Cara Mendapatkan Netflix Amerika ketika Melancong ke Luar Negara

 • Apa itu Netflix?: Semua yang perlu anda ketahui mengenai perkhidmatan langganan TV dan filem
 • Tayangan baru terbaik di Netflix pada bulan Ogos
 • Rancangan TV terbaik di Netflix
 • Filem terbaik di Netflix untuk ditonton SEKARANG
 • Kandungan terbaik di Netflix pada bulan Ogos
 • Netflix Originals terbaik untuk ditonton SEKARANG
 • Dokumentari Netflix terbaik
 • Cara mendapatkan Netflix Amerika di UK
 • Cara mencari kategori tersembunyi Netflix
 • Cara menghapus sejarah tontonan Netflix anda
 • Cara mengeluarkan peranti dari Netflix
 • Cara menonton Netflix dalam Ultra HD
 • Petua dan trik Netflix
 • Bagaimana untuk mengetahui kelajuan Netflix anda
 • Cara membatalkan Netflix dalam 3 langkah mudah

Bagi banyak pelancong AS, tidak dapat mengakses kandungan Netflix kegemaran mereka boleh menjadi kerumitan. Seolah-olah mendapatkan akses ke Netflix Amerika di negara lain adalah seperti menemui jalan buntu, semacam. Walaupun Netflix tidak akan menyekat akses ke akaun anda semasa melancong ke luar negara, anda boleh melog masuk dengan bebas pada bila-bila masa yang anda mahu, anda mungkin tidak dapat menyalurkan apa yang anda mahukan.

Cara Mendapatkan Netflix Amerika ketika Melancong ke Luar Negara

Sekiranya anda ingin mengalirkan Netflix Amerika kegemaran anda semasa bercuti di luar negara, maka artikel ini sesuai untuk anda.

Dasar Netflix

Apa yang anda lihat di negara lain di Netflix berbeza daripada yang ada di AS. Senario ini disebabkan oleh kawalan hak cipta dan lesen geografi, serta peraturan negara. Menurut halaman bantuan syarikat untuk menggunakan Netflix semasa melakukan perjalanan atau berpindah, anda akan mengalami beberapa perbezaan.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

 • Pilihan media streaming anda akan berbeza-beza, termasuk filem, rancangan, sari kata, dan audio.
 • Kawalan ibu bapa mungkin memerlukan penyesuaian kerana penilaian kematangan yang berbeza daripada yang digunakan di AS.
 • Beberapa ciri Netflix (terutamanya bahagian "Senarai Saya") mungkin tidak tersedia.
 • Kandungan yang dimuat turun mungkin tidak tersedia untuk ditonton.

Bagaimana Saya Boleh Mendapat Netflix Amerika di TV Saya di Negara Lain?

Sekiranya anda tidak menyukai pilihan Netflix yang dikemukakan kepada anda ketika melancong ke luar negara, anda boleh menggunakan sambungan rangkaian peribadi maya (VPN) untuk membuat Netflix menganggap anda menonton kandungan di AS. Namun, untuk mengekalkan hubungan studio yang berharga dan mencegah tindakan undang-undang, syarikat telah menyekat banyak VPN, melumpuhkan penggunaan aplikasi penstriman ketika seseorang hadir.

Menurut syarat penggunaan Netflix, bahagian 4.3, ia menyatakan, “Anda boleh melihat kandungan Netflix terutamanya di negara tempat anda membuat akaun dan hanya di lokasi geografi di mana kami menawarkan perkhidmatan kami dan telah melesenkan kandungan tersebut. Kandungan yang mungkin tersedia untuk ditonton akan berbeza mengikut lokasi geografi dan akan berubah dari semasa ke semasa. Bilangan peranti yang boleh anda saksikan secara serentak bergantung pada rancangan langganan pilihan anda dan ditentukan pada Akaun halaman.

Syaratnya tidak menyatakan apa-apa yang berkaitan dengan VPN, tetapi telah dimatikan dalam beberapa tahun kebelakangan ini, dan ini menyatakan bahawa anda hanya dapat melihat bahan berlesen di kawasan yang anda berada. Tidak, mereka tidak akan melarang akaun anda, tetapi biasanya anda akan mendapat mesej pop timbul, yang menyatakan sesuatu seperti "Anda sepertinya menggunakan VPN, un-blocker, atau proksi. Untuk memulihkan fungsi perkhidmatan, anda harus membuang VPN, proksi, atau un-blocker. "

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

Cara Menggunakan VPN untuk Netflix

Port panggilan pertama anda adalah perkhidmatan VPN yang boleh dipercayai, seperti Express VPN atau Nord VPN.

Jadi bagaimana teknologi ajaib ini berfungsi? Pendek kata ialah VPN membolehkan anda menyembunyikan alamat IP anda dari laman web sehingga mereka tidak tahu di mana anda berada. VPN dibentuk oleh rangkaian komputer yang tersambung dengan selamat, dan semua pengguna di rangkaian itu dapat memindahkan data dengan selamat dan selamat.

Sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut sebelum anda memulakan, baca artikel mengenai VPN dan bagaimana ia berbeza dengan sesuatu seperti proksi.

Ringkasnya, VPN adalah kaedah terbaik untuk mengakses Netflix Amerika dengan selamat semasa melancong di negara lain. Adalah menjadi tanggungjawab anda untuk menjaga terma dan syarat Netflix, serta undang-undang antarabangsa dan wilayah.

Tawaran Terhad: PERCUMA 3 bulan! Dapatkan ExpressVPN. Selamat dan mesra streaming.

Jaminan wang dikembalikan selama 30 hari

bagaimana_untuk_get_american_netflix_in_the_uk

Cara Dapatkan Netflix Amerika menggunakan Alamat DNS yang berbeza

Sekiranya VPN percuma tidak melakukan tugas dan anda tidak mahu membayarnya, maka ada kaedah yang agak sukar, tetapi umumnya lebih berjaya untuk mendapatkan akses ke US Netflix. Menukar alamat DNS anda tentu bukan pilihan untuk pemula, tetapi patut dicuba untuk sesiapa sahaja yang menganggap diri mereka mahir teknologi.

Tidak ada cara mudah untuk mencari pelayan DNS A.S. yang berfungsi, tetapi Carian Google adalah rakan anda. Ini akan memaparkan senarai laman web yang mengandungi pelbagai alamat untuk anda cuba. Cari DNS dari AS, tuliskan dan uji. Ulangi proses seberapa banyak yang anda perlukan.

wi-fi-router-bagaimana-untuk-meningkatkan-anda-wi-fi-isyarat

Menukar DNS pada PC Windows 10

 1. Setelah anda mempunyai alamat DNS, klik kanan ikon Wi-Fi di bar tugas dan pilih Buka tetapan Rangkaian & Internet.

 2. Klik Tukar pilihan penyesuai.

 3. Pilih salah satu daripada dua pilihan, bergantung pada sama ada anda menggunakan sambungan berwayar atau tanpa wayar:
  1. Sambungan berwayar: Klik kanan Sambungan Kawasan Tempatan dan pilih Hartanah.
  2. Hubungan tanpa wayar: Klik kanan Hubungan tanpa wayar dan pilih Hartanah.

 4. Pada skrin ini, pilih Internet Protocol Version 4 (TCP / IPv4) dan pilih Hartanah.

 5. Masukkan alamat DNS dan mulakan semula PC anda.

Menukar DNS pada Mac

 1. Setelah anda mempunyai alamat DNS, klik pada logo Apple di bar menu anda dan buka Keutamaan Sistem.

 2. Klik pada Rangkaian ikon.

 3. Pilih sambungan aktif anda (sama ada Ethernet atau Wi-Fi) dan klik Mahir.

 4. Navigasi ke tab DNS dan klik + butang di bawah kotak Pelayan DNS untuk menambahkan alamat DNS baru.

 5. Tampal di alamat DNS yang ingin anda gunakan, pilih dan klik OKEY. Anda mungkin mahu memulakan semula Mac anda, tetapi tidak perlu.

Cara mendapatkan Netflix Amerika pada Android dan iOS

Pada umumnya, mengakses Netflix AS pada telefon pintar dan tablet Android dan iOS mengikuti prinsip yang sama dengan mengakses perkhidmatan di PC anda — anda memerlukan VPN.

Pada masa lalu, Play Store dan iOS Store agak sunyi dengan membiarkan pengguna memasang aplikasi VPN, tetapi sekarang, menggunakan satu dapat menjadikan anda lebih aman. Di antara semua perkhidmatan VPN yang tersedia, ExpressVPN adalah salah satu VPN terpantas untuk mengalirkan Netflix Amerika pada peranti Android atau iOS anda, tidak kira di mana sahaja dunia yang ingin anda tonton.

Cara mendapatkan Netflix Amerika (2)

Untuk menggunakan ExpressVPN pada telefon / tablet Android atau iPhone anda, cukup ikuti arahan pemasangannya. Ia berguna jika anda sudah membeli ExpressVPN. Setelah aplikasi dipasang, teruskan dengan langkah di bawah.

 1. Ketuk elipsis (butang tiga titik) di sebelah nama negara di bahagian bawah dan pilih Amerika Syarikat untuk menyambung ke pelayan AS.

 2. Sekarang buka aplikasi Netflix dan cari tajuk yang hanya terdapat di AS.

 3. Untuk memutuskan sambungan VPN setelah selesai (dan beralih kembali ke lokasi semasa anda), cukup pergi ke kawasan pemberitahuan anda dan ketuk Putuskan sambungan.

Cara mendapatkan Netflix Amerika di Android atau iOS menggunakan DNS

Cara lain untuk mendapatkan Netflix AS di Android, iPhone, atau iPad anda adalah dengan menukar tetapan DNS peranti anda.

netflix_stock_rises
 1. Cari alamat DNS dan tuliskan.

 2. Buka tetapan Wi-Fi telefon anda, dan tekan dan tahan sambungan Wi-Fi untuk membuka pilihan konfigurasinya.

 3. Kemudian, ketik Ubah suai rangkaian.

 4. Tandakan kotak di sebelah Pilihan lanjutan dan ketik Statik, yang terdapat di bawah Tetapan IP.

 5. Masukkan DNS A.S. Baru di bahagian yang sesuai.

Perhatikan bahawa Netflix mengubah alamat DNS yang dipercayainya secara berkala, jadi anda mungkin perlu mengulangi prosesnya setiap beberapa bulan.

Anda juga tidak dapat menghantar kandungan AS ke peranti lain semasa berada di luar negara, seperti dengan Chromecast, kerana peranti ini menggunakan sambungannya untuk mengalirkan kandungan Netflix.

Soalan Lazim

Adakah sah untuk mendapatkan Netflix Amerika di negara lain?

Ringkasnya, kesahihan menonton Netflix AS di negara lain bergantung pada bagaimana anda melakukannya. Mendapatkan akses ke perpustakaan Netflix di negara lain jatuh ke kawasan kelabu. Walau bagaimanapun, Netflix biasanya menguruskan apa yang anda boleh dan tidak dapat menonton berdasarkan lokasi.

Walaupun secara teknikal, sangat sah untuk mengalirkan kandungan dari AS ketika melancong ke negara lain kerana anda telah membayar langganan Netflix, Netflix mengekalkan hak lesen gambar dengan mengawal apa yang dapat anda tonton.

Selanjutnya, Netflix telah dipaksa untuk menyerang pelanggan menggunakan VPN dan kaedah lain sehingga mereka membuat pihak ketiga ini senang. Situasi ini mungkin menjadi salah satu sebab mengapa Netflix lebih banyak menumpukan perhatian pada kandungan asli dan lebih sedikit pada filem dan TV yang dihasilkan oleh sumber luar.

Walau apa pun, masih meragukan moral untuk secara sengaja mendapatkan akses ke lebih banyak kandungan daripada yang anda dibenarkan, walaupun semasa dalam perjalanan. Tidak boleh dipersoalkan secara sah seperti Kodi, tetapi Netflix memandang serius VPN dan telah mula menyekat beberapa perkhidmatan VPN yang paling popular.

bagaimana_untuk_watch_american_netflix_uk_2

Bolehkah Anda Mempercayai Syarikat VPN?

Walaupun menggunakan VPN untuk mendapatkan sebilangan besar filem dan tayangan yang lebih penting semuanya baik dan baik, tetapi ingat bahawa syarikat yang menjalankan perkhidmatan VPN pilihan anda secara teorinya dapat memintas lalu lintas web anda. Oleh itu, anda harus berhati-hati dengan siapa anda mendaftar, dan selalu mematikan VPN anda ketika anda tidak menggunakan Netflix. Dengan cara ini, anda boleh yakin bahawa tidak ada yang menonton aktiviti anda semasa anda log masuk ke laman web lain

Apa Pendapat Netflix pada VPN?

Selama bertahun-tahun Netflix kebanyakannya netral pada VPN dan dengan senang hati menutup mata kerana melihat jumlah globalnya semakin meningkat. Namun, pada Januari 2015, syarikat mengemas kini terma dan syaratnya untuk menyatakan bahawa mengukus di luar wilayah menggunakan VPN atau kaedah lain tidak lagi disokong.

Langkah itu menandakan permulaan Netflix berpihak kepada penerbit berbanding pengguna ketika datang ke sekatan kandungan. Adalah masuk akal, kerana Netflix mungkin menghadapi ultimatum dari studio yang mengancam untuk menarik kandungan berharga dari perkhidmatan jika keadaan tidak diselesaikan.

Sebelum anda mempertimbangkan untuk mencari jalan keluar dari peraturan ini, perhatikan bahawa syarat perkhidmatan yang diperbaharui ini dengan jelas menyatakan bahawa Netflix "boleh menghentikan atau menyekat penggunaan perkhidmatan mereka, tanpa pampasan atau pemberitahuan" jika dianggap bahawa anda cuba memintas sistem. Anda tidak akan mendapat akses ke kandungan sehingga anda menangani situasi dengan betul. Ya, Netflix bermain dengan baik, tidak seperti syarikat lain.

Menstrim Kandungan Netflix A.S.

Seperti yang anda lihat sekarang, anda hanya mempunyai beberapa pilihan ketika mengalirkan kandungan Netflix A.S. kegemaran anda semasa melancong ke luar negara. Menggunakan VPN pastinya merupakan penyelesaian paling mudah, mereka melakukan semua konfigurasi rangkaian pada akhirnya, tetapi anda mungkin perlu menukar pelayan setiap kali untuk mengelakkan pengesanan.

Apa yang anda streaming semasa melancong ke luar negara? Adakah anda tahu cara lain untuk mengakses kandungan Netflix dari negeri-negeri? Jangan ragu untuk berkongsi pendapat dan pengalaman anda di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found