Tawaran telefon khusus SIM terbaik di UK: Dapatkan kontrak telefon murah dengan tawaran SIM sahaja

Tawaran telefon hanya SIM sangat sesuai untuk kita yang senang dengan telefon pintar kita, orang yang mencari kontrak jangka pendek semasa berkunjung ke UK dan mereka yang ingin menjimatkan sedikit wang setiap bulan dengan mengurangkan kos membayar telefon. Tawaran khusus SIM juga cenderung memberi Anda lebih banyak keuntungan, menggabungkan lebih banyak tambahan untuk mempermanis kesepakatan itu sehingga anda tidak melompat ke rangkaian mudah alih yang lain dengan topi.

Tawaran telefon SIM terbaik di UK: Dapatkan kontrak telefon murah dengan tawaran SIM sahaja

Secara amnya, anda akan dapati tawaran telefon SIM hanya terdapat dalam tiga bentuk: serba lengkap, pelan berat data dan kumpulan fokus panggilan dan teks. Pada dasarnya, ada rancangan di sini untuk semua orang - sama ada anda penagih teks atau jenis yang membakar gigabait data. Oleh itu, jika anda lebih berminat dengan Netflix semasa bergerak mengunyah telinga seseorang dalam jurnal kereta api yang panjang, ada rancangan di sini untuk anda.

Lihat yang berkaitan 7 telefon pintar murah terbaik 2015: Ini adalah telefon bajet terbaik yang boleh anda beli 13 telefon Android terbaik: pembelian terbaik 2018 telefon pintar Terbaik 2016: 25 telefon bimbit terbaik yang boleh anda beli hari ini

Tawaran telefon hanya SIM cenderung berubah agak kerap, dengan pelepasan telefon baru yang mendorong beberapa rangkaian mudah alih menyesuaikan penawarannya dengan sewajarnya. Oleh itu, jika anda melihat yang anda suka, cepat dapatkannya. Berikut adalah pilihan tawaran telefon SIM terbaik kami yang terdapat di UK, untuk apa sahaja pengguna telefon anda.

Urus niaga hanya SIM sangat lancar, dan berubah secara berkala, jadi jika anda melihat yang anda suka, anda harus segera mendapatkannya. Di sini kami akan memberikan tawaran telefon SIM terbaik yang tersedia untuk apa sahaja pengguna telefon anda.

Tawaran telefon hanya SIM terbaik di UK

1. BT: BT Sport, baucar Amazon dan harga yang murah

Sebagai pendatang baru yang relatif ke ruang bergerak, BT menawarkan tawaran yang sangat mengejutkan dengan minit, teks dan pakej data 15GB yang besar. Ia juga memberikan baucar £ 40 Amazon atau iTunes percuma dan juga membolehkan anda streaming percuma BT Sport. Apabila anda mempertimbangkan berapa banyak sukan sukan yang mahal, itu adalah potongan yang cukup besar. BT menawarkan semua ini dengan harga £ 21 sebulan dengan kontrak 12 bulan (iaitu £ 300 per tahun) untuk pelanggan bukan BT Home dan hanya £ 16 sebulan untuk pelanggan BT yang ada.

Dapatkan tawaran ini dari BT di sini

2. EE: Sambungan internet pantas, Apple Music percuma selama enam bulan

EE menyajikan rancangan SIM yang hebat untuk pembakar data 4G, menawarkan 16GB data yang hebat serta minit dan teks tanpa had. Anda juga akan mendapat akses ke rangkaian 4G super cepat yang memenangi anugerah EE. Untuk menjadikan perjanjian itu lebih murah, EE telah menurunkan harganya dari £ 31.49 kepada hanya 19.99 £ sebulan (iaitu £ 239.88 setahun), yang termasuk dalam kontrak 12 bulan. Selanjutnya, BT dan EE telah bekerjasama untuk menawarkan pelanggan EE Apple Music percuma untuk enam bulan pertama kontrak, yang merupakan berita baik bagi peminat muzik.

Dapatkan tawaran hebat dari EE di sini

3. O2: Peruntukan data tinggi, liputan hebat dan harga yang sesuai

Sekiranya anda terus-menerus melampaui had data anda, maka perjanjian SIM dari O2 ini mungkin satu-satunya untuk anda - menawarkan 16GB data 4G yang besar dengan hanya £ 28.90 sebulan (£ 346.80 setahun). Di samping semua data itu, anda juga akan mendapat minit dan teks tanpa had, dan liputan O2 di seluruh negara hampir menjamin bahawa anda akan dapat menggunakan pakej data tersebut di mana sahaja anda berada.

Dapatkan tawaran ini dari O2 di sini

1bn_iphones_sold

4. Giffgaff: Serbaguna yang berpatutan

Walaupun sebagai salah satu rangkaian yang lebih kecil, Giffgaff dapat mengemukakan tawaran yang bersaing dengan yang ditawarkan oleh penyedia yang lebih besar. Rancangannya memberikan 2GB data 4G, 500 minit dan teks tanpa had dengan harga £ 12 sebulan (£ 144 per tahun) dengan harga 30 hari. Sekiranya anda tidak mahu berbelanja besar, tetapi masih mempunyai telefon bimbit sepenuhnya, inilah urusan anda.

Dapatkan tawaran ini dari Giffgaff di sini

5. iD: Pelan baik, harga hebat

Bagi mereka yang tidak tahu, iD adalah rangkaian Carphone Warehouse. Tarriff ShockProof memberi anda 500 minit, 5,000 teks dan 4GB data dengan hanya £ 10 sebulan (£ 120 setahun) dengan kontrak bulanan satu bulan, jadi anda tidak boleh salah. Walaupun kesepakatan ini nampaknya agak standard berbanding yang lain dalam senarai kami, titik harga £ 10 itu adalah tarikan sebenar.

Dapatkan tawaran ini dari iD sekarang

6. Hidup: Kontrak yang bagus dan dengan harga yang sangat rendah

Life juga menawarkan tawaran menarik lain 1,000 minit, 5.000 teks dan 1.5GB data 3G di rangkaian 3G EE dengan harga ruang bawah tanah murah £ 5.95 sebulan. Sekali lagi, ciri utama perjanjian ini adalah harga yang sangat rendah. Sekiranya anda tertanya-tanya mengapa harganya sangat rendah, itu kerana ia hanya tersedia dalam talian melalui laman perbandingan SIM uSwitch.

Dapatkan tawaran ini dari Life sekarang

Imej: MIKI Yoshihito - Flickr


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found