Apa yang baru di PCPro.co.uk?

Apa yang baru di PCPro.co.uk?

Gambar 1 dari 4

Tanda soal

Tutorial
Bandingkan ulasan
Penapis ulasan

Selamat datang ke laman web PC Pro serba baru.

Kami telah merancang semula laman web ini dari awal untuk memberi anda berita, ulasan dan nasihat pakar IT terbaik di web.

Berikut adalah beberapa ciri baru yang anda dapati di laman web kami:

PENAPIS ULASAN UNIK

Penapis ulasanPenapis ulasan khas kami membantu anda dengan cepat mencari ulasan yang anda cari. Cukup klik pada label harga, penilaian atau spesifikasi untuk menyempitkan carian anda dengan pantas. Ulasan yang sepadan muncul serta-merta semasa anda menambah dan membuang penapis.

Nombor selepas setiap label menunjukkan berapa banyak ulasan yang sesuai dengan kriteria anda. Anda boleh mengklik beberapa label di setiap kategori - klik kedua-dua XP dan Vista untuk melihat ulasan komputer riba yang menggunakan salah satu daripada dua sistem operasi, misalnya.

BANDINGKAN PRODUK SIDE-BY-SIDE

Bandingkan ulasanBahagian ulasan baru kami juga membolehkan anda membuat senarai pendek produk anda sendiri, sehingga anda dapat membandingkan spesifikasi lengkap produk yang anda ingin beli. Cukup klik kotak centang kecil di sebelah produk yang anda pilih, dan kemudian klik butang Bandingkan Produk berwarna merah. Anda boleh membandingkan sehingga 12 produk secara bersebelahan.

ULASAN KOMPREHENSIF

Halaman ulasan kami mempunyai lebih terperinci daripada sebelumnya. Setiap ulasan kini mengandungi senarai lengkap spesifikasi, galeri foto dan video, skor penanda aras (jika ada) dan ruang untuk anda menambah komen anda.

TUTORIAL STEP-BY-STEP

TutorialIngin mengetahui cara memasang Windows 7 pada cakera keras maya atau menubuhkan kedai eBay anda sendiri? Pergi ke tutorial langkah demi langkah baru kami, yang akan membimbing anda melalui proses dengan teliti.

PERNIAGAAN PERTAMA

Tidak kira apa saiz perniagaan anda, PC Pro harus menjadi perhentian pertama anda. Bahagian Enterprise baru kami merangkumi semua ulasan dan berita perniagaan terkini, serta nasihat daripada pakar Komputer Dunia Sebenar kami.

PERPUSTAKAAN VIDEO

Bahagian video baru kami mengandungi ciri, ulasan dan tutorial video terkini dari pasukan PC Pro dan rakan kongsi kami.

BERITA DAN TINJAUAN TERKINI

Ikuti berita terkini dan wawancara besar di bahagian berita yang diperbaharui.

PANDUAN MEMBELI

Ketahui semua yang perlu anda ketahui mengenai perkakasan dan perisian sebelum berpisah dengan wang tunai anda, dengan panduan membeli baru kami.

Ini hanyalah pilihan ciri baru yang anda dapati di PCPro.co.uk yang diperbaharui. Tolong beri kami masalah gigi yang mungkin anda temui dan beritahu kami pandangan anda di laman web baru di Komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found