Permainan Perlumbaan Luar Talian Tanpa Wifi Terbaik untuk iPhone

Sambungan internet hampir di mana-mana pada masa kini, tetapi itu tidak bermaksud kita selalu mahu berhubung. Kadang-kadang bagus untuk mematikan dan meluangkan masa dari dunia tanpa gangguan. Sekiranya anda mahukan ledakan permainan pada waktu itu, mengapa tidak? Itulah sebabnya kami menyatukan senarai permainan perlumbaan WiFi terbaik untuk iPhone bersama.

Permainan Perlumbaan Luar Talian Tanpa Wifi Terbaik untuk iPhone

Semua orang suka permainan lumba yang baik. Mereka pantas, hiruk pikuk, sangat menyeronokkan, dan bahagian bahagian saya yang tidak dapat memandu dengan pantas di jalan raya. Sebilangan aplikasi ini memerlukan sambungan untuk menyediakan dan mengesahkan tetapi menawarkan pilihan untuk bermain di luar talian.

Horizon Chase - Jelajah Dunia

Horizon Chase - World Tour adalah salah satu permainan perlumbaan terbaik untuk perhentian penuh iPhone. Ia memiliki grafik berkualiti konsol, permainan cepat, rangkaian kereta dan trek yang dapat dibuka, dan palet grafik berwarna yang berfungsi dengan baik di telefon. Ini telah lama wujud tetapi telah bertambah baik pada masa itu.

Ia memerlukan iPhone yang lebih baru untuk mendapatkan yang terbaik tetapi, sebagai gantinya, memberikan perlumbaan yang mantap dengan kurang gaya AI getah yang anda cenderung dapatkan dengan pelumba berkualiti rendah. Aplikasi ini berharga $ 2,99 dan mengandungi pembelian dalam aplikasi.

Perlu Kelajuan: Tiada Had

Need For Speed: No Limits meneruskan silsilah perlumbaan jenama dengan permainan perlumbaan WiFi tanpa pepejal lain untuk iPhone. Ini tersedia untuk Android dan iPhone dan memberikan kualiti, grafik, permainan, dan kegembiraan yang anda harapkan dari Need For Speed. Ya, ini adalah Seni Elektronik, tetapi selain itu, permainan ini sangat bagus.

UI licin, dan navigasi juga bagus. Terdapat sebilangan besar penyesuaian dan membuka kunci serta banyak trek dan acara untuk dicuba.

Perlumbaan Sebenar 3

Real Racing 3 adalah tajuk EA yang lain tetapi sedikit berbeza dengan Need for Speed. Ini lebih banyak mengenai perlumbaan trek dan bukan perlumbaan jalanan dan mempunyai rasa yang berbeza sama sekali. Ia adalah pelumba yang lebih realistik dengan pemodelan yang lebih baik, bahagian dalaman yang lebih realistik, dan kereta tetapi kurang perincian persekitaran. Sekali lagi, ia memerlukan iPhone yang lebih baru untuk mendapatkan yang terbaik daripadanya tetapi memberikan penghargaan dengan permainan yang hebat.

Reka bentuk navigasi dan permainan sangat baik, dan trek, acara, dan kereta semuanya dimodelkan dengan baik dan kelihatan asli. Walaupun trek tidak menawarkan tahap minat yang sama dengan jalan-jalan di NFS, aksi perlumbaan sedemikian rupa sehingga tidak menjadi masalah. Sekali lagi, permainan ini mengatakan bahawa ia memerlukan sambungan yang berterusan, tetapi anda boleh bermain dengan baik tanpa itu selama anda memuatkan aplikasi sebelum terputus sambungan internet anda. Aplikasi ini percuma tetapi mengandungi pembelian dalam aplikasi.

Grid Autosport

Grid Autosport sedikit seperti Real Racing 3, ini semua mengenai trek, dan tahap perincian dan aksi perlumbaan yang sama juga dipamerkan di sini. Terdapat lebih dari seratus kereta dan trek untuk dibuka, banyak acara, dan pilihan penyesuaian biasa untuk membuat anda sibuk.

Reka bentuknya sangat mudah dan memudahkan berlumba dengan cepat. Ini adalah permainan Codemasters, jadi grafik, fizik, dan pergerakan semuanya kelas atas, dan permainan berkinerja baik pada rangkaian telefon. Aplikasi ini berharga $ 9.99 tetapi memberi anda segalanya.

Perlumbaan CSR 2

CSR Racing 2 sedikit berbeza tetapi tidak kurang menghiburkan. Masih belum ada permainan lumba WiFi untuk iPhone, tetapi ini mengenai drag racing kali ini. Tidak ada trek yang luar biasa, tidak ada kemudi, melayang, atau barang-barang yang bagus. Permainan ini adalah mengenai persediaan dan masa. Memperbaiki kereta, mendapatkan reaksi anda dengan betul, dan menetapkan masa ke milisaat.

Itu mungkin bukan gambaran yang paling menarik, tetapi permainan itu sendiri sangat menghiburkan. Grafik dan permainannya bagus, pilihan penyesuaiannya banyak, dan kemampuan mengasah kemahiran anda selalu ada. Ini adalah permainan yang sangat baik jika anda mengejar sesuatu yang sedikit berbeza. Aplikasi ini percuma tetapi mengandungi pembelian dalam aplikasi.

Motorsport Manager Mobile 3

Motorsport Manager Mobile 3 berbeza lagi, seperti yang dicadangkan oleh tajuknya. Kali ini anda adalah pengurus pasukan yang perlu mengambil pemandu, mekanik, R&D, mengurus markas besar, mengembangkan teknologi, mendapatkan penaja, menyiapkan kereta anda untuk layak dan berlumba, dan banyak tugas lain yang tidak pernah kita lihat pada hari perlumbaan.

Anda sebenarnya tidak berlumba dalam permainan ini, tetapi anda melakukan yang lain untuk membolehkan pasukan anda berprestasi. Ini adalah permainan yang lebih perlahan tetapi sangat mendalam dan menarik. Sekiranya anda melakukan perincian dan perancangan, ini mungkin menjadi permainan untuk anda. Aplikasi ini berharga $ 3,99 dan menawarkan pembelian dalam aplikasi.

Asfalt 8: Udara

Asphalt 8: Airborne adalah permainan perlumbaan percuma yang boleh dimuat turun pada peranti iOS (dan macOS). Dengan grafik yang sangat baik dan masa tindak balas yang lancar, Asphalt 8 Airborne sedikit unik dari yang lain dalam senarai kami kerana ia adalah permainan melayang dengan sedikit kelebihan. ‘Airborne’ dalam nama tersebut merujuk kepada kemampuan anda untuk melakukan aksi keren di beberapa trek jalanan.

Permainan perlumbaan luar talian adalah kaedah terbaik untuk meluangkan masa di mana sahaja anda berada. Anda bukan sahaja dapat menyimpan data selular, tetapi juga dapat menjimatkan hayat bateri dengan meletakkan telefon anda dalam Mod Pesawat.

Perlumbaan Pemberontak

Rebel Racing by Hutch Games LTD adalah cara terbaik untuk meluangkan masa ketika anda berada di luar talian. Seperti beberapa yang lain yang kami senaraikan, anda memerlukan sambungan internet untuk menyambung ke pelayan, tetapi setelah anda melakukannya, anda bebas meletakkan telefon anda dalam Mod Pesawat dan berlumba dengan komputer.

Alat kawalan dan pemandangan yang indah menjadikan permainan ini lebih menyeronokkan. Aplikasi ini percuma untuk dimuat turun dan anda boleh membuat banyak kemajuan tanpa membayar wang. Tetapi, ada pembelian dalam aplikasi juga. Meningkatkan dan menyesuaikan kenderaan anda adalah aspek lain dari permainan ini di mana anda mungkin tergoda untuk membeli wang tunai dalam permainan.

Mendaki Bukit 2

Hill Climb 2 adalah permainan hebat untuk pemain yang lebih muda, tetapi juga sangat menyeronokkan untuk pemain dari semua peringkat usia. Ia percuma untuk dimuat turun dan dimainkan secara percuma. Apa yang menjadikan permainan ini lebih menyeronokkan adalah anda tidak perlu risau tentang kawalan stereng. Permainan ini memberi kita getaran Sonic the Hedgehog kerana anda berada di satu trek. Tetapi, ini juga bukan tanpa risiko. Anda perlu menggunakan pedal pemecut dan brek dengan bijak untuk memastikan diri anda tegak semasa melewati kenderaan lain dan memenangi perlumbaan.

Walaupun tidak begitu intuitif seperti beberapa permainan lain dalam senarai kami, anda boleh membuka aplikasi dan bermain sepenuhnya tanpa akses internet. Tidak perlu memuat permainan sebelum meninggalkan kawasan servis. Ciri hebat lain dari permainan ini ialah anda tidak perlu log masuk atau memberikan maklumat peribadi.

Soalan Lazim

Permainan perlumbaan yang boleh anda mainkan tanpa sambungan internet sangat bagus untuk menyimpan data anda atau menghiburkan diri ketika anda mungkin tidak mempunyai internet. Kami telah memasukkan bahagian ini untuk menjawab lebih banyak pertanyaan yang sering anda tanyakan.

Bolehkah saya memuat turun permainan tanpa internet?

Malangnya tidak. Anda memerlukan sambungan internet dan ID Apple yang sah untuk memuat turun sebarang aplikasi ke peranti iOS anda. Sekiranya anda merancang perjalanan antarabangsa, atau anda berkhemah di hutan, anda ingin memastikan bahawa anda memasang aplikasi yang ingin anda nikmati di luar talian sebelum anda pergi.

Apa yang boleh saya lakukan sekiranya saya memerlukan internet untuk mula bermain?

Seperti disebutkan di atas, beberapa aplikasi yang kami senaraikan memerlukan sambungan internet untuk menyambung ke pelayan. Sekiranya anda tidak mempunyai pilihan untuk mengakses internet sekurang-kurangnya untuk memulakan aplikasi, kami mengesyorkan memulakan permainan dan membiarkannya berjalan di latar belakang.

Anda boleh menggunakan fungsi multitask iOS untuk membuka aplikasi baru sambil membiarkan permainan perlumbaan terbuka di latar belakang. Apabila anda memutuskan untuk bermain, bawa aplikasi ke latar depan dan anda boleh bermain tanpa internet. Tetapi, sambungkan ke pelayan sebelum mematikan internet atau meninggalkan kawasan perkhidmatan.

Itulah beberapa permainan perlumbaan WiFi terbaik untuk iPhone yang saya tahu. Ada yang mencadangkan yang lain? Beritahu kami tentang mereka di bawah jika anda melakukannya!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found