13 telefon Android terbaik: pembelian terbaik tahun 2018

Sekiranya anda ingin membeli telefon pintar pada tahun 2018, anda mempunyai dua pilihan (masuk akal): iOS atau Android. Sekiranya anda memilih yang pertama, hanya ada segelintir yang dapat dipilih, kerana yang terakhir, ada ratusan.

13 telefon Android terbaik: pembelian terbaik 2018

Jangan takut, jika anda mahukan telefon Android terbaik pada tahun 2018 maka anda sudah sampai di tempat yang tepat. Oleh kerana telefon bimbit baru muncul setiap bulan, kami pasti akan mengemas kini halaman ini apabila penggerak dan pengocok baru muncul - buat masa ini, beberapa kedudukan 2017 masih perlu diperhatikan, dan kami juga memasukkannya.

Jadi tanpa basa-basi, berikut adalah telefon pintar Android terbaik yang boleh anda beli pada tahun 2018 setakat ini.

13 telefon Android terbaik 2018

1. OnePlus 6

Harga semasa dikaji: 64GB, £ 469oneplus-6-11

Telefon OnePlus selalu berada di tempat berhampiran puncak tumpukan kami, tetapi walaupun dengan piawaian tinggi syarikat China, telefon bimbitnya sudah kalah. OnePlus 6 adalah telefon yang lebih baik daripada pendahulunya dengan segala cara, dan berjaya masuk dengan hanya £ 19 lebih. Untuk meletakkannya dalam perspektif, ini adalah telefon yang hampir sama dengan Samsung Galaxy S9 dengan harga hampir £ 300 lebih murah.

Baiklah, kameranya tidak begitu bagus (walaupun tidak banyak di dalamnya), ia hanya mempunyai ketahanan air daripada kalis air yang benar dan masih tidak ada ruang untuk slot microSD, tetapi memandangkan harganya, ini adalah potongan yang harus dilakukan oleh kebanyakan orang selamat tinggal bersama.

Beli sekarang dari O2

2. Samsung Galaxy S9

Harga semasa ditinjau: £ 739best_android_phones _-_ samsung_galaxy_s9

Ia mahal, tetapi hampir tidak boleh menjejaskan kaki. Samsung Galaxy S9 adalah pusat tenaga serba guna dengan layar yang hebat, secepat pemproses yang anda mahukan dan kamera yang hebat. Lemparkan pengecasan tanpa wayar; storan yang boleh dikembangkan; Ketahanan air dan habuk IP68; dan bicu fon kepala 3.5mm dan sukar untuk mengetahui apa lagi yang boleh anda minta.

Satu-satunya masalah adalah harga yang tinggi. Apabila ia turun, S9 akan menjadi tidak berakal, tetapi buat masa ini adalah yang terbaik untuk membeli jika wang bukan objek. Untuk semua orang, sebenarnya, Galaxy S8 (ke-6 dalam senarai di bawah) adalah pembelian yang lebih masuk akal, kerana ia melakukan semua yang hampir sama dengan perdana Samsung 2018.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

3. Google Pixel 2

Harga semasa dikaji: £ 629best_android_phone _-_ pixel_2

Anda mungkin menjangkakan Pixel 2 XL di sini bersama dengan adiknya yang lebih kecil, tetapi sayangnya, paparannya terhambat oleh warna biru-ish yang menjengkelkan. Oleh itu, kami sukar untuk mengesyorkannya kepada sesiapa sahaja dengan harga yang tinggi. Anda boleh membaca ulasan penuh Jon mengenai Pixel 2 XL di sini.

Google Pixel 2, sebaliknya, adalah peranti yang luar biasa. Kameranya mampu mengambil gambar fenomenal walaupun dalam keadaan cahaya yang sukar dan kami menyukai antara muka Android stoknya yang mudah - tidak seperti kebanyakan pesaingnya, Pixel 2 tidak dilengkapi dengan bloatware, dan semuanya mudah dijumpai. Anda juga akan mendapat kemas kini perisian dan versi terkini Android sebelum orang lain. Jangan tergoda untuk membeli versi XL yang lebih besar.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

4. Huawei P20 Pro

Harga apabila dikaji semula: £ 799 termasuk PPNbest_android_phones_2018 _-_ huawei_p20_pro

Telefon bimbit Huawei telah menunjukkan tanda-tanda peningkatan yang baik selama bertahun-tahun, dan P20 Pro kini bersedia untuk bersaing dengan yang terbaik dari mereka. Menampilkan kamera terbaik dalam perniagaan (untuk foto statik, video sedikit lebih tidak kemas), ini adalah cadangan mudah bagi mereka yang mempunyai poket yang cukup dalam.

Sebenarnya, satu-satunya sebab ia tidak mendarat lebih tinggi adalah bahawa pemproses Kirin tidak sepadan dengan Snapdragon 845 tahun ini - ia lebih setara dengan Snapdragon 835 tahun lalu. Kebanyakan orang tidak akan menyedari kontrak dua tahun, tetapi secara objektif ia adalah hidung di belakang.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

5. Samsung Galaxy Note 8

Harga semasa ditinjau: £ 869 termasuk PPNbest_android_phone _-_ galaxy_note_8

Samsung Galaxy Note 8 ada di sana dengan telefon terbaik yang pernah kami tinjau: ia mempunyai skrin yang hebat dan hebat, nampaknya bahagiannya dan kameranya sangat hebat. Jadi, mengapa ia mereda di tempat kelima? Harga.

£ 869 di atas bukan kesalahan ketik. Begitulah jumlah pengecasan Samsung. Sudah tentu S8 bermula pada £ 689 dan kemudian turun dengan cepat, jadi ada kemungkinan bahawa Note 8 akan mengikutinya. Maka ia pasti dapat dilihat.

Tetapi, buat masa ini, adakah hampir £ 300 lebih baik daripada S8? Atau Xperia XZ Premium? Atau HTC U11? Tidak dinafikan tidak. Ini mungkin yang terbaik, tetapi anda mesti benar-benar melihat wang kerana tidak ada objek untuk memilih Catatan 8 lebih awal daripada semua itu.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

6. Samsung Galaxy S8

Harga semasa dikaji: £ 689best_android_phone _-_ galaxy_s8

Adakah Samsung Galaxy S8 telefon yang lebih lemah daripada S9? Ya. Adakah £ 239 lebih teruk? Sudah tentu tidak. Dengan S8 yang selalu tersedia dengan harga kurang dari £ 500, ini adalah salah satu telefon Android paling menggoda yang boleh anda beli hari ini, dan selepas ulang tahun pertama, ia tetap bergaya dan berdaya saing, dengan salah satu kamera terbaik.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

7. Sony Xperia XZ2 Compact

Harga semasa dikaji: £ 529best_android_phones _-_ sony_xperia_xz2_compact

Tidak ada keraguan mengenainya: telefon semakin besar. Semasa Samsung Galaxy Note yang asli dilancarkan pada tahun 2011, ia dilihat sebagai besar pada 5.3 inci. Tujuh tahun kemudian, versi perdana Sony yang "Ringkas" hanya 0.3 inci lebih kecil.

Namun, XZ2 Compact adalah telefon yang hebat oleh setiap metrik. Ini juga merupakan salah satu cara yang lebih murah untuk mendapatkan pemproses Snapdragon 845 terbaru dalam telefon bimbit hari ini, berkat saiznya yang lebih kecil dan layar 1080p. Kamera padat dan storan yang boleh dikembangkan melengkapkan senarai, walaupun anda harus mengucapkan selamat tinggal pada bicu fon kepala 3.5mm. Et tu, Sony?

8. Sony Xperia XZ2

Harga semasa ditinjau: £ 699best_android_phone _-_ sony_xperia_xz2_

Sony Xperia XZ2 sama dengan Compact, tetapi lebih besar dan lebih mahal. Ini bermakna ia masih mempunyai pemproses Snapdragon 845 yang pantas dan kamera yang layak, tetapi akan memakan ruang poket yang lebih sedikit.

Oleh itu, sebenarnya adalah keutamaan peribadi. Pilihan peribadi kami menjimatkan £ 170, tetapi jarak tempuh anda mungkin berbeza.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

9. Huawei Mate 10 Pro

Harga semasa ditinjau: £ 699best_android_phones _-_ huawei_mate_10_pro

Mungkin kejutan terbesar pada tahun 2017 adalah Mate 10 Pro yang luar biasa Huawei, sebuah telefon yang menandakan titik ketika Huawei akhirnya mengalami masa yang besar. Mate 10 Pro bukan hanya telefon bimbit yang tampan, berpakaian kaca di depan dan belakang dan tersedia dalam pelbagai warna yang menarik, ia juga mengambil gambar yang luar biasa dan hayat baterinya hebat. Telefon ini secara berkala memberikan jangka hayat bateri selama dua hari tanpa perlu disambungkan ke talian utama.

Untuk telefon dengan paparan 6in, resolusi 1,080 x 2,160 kelihatan sedikit di sisi rendah, tetapi itu satu-satunya kritikan kami - tetapi kebanyakan orang tidak akan melihat piksel dan panel OLED juga memberikan kualiti gambar yang sangat baik.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

10. HTC U11

Harga semasa ditinjau: £ 649best_android_phone _-_ htc_u11

Tahun lalu, HTC membuat telefon terbaiknya selama bertahun-tahun: U11 adalah belter mutlak. Bukan hanya sayap gnat lebih perlahan daripada Samsung Galaxy S8, tetapi kameranya sebenarnya lebih baik, dan boleh dikatakan lebih halus daripada Pixel kegemaran kami. Ia mendapat ketahanan air IP68, dan seperti biasa dengan HTC suaranya adalah yang terbaik.

Terdapat "tetapi" di sini, tetapi agak kecil dalam skema perkara yang lebih besar. Layarnya agak lemah untuk flagship, dan tidak mempunyai bicu fon kepala 3.5mm. Tambahkan pada harga yang hanya £ 30 lebih rendah daripada Samsung Galaxy S8 dan ia tidak dapat mencapai puncak senarai kami, tetapi jangan salah: ini adalah telefon lima bintang dan bukti bahawa masih ada kehidupan di HTC.

Secara teknikal HTC telah menggantikan ini dengan HTC U11 Plus, tetapi perbezaannya sangat kecil sehingga anda lebih baik menyimpan beberapa quid dengan versi vanila.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

11. LG G

Harga semasa dikaji: £ 650best_android_phone _-_ lg_g6

Telefon bimbit LG terkini mengangguk elemen modular yang dilihat pada LG G5, dan semuanya lebih baik untuknya. Ia mempunyai layar yang hebat, kamera yang bagus, dan cukup pantas. Malangnya bateri yang boleh ditanggalkan adalah korban, tetapi anda tidak boleh memenangkan semuanya. Itulah harga yang anda bayar untuk tahan air.

Seperti S8, harga LG G6 merosot dengan cepat, menjadikannya lebih mudah untuk dicadangkan daripada ketika diluncurkan pada harga £ 650. Sekarang jika anda berbelanja, anda boleh membeli yang terbaru LG dengan harga sekitar £ 300. Dan pada harga itu, walaupun tidak semanas Samsung Galaxy S8, ia adalah harga yang sangat baik.

Beli sekarang dari Carphone Warehouse

13. Moto G6 dan Moto G6 Plus

Harga semasa dikaji: £ 219 / £ 269moto_g6_review _-_ 18

Sekiranya wang hampir habis, maka hanya ada satu pilihan: Moto G6. Atau jika wang sedikit kurang ketat, maka Moto G6 Plus.

Tidak, anda tidak akan mendapat prestasi telefon di atas, tetapi dengan harga Motorola berjaya memasukkan satu pukulan ke dalam sepasang telefon bimbit yang bergaya dan berpatutan, berjaya berjalan kaki ke jari kaki dengan telefon bimbit £ 100 lebih mahal. Yang paling mengagumkan dari semua kamera adalah yang terbaik yang pernah kita lihat di telefon bimbit dalam kurungan harga ini, menawarkan gambar yang sangat mengagumkan dalam semua keadaan. Tidak, gambarnya tidak sehebat S9, tetapi A) Anda boleh menyebutnya dalam nafas yang sama tanpa kelihatan tidak masuk akal dan B) Anda boleh membeli tiga Moto G6 dengan harga satu S9. Itu tidak menghairankan.

13. Penghormatan 7X

Harga semasa dikaji: £ 270best_android_phone _-_ honor_7x

Bercakap mengenai tawaran murah, Honor 7X sesuai dengan kategori itu. Dengan RRP hanya £ 270 (dan harga sebenar yang sering kali lebih rendah) ini mungkin sebaik yang anda dapat dengan harga kurang dari £ 300.

Menampilkan prestasi nippy, kamera yang bagus dan paparan 18: 9 yang mewah untuk skrin 6innya, ini adalah telefon bimbit yang kelihatan seperti kapal induk, tetapi harganya jauh lebih murah. Tidak, ini bukan Samsung Galaxy S, tetapi telefon bimbitnya sendiri dan tawar-menawar harganya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found