Buku Kindle percuma: Cara membeli dan meminjam buku Kindle percuma di UK

Mencari buku Kindle percuma yang tidak mengerikan adalah sukar. Memang benar bahawa anda mendapat apa yang anda bayar, tetapi itu tidak bermakna anda tidak boleh, dan tidak seharusnya, menjadi sedikit pilih-pilih dalam mencari permata tersembunyi. Di sini kami telah menyenaraikan sumber-sumber dalam talian kegemaran kami untuk buku Kindle percuma dalam usaha untuk membuat sesuatu menjadi lebih mudah. Semoga ada sesuatu dalam senarai ini untuk selera semua orang tetapi jika anda mempunyai tip anda sendiri, beritahu kami di Twitter atau Facebook?

Buku Kindle percuma: Cara membeli dan meminjam buku Kindle percuma di UK

BACA SETERUSNYA: Buku perniagaan terbaik

Kami juga harus menyebutkan bahawa jika anda berjuang untuk mencari sesuatu yang anda sukai, mungkin layak untuk mendaftar ke Amazon First Reads, atau bahkan Amazon Kindle Unlimited.

Amazon First Reads, yang sebelumnya dikenali sebagai Kindle First, tidak percuma (melainkan jika anda adalah ahli Amazon Prime), tetapi menawarkan akses awal ke buku baru, yang dipilih sendiri oleh editor Amazon, dengan harga 99 p. Anda juga boleh membeli edisi cetak, sehingga 10 salinan setiap tajuk, dari £ 3,99. Kindle Unlimited lebih mahal, dengan harga £ 7,99 sebulan, tetapi memberi anda muat turun buku tanpa had dari katalog 1 juta.

BACA SETERUSNYA: Apa itu Kindle Unlimited?

Buku Kindle Percuma: Penjual Terbaik Amazon

Tempat yang jelas untuk dimulakan ketika anda mencari buku Kindle percuma adalah perpustakaan Amazon sendiri, dan untuk mendapatkan yang paling popular, cubalah halaman Penjual Terbaik. Halaman ini dikemas kini setiap jam dengan apa yang laris di semua jabatan tetapi anda boleh menapisnya menggunakan menu di sebelah kiri.

Lihat yang berkaitan Bagaimana Menambah Video Instan Amazon Prime untuk Pelbagai Pengguna Apa itu Amazon Kindle Unlimited? Adakah Netflix Amazon untuk buku bernilai? Kajian Amazon Kindle Paperwhite

Pergi ke Kedai Kindle melalui senarai juntai bawah di mana-mana Jabatan dan pilih Buku. Di sebelah kanan, anda akan melihat tab kecil - Percuma 100 Berbayar dan 100 Teratas Percuma. Pilih 100 Percuma Teratas dan, seperti namanya, anda akan melihat 100 ebook percuma paling popular.

Mengecewakan adalah mustahil untuk menyaring hasil ini berdasarkan penilaian bintang atau jumlah ulasan, misalnya, tetapi anda boleh menyempitkannya berdasarkan genre. Sekiranya anda ingin meluangkan masa, anda boleh menatal senarai dan melihat penilaian bintang dengan jumlah ulasan di bawah setiap kulit buku.

Untuk terus mengikuti senarai yang sentiasa berubah ini, daftarlah ke RSS feed.

Buku Kindle Percuma: eReaderIQ

Laman web ini akan memberi anda hasil yang sama dengan yang terdapat dalam senarai buku Kindle percuma Amazon tetapi mempunyai lebih banyak penapis yang mesra pengguna. Di sebelah kiri, anda boleh memilih tawaran di bawah £ 1, percuma semasa, menetapkan harga minimum atau maksimum atau potongan, panjang dan genre. Apabila anda memilih percuma, anda juga akan mendapat pilihan untuk melihat berapa lama masa percuma.

BACA SETERUSNYA: Hari Perdana Amazon 2018

Laman web ini juga membolehkan anda membuat Daftar Tontonan untuk buku kegemaran anda, dan membolehkan anda mengesan tajuk tertentu.

Buku Kindle Percuma: Kindle Tidak terhad

Ok, ini tidak percuma secara teknikal kerana anda memerlukan keahlian Perdana untuk mengakses Kindle Unlimited, tetapi setelah mendaftar, anda tidak perlu membayar mana-mana buku dalam skema ini. Selain itu, sebagai tambahan kepada banyak buku Kindle percuma, keahlian Prime anda disertakan dengan penghantaran satu hari, Prime Music, Prime Video, Amazon Music Unlimited diskaun dan banyak lagi.

Kindle Unlimited menawarkan akses tanpa had ke lebih dari 1 juta buku, majalah, dan buku audio tanpa had.

Anda boleh membeli Prime dengan harga £ 79 setahun atau £ 7,99 sebulan. Anda juga boleh mendaftar percubaan percuma selama 30 hari untuk mencubanya sebelum membuat langganan.

Buku Kindle Percuma: Perpustakaan Peminjaman Pemilik Kindle

Selain Kindle Unlimited, pemilik Kindle di Amazon Prime boleh meminjam lebih dari 600,000 buku Kindle percuma tanpa tarikh akhir, termasuk buku terlaris semasa dan bekas dan semua tujuh buku Harry Potter, dengan Perpustakaan Peminjam Pemilik Kindle.

Buku Kindle Percuma: BookLending.com

BookLending.com adalah seperti Kindle Owners Lending Library tanpa bayaran tahunan £ 79 untuk Prime. Ia sesuai dengan orang yang ingin meminjam buku dengan orang yang mempunyai buku Kindle percuma untuk dipinjamkan. Setelah mendaftar dengan alamat e-mel, anda boleh mencari di perpustakaan Kindle secara percuma.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found