Cara Membuka Menu Demo di CSGO

Salah satu ciri yang paling senang dari keseluruhan francais Counter Strike adalah penonton demo. Ini tidak berbeza dalam edisi terbaru penembak orang pertama, CS: GO. Penonton demo berguna untuk pemula dan profesional dengan membenarkan mereka memeriksa prestasi mereka. Dengan menyemak perlawanan mereka, pengguna dapat mengetahui kelemahan mereka dan menggilap strategi mereka untuk meningkatkan prestasi mereka.

Cara Membuka Menu Demo di CSGO

Dalam entri ini, anda akan mengetahui cara membuka menu demo di CS: GO dan memanfaatkan sepenuhnya fungsi keren ini.

Cara Membuka Menu Demo di CSGO

Untuk melancarkan menu demo CS: GO, pertama-tama anda perlu mengaktifkan konsol pembangun:

 1. Mulakan permainan dan pergi ke menu utama.
 2. Tekan butang '' tetapan '' yang diwakili oleh simbol roda gigi di bahagian kiri bawah skrin anda. Klik pada "Tetapan Permainan."

 3. Tatal ke tab sehingga anda menjumpai "Dayakan Konsol Pembangun." Alihkan pilihan ke "Ya", dan tekan butang "Terapkan".

 4. Anda kini berjaya mengaktifkan konsol, tetapi anda harus mengikat fungsi ke butang yang paling sesuai dengan anda.
 5. Pergi ke bahagian "Papan Kekunci dan Tetikus" dan tatal ke bawah sehingga anda menemui "Toggle Console." Klik pilihan dan tentukan kunci mana yang akan membuka konsol. Juga, pastikan untuk tidak mengikatnya dengan ciri lain untuk menjadikan semuanya lebih mudah.

 6. Tekan "Terapkan", tutup bahagian pilihan, dan anda masih baik.

Dengan konsol pembangun diaktifkan, mari kita buka menu demo:

 1. Sambungkan ke pelayan dan mulakan perlawanan anda.

 2. Buka konsol dengan menekan butang tilde (~) atau kekunci lain yang anda gunakan untuk mengikat konsol.

 3. Masukkan "playdemo." Sekiranya anda memuat turun dan mengekstrak GOTV anda, anda akan melihat fail anda di skrin.

 4. Pergi ke demo yang anda mahu mainkan dan tekan butang '' enter ''.
 5. Demo anda sekarang akan bermula, bersama dengan menu utamanya.
 6. Untuk menggunakan fungsi bermain dalam permainan, anda perlu menekan '' shift dan F2 ''. Ini membolehkan anda menonton momen penting dalam gerakan perlahan, melangkau pusingan, atau maju cepat melalui demo. Anda juga boleh mengubah kelajuan main balik anda dengan slaid di sebelah kanan anda.

 7. Untuk memulakan fail demo lain, tekan "Load ..." dan pilih demo dari cakera anda.

Cara Menukar UI Demo di CSGO

Cara lain untuk bermain, menjeda, maju pantas atau mundur dalam demo anda ialah menggunakan UI demo CS: GO. Untuk menukar ciri ini, bawa konsol anda dan taipkan "demoui." Untuk menggambarkan bagaimana fungsi berfungsi, periksa bagaimana anda dapat menggunakannya untuk mengembalikan demo anda:

 1. Muatkan demo anda dan mula memainkannya.
 2. Untuk menentukan titik di mana demo anda akan melonjak, anda perlu memasukkan jumlah tanda yang sesuai. Sebagai contoh, masukkan "demo_goto -60 1" untuk meneruskan 60 kutu melalui ulangan.

 3. Sebaliknya, anda perlu menaip “demo_goto 60 1” untuk melangkau 60 tanda.

Cara Membuka Menu Cheat di CSGO

Sama seperti yang anda lakukan dengan menu demo, anda perlu mengaktifkan konsol pembangun untuk mengaktifkan cheat anda:

 1. Lancarkan CS: GO dan tekan '' ikon tetapan '' di bahagian bawah skrin anda.

 2. Pergi ke "Tetapan Permainan" dan cari "Aktifkan Developer Console." Tetapkan pilihan ke "Ya," dan tekan butang "Terapkan". Pengikatan lalai untuk konsol pengembang adalah butang "~", tetapi Anda dapat mengubah konfigurasi ini dengan menekan pilihan "Papan Kekunci dan Tetikus", diikuti dengan "Toggle Console," dan memilih kunci lain.

Dari sana, ambil langkah berikut:

 1. Sertailah pelayan di mana anda menjadi pentadbir atau mulakan permainan bot.

 2. Buka konsol dan ketik perintah "sv_cheats 1". Mod cheat sekarang akan diaktifkan sehingga anda menaip perintah "sv_cheats 0".

 3. Masukkan arahan anda. Contohnya, kod cheat "noclip" akan membolehkan mod terbang, sedangkan perintah "host_timescale 5" akan meningkatkan kelajuan anda dengan ketara.

Sebarang cheat yang anda masukkan dibenarkan dan merupakan ciri CS: GO. Namun, jangan menggunakan alat atau peretasan, jika tidak, akaun anda mungkin dilarang.

Soalan Lazim Tambahan

Akan datang adalah beberapa perincian yang lebih baik mengenai mengakses fungsi demo CS: GO dan ciri lain.

Bagaimana Anda Membuka Konsol Pembangun di CS: GO?

Anda perlu mengaktifkan konsol pembangun untuk menggunakan banyak pilihan yang berguna, seperti demo dan kod cheat:

• Buka CS: GO dan pergi ke menu tetapan.

• Tinjau tetapan sehingga anda menemui "Aktifkan Developer Console."

Konfigurasikan pilihan ke "Ya." Tekan butang "Terapkan", dan konsol pembangun akan diaktifkan.

• Jika anda ingin mengubah pengikat kunci lalai untuk konsol ("~"), pergi ke tab "Papan Kekunci dan Tetikus" dan cari "Toggle Console." Klik pilihan dan pilih kunci yang akan anda pasangkan dengan konsol anda.

• Tekan "Terapkan", tutup bahagian tetapan dan mulakan permainan dengan konsol anda diaktifkan.

Di manakah Demo CSGO Saya Disimpan?

Terdapat sejumlah lokasi untuk fail simpanan demo anda. Secara amnya, mereka akan disimpan di direktori CS anda. Kecuali anda telah mengubah jalan pemasangan anda, failnya harus ada di sini:

C: \ Permainan \ Steam \ steamapps \ common \ Counter-Strike Global Offensive \ csgo \ replays \

Sekiranya anda tidak menemui folder di sini, buat folder untuk menyimpan demo masa depan anda.

Inilah cara lain untuk mencari fail disimpan demo anda:

• Klik kanan pada CS: GO di Steam.

• Pilih "Properties", diikuti dengan "Local Files", dan "CS: GO." Ini akan membawa anda ke destinasi anda. Jalannya serupa untuk kedua-dua versi Mac dan Linux.

Untuk demo ESEA dan FACEIT, anda akan dapat mencarinya di mana sahaja anda menyimpannya selepas muat turun dari pelanggan anda. Sebelum dapat menonton demo ini, anda perlu membongkarnya dengan 7zip atau program serupa.

Bagaimana Anda Membuka Kes CSGO?

Beginilah cara membuka kes CS: GO:

• Anda perlu mendapatkan kes anda terlebih dahulu dengan melakukan perdagangan, pembelian dari pasar, atau penurunan pasca permainan.

• Dapatkan kunci kes. Anda boleh membelinya dari pasar komuniti permainan atau dengan berdagang. Perdagangan biasanya merupakan pilihan yang lebih murah.

• Buka inventori anda dan arahkan kursor ke atas kunci. Anda sekarang akan diminta untuk memilih kotak yang ingin anda buka dengan kunci.

• Pilih kotak, dan sekarang akan terbuka.

Bagaimana Anda Membuka Fail Demo CS: GO?

Membuka fail demo CS: GO menghendaki anda mengaktifkan konsol pembangun permainan:

• Mulakan permainan dan menuju ke pengaturan dengan menekan simbol roda gigi di sudut kiri bawah.

• Navigasi ke bahagian sehingga anda mencapai "Aktifkan Developer Console." Tekan "Ya" di tab ini dan tekan butang "Terapkan" untuk melaksanakan perubahan.

• Konsol kini akan dilaksanakan. Walau bagaimanapun, anda mungkin mahu menukar pengikat kunci untuk konsol. Untuk melakukan ini, akses tab "Papan Kekunci dan Tetikus" dan tatal ke bawah ke "Toggle Console." Pilih kunci mana yang sekarang akan berfungsi sebagai pengikat untuk konsol pembangun, tetapi cuba mengelakkan pertindihan dengan perintah lain.

Setelah mengaktifkan konsol, membuka fail demo agak mudah:

• Buka konsol pembangun. Butang lalai untuk tindakan ini adalah kekunci tilde (~). Dalam kes lain, anda perlu menekan kekunci yang anda tetapkan di bahagian "Papan Kekunci dan Tetikus".

• Ketik perintah "playdemo". Fail yang tersedia akan muncul, dengan syarat anda telah memuat turun dan membuka zip dari GOTV anda.

• Pilih demo yang ingin anda mainkan dan tekan butang "enter". Demo sekarang akan mula dimainkan, dan anda dapat menggunakan menu untuk mengubah ulangan.

• Untuk mengakses fungsi permainan dalam permainan, tekan kombinasi '' shift dan F2 ''. Anda sekarang dapat menjeda, menyambung semula, maju cepat, meletakkan video dalam gerakan perlahan, dan melakukan banyak fungsi lagi.

Bagaimana Anda Mencetak Demo dalam CSGO?

Satu-satunya cara anda dapat mencetak sebahagian daripada demo CS: GO adalah dengan mengambil tangkapan skrin. Inilah caranya:

• Bawa konsol semasa fail demo anda dimainkan.

• Masukkan perintah "bind f11 devshots_screenshot". Tekan butang '' enter '' dan tutup konsol.

• Masukkan kekunci '' F11 '' untuk mengambil tangkapan skrin. Buka semula konsol dan ketik "unbind f1."

• Mulakan Stream pada PC anda.

• Tekan pilihan "Lihat" dari menu dan pilih bahagian "Tangkapan Skrin". Anda sekarang akan melihat tetingkap Pengunggah di skrin anda.

• Di bahagian Pengunggah, pilih CS: GO dari senarai tangkapan skrin permainan yang ingin anda cari.

• Tekan pilihan "Show on Disk", dan sekarang anda akan dibawa ke folder yang berisi tangkapan layar yang sebelumnya anda ambil.

• Klik kanan pada tangkapan skrin dan tekan "Cetak."

Bagaimana Anda Mengubah Paparan dalam Demo CSGO?

Menukar paparan dalam demo anda adalah satu lagi ciri berguna. Anda mempunyai banyak pilihan di sini, termasuk memasukkan kamera ke mod penerbangan:

• Bangunkan konsol pengembang dengan menekan kekunci "~" atau butang lain yang anda gunakan untuk mengikat konsol. Sekiranya konsol tidak muncul, anda mungkin perlu mengaktifkannya dalam tetapan permainan. Dari sana, pergi ke "Tetapan Permainan", diikuti dengan "Aktifkan Developer Console." Alihkan ke "Ya", dan tekan butang "Terapkan".

• Masukkan perintah "demoui" atau "demoui2" untuk melihat demo. Anda juga boleh menekan kombinasi kekunci '' shift dan F2 ''.

• Pilih butang "Muat ..." dan pilih fail yang ingin anda mainkan.

• Semasa ulangan dimulakan, tekan kekunci ruang untuk menukar kamera anda ke mod penerbangan.

Anda juga boleh mengubah sudut pandang kamera anda:

• Tekan butang "Drive ..." untuk memulakan "Mod pemacu kamera."

• Untuk mengendalikan kamera, gerakkan tetikus anda ke ruang pandang demo, tekan butang kiri, dan mulailah bergerak dengan papan kekunci anda. Tahan butang W atau S untuk naik atau turun, dan tekan butang A atau D untuk pergi ke kiri atau melawan. Anda juga boleh naik atau turun menggunakan kekunci Z atau X dan memperlahankan butang shift.

Apa Masalahnya Dengan Demo Viewer CSGO?

Walaupun penonton demo tetap menjadi tambahan hebat untuk francais Counter Strike, anda menjangkakan fungsinya akan sedikit lebih maju dalam CS: GO. Sebaliknya, ia lebih merupakan antara muka yang dikemas kini dari versi 2007.

Masalah utama dengan ciri ini adalah cara membaca fail demo.

Setiap kali anda ingin membuat perubahan, permainan anda harus memainkan semula keseluruhan demo, dan anda perlu menunggu program anda mengimbas demo setiap kali anda memainkannya. Akibatnya, pilihan mundur atau maju cepat berjalan lebih perlahan. Walaupun anda tidak perlu menonton demo anda sejak awal, anda perlu menunggu program dimuat.

Masalah lain dengan penonton demo ialah antara muka mengunci anda dari bahagian lain dari UI permainan. Anda bahkan tidak boleh beralih antara pemain semasa UI anda berjalan. Ini mungkin kelihatan seperti kesulitan kecil pada awalnya, tetapi ia akan menjadi gangguan yang agak lama.

Tajamkan Strategi CS: GO Anda

Sekarang anda tahu bagaimana membuka dan menggunakan demo viewer di CS: GO. Walaupun ciri ini tidak sempurna, ia memberi anda gambaran yang tidak ternilai mengenai prestasi anda dan memberi anda gambaran langsung mengenai semua kekuatan dan kelemahan anda.

Setelah menganalisis demo anda, anda akan dapat merasa lebih yakin dengan pakaian anda yang kuat dan mengatasi kelemahan terbesar anda. Yang paling penting, penggunaan demo adalah mengaktifkan konsol dan memasukkan beberapa arahan. Dari sana, anda boleh melangkau ke bahagian tertentu atau meletakkan video dalam gerakan perlahan untuk menangkap setiap perincian penting.

Berapa banyak demo yang anda rakam dan mainkan dalam CS: GO? Adakah anda menghadapi masalah untuk mengaksesnya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found