Mengapa saya memasang palam pada telefon pintar Marshall

Mari kita hadapi, telefon pintar anda adalah aksesori terpenting anda. Ia pergi ke mana-mana dengan anda, dan menghabiskan lebih banyak masa dan tangan anda daripada perkara lain yang anda miliki. Anda mahu ia kelihatan baik - dan anda juga mahukannya cekap.

Mengapa saya memasang palam pada telefon pintar Marshall

Syarikat sering menganggap aksesori sebagai sedikit pengembangan jenama. Terdapat jam tangan Ferrari, cermin mata hitam TAG Heuer, dan payung golf Mastercard. Jadi, teori itu berlaku, mengapa tidak telefon pintar berjenama?

Anda hampir dapat membayangkan pertemuan di mana Marshall, jenama yang identik dengan rock and roll, memutuskan untuk membuat telefon pintar Android dan menamakannya "Marshall London". Memandangkan produk itu, kami mengesyaki ia adalah pertemuan tanpa jiwa, di mana sorotan kreatif adalah rehat donat pertengahan pertemuan.

Ia tidak kelihatan buruk. Ia mempunyai kelebihan bertekstur yang bagus, dan skema warna hitam dan emas melakukan yang terbaik untuk kembali ke produk yang Marshall sebenarnya terkenal - peti sejuk. Atau mesti topi besbol? Sebenarnya, tidak, ia adalah pemetik api.

Sudah tentu - seperti biasa dengan latihan penjenamaan seperti ini - syarikat telah menggunakan "equalizer 5-band", yang kemungkinan besar akan membantu pengguna mengubah muzik mereka menjadi kekacauan tinggi dan rendah. Ini, sekurang-kurangnya, ada kaitan dengan Marshall: fon kepala. Saya fikir pada satu ketika mereka membuat barang-barang lain juga, tetapi itu hilang dalam kesusahan masa.

telefon pintar marshall london

Anda juga boleh mengubahnya menjadi 1.1 dengan London; ia mempunyai dua pembesar suara menghadap ke depan, jadi sesuai untuk riff yang kecil dan rambang-telinga untuk masa-masa ketika anda melupakan pembesar suara yang betul. Terdapat juga butang M untuk mengakses lagu kegemaran anda dengan lebih pantas. Dan bit yang paling menarik? London mempunyai dua output audio, jadi anda boleh berkongsi muzik anda dengan rakan - benar-benar rock and roll.

Kekurangan imaginasi yang berbeza terus berlaku di seluruh telefon bimbit. Marshall telah menemui paparan 4,7 inci 720p, dan menyandarkannya dengan RAM 2GB yang terhormat dan penyimpanan 16GB yang kecil. Terdapat juga kamera 8 megapiksel untuk mengambil gambar semua pertunjukan rock yang diharapkan oleh Marshall, dan baterinya berukuran 2,500mAh - jadi hanya cukup besar untuk goyang sederhana. DAC khusus London bermaksud ia dapat mengendalikan fail FLAC, tetapi audio beresolusi tinggi adalah kaleng worm yang sama sekali berbeza.

Siapa yang akan membeli ini?

Marshall adalah salah satu jenama Britain yang paling terkenal pada zaman kita. Ditubuhkan oleh Jim pada tahun 1962, Marshall Amps menjadi kekuatan rock and roll yang dominan pada tahun 1960-an - dan sejak itu ia kekal di sana.

Tidak ada band rock atau logam yang lengkap tanpa rak timbunan hitam dan emas jenama di belakangnya, dan model seperti JCM800 telah mencapai status dihormati di antara mereka yang tahu. Tidak ada persoalan, Marshall yang penguat pasti - tetapi tidak akan menjadi telefon pintar yang bermanfaat. Walaupun terdapat banyak kelebihan pemasaran, telefon pintar Lamborghini tidak akan pernah menyampaikan semangat sebuah kereta sport bernilai £ 250,000. Dengan cara yang sama, London tidak akan pernah berhubungan jauh dengan amp Marshall. telefon marshall london

Telefon pintar tidak selalu bermaksud untuk menentukan diri anda sebagai orang, ini mengenai fungsi, kemudahan dan kegunaan - dengan gaya yang dilontarkan jika anda bernasib baik. iPhone, telefon Android dan juga Telefon Windows melakukan tugas mereka dengan sempurna, walaupun ia tidak relevan secara budaya seperti yang kita harapkan.

Malangnya bagi Marshall, Lamborghini, Commodore, Bentley dan banyak lagi yang lain, telefon pintar bukanlah kawasan di mana pengguna cenderung menunjukkan bagaimana jenama mereka berada. Lebih buruk lagi, Marshall secara aktif merosakkan jenama yang memakan masa bertahun-tahun dan sokongan yang tidak ternilai untuk dibina.

Walaupun terlihat bagus di permukaan, mengapa ada yang berkomitmen untuk menghabiskan $ 590 (£ 369) yang dilaporkan pada telefon yang kelihatan seperti penguat yang anda suka? Kemungkinan Marshall tidak akan mendapat sokongan pengeluar yang berharga, dan penantian untuk kemas kini Android seterusnya akan lebih lama daripada Demokrasi CinaS.

Atas semua sebab dan banyak lagi, kemungkinan input tambahan dan kemasan hitam dan emas akan menjadi tua dengan cepat.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found