Rentetan Snapchat Terpanjang [September 2021]

Snapchat menyajikan pengalaman sosial yang unik kepada penggunanya, yang menggunakan idea kekal yang sering disertakan dengan rangkaian sosial dan merobeknya. Aplikasi ini didasarkan pada idea kenangan luntur, foto dan video yang tidak kekal selama-lamanya dan direka bentuk untuk melihat sementara kehidupan anda dan rakan anda.

Rentetan Snapchat Terpanjang [September 2021]

Sekiranya anda baru menggunakan aplikasinya, coretan kelihatan seperti konsep yang pelik, dan anda mungkin tidak tahu maksud nombor di sebelah rakan anda. Mari selami konsep di sebalik coretan Snapchat, bagaimana anda dapat memastikan bahawa anda selalu berada dalam permainan beruntun anda, dan apakah rentetan Snap terpanjang setakat ini. Tertanya-tanya bagaimana anda dapat bersaing dengan orang lain di dunia hari ini? Hanya mencari persaingan mesra dalam talian?

Kami mempunyai semua yang anda ingin ketahui mengenai coretan Snapchat terpanjang di bawah, jadi lihatlah!

Daya tarikan Snapchat

Apabila dibuat berdasarkan kekangan masa, Snapchats sering dapat menjadi bentuk seni dalam diri mereka sendiri. Video selfie dan memalukan anda dan rakan anda dikongsi seketika, bukannya dibuang kerana takut akan kesannya. Mengabadikan momen di sekitar anda menjadi naluriah, daripada merasa terpaksa atau dibuat, dan memandangkan sifatnya yang sekilas, Snapchat merasa mudah dalam penggunaannya sehari-hari.

Perasaan santai itu tidak semestinya merebak ke setiap aspek aplikasi. Walaupun foto dan video Snaps hanya bertahan sebentar, dan Stories berlangsung dua puluh empat jam penuh sebelum menghilang untuk selamanya, Snapchat Streaks dirancang untuk berterusan, bergantung pada usaha dua pihak yang dimasukkan ke dalam aplikasi sosial. Jalur ini mengubah Snapchat menjadi sesuatu permainan, mendorong keterlibatan dengan aplikasi setiap hari dan mendorong semakin banyak orang membuka Snapchat beberapa kali sehari.

Banyak pengguna telah jatuh cinta dengan idea coretan, mendorong komunikasi di platform dengan setiap pengguna menghantar foto atau video setiap hari kepada individu lain. Walaupun Snapchat mempunyai penanda lain yang mencatat tahap persahabatan antara pengguna di aplikasi itu - emoji jantung, wajah kacamata hitam, dan banyak lagi - bukan rahsia lagi bahawa ada perasaan bangga apabila anda melihat corak sahabat dan sahabat anda semakin tinggi.

Streaks Dijelaskan

Apa sebenarnya coretan? Sekiranya anda baru menggunakan Snapchat, anda mungkin sukar untuk belajar apa sebenarnya maksud pengguna ketika mereka bercakap mengenai coretan Snapchat mereka dengan rakan mereka, tetapi yakin itu adalah salah satu aspek aplikasi yang lebih mudah. Idea di sebalik coretan Snapchat adalah mudah: anda dan rakan masing-masing saling membalas sekali sehari dalam tempoh dua puluh empat jam (walaupun terdapat beberapa pertengkaran mengenai hal ini, seperti yang akan anda lihat di bawah). Setelah tiga hari bolak-balik, anda akhirnya akan menerima ikon nyalaan kecil, bersama dengan nombor baru: 3, untuk mewakili tiga hari membentak antara pengguna. Ini adalah coretan Snapchat anda, dan ini akan meningkat setiap hari anda dan orang lain saling bersentuhan.

Seperti yang anda bayangkan, ada dua jenis orang ketika datang ke coretan Snap. Yang pertama mungkin menganggap mereka comel, tetapi tidak mementingkan diri sendiri untuk memastikan anda menangkap atau pengguna lain setiap hari. Sekiranya coretan itu ada, mereka mungkin mempertimbangkan untuk memukul seseorang kembali, tetapi sebahagian besarnya, pengguna dalam kumpulan ini tidak akan menjadikan pemotretan sebagai keutamaan, walaupun rentetan anda dalam bahaya mati.

Kumpulan kedua, tentu saja, jatuh cinta dengan idea coretan Snap. Snapchat bukan lagi hanya aplikasi sosial, atau permainan, tetapi ia adalah sebahagian daripada kehidupan. Ini adalah sesuatu yang anda periksa setiap pagi ketika anda bangun dan setiap malam sebelum anda tidur. Sama ada anda mempunyai satu seri atau seratus, mudah untuk bertaruh bahawa, kerana anda berakhir di sini, anda tergolong dalam kumpulan kedua.

Bagaimana Menjaga Streak

Menjaga rentak boleh menjadi lebih sukar daripada yang anda fikirkan. Pasti, ia bermula dengan cukup mudah, kerana anda dan rakan anda menghantar foto, video, selfie dan banyak lagi antara satu sama lain. Tetapi anda mungkin terkejut apabila mengetahui betapa mudahnya tergelincir, lupa untuk menghantar foto kembali kepada orang itu apabila anda pasti memastikan Snaps anda pagi itu. Tentu, mudah untuk menyingkirkan apabila coretan Snap selama enam hari mati, tetapi setelah anda melepasi 100 hari dari bolak-balik, agak sukar untuk memulakannya dari awal. Dengan itu, berikut adalah beberapa kaedah asas untuk meneruskan rentak anda:

 • Mulailah setiap hari dengan menghantar Snaps kepada orang atau orang yang sering anda lakukan. Jadikan ia sebagai rutin; anda akan terkejut betapa senangnya fokus dan ingat untuk melakukannya setelah beberapa minggu.
 • Sentiasa jaga orang lain jika mereka tidak mengembalikan Snap anda pada waktu biasa. Kirimkan pesan peringatan kepada mereka untuk memberi tahu mereka bahawa Anda sedang menunggu balasan.
 • Snapchat tidak menyembunyikan ketika percintaan anda dengan seseorang hampir mati. Sekiranya anda kehabisan masa untuk menyelamatkan rentetan, anda akan melihat ikon jam pasir kecil muncul di sebelah kenalan anda. Ini bermaksud masa hampir habis untuk anda berdua. Snapchat belum menerbitkan secara rasmi berapa lama ini berlangsung, tetapi jika kita perlu meneka, anda mungkin melihat kira-kira empat jam lagi sebelum coretan itu mati, yang bermaksud jam pasir muncul kira-kira dua puluh jam selepas pertukaran Snap terakhir anda.
 • Kedua-duanya pengguna harus menukar Snaps setiap hari. Tidak cukup hanya untuk satu.
 • Akhirnya, sementara gambar dan video Snaps sangat sesuai dengan coretan anda, mesej sembang tidak cukup baik. Sekiranya semua yang anda lakukan adalah mengirimi rakan anda pesan teks di dalam Snapchat, anda ingin menghantar foto atau video dengannya.

Inilah berita baik: untuk memenuhi syarat sebagai beruntun, kualiti Snap tidak penting. Anda hanya perlu menghantar sesuatu kepada rakan anda, sama ada foto wajah anda, gambar halaman belakang rumah anda, atau bahkan foto di tengah malam bilik anda yang gelap gulita. Sebarang gambar atau video dianggap berurutan, menjadikannya mudah, cepat, dan mudah untuk menghantar sesuatu yang pertama pada waktu pagi. Sekiranya anda menghadapi masalah memikirkan apa yang harus anda letakkan dalam Snap kepada rakan anda, menggunakan avatar Bitmoji anda adalah salah satu cara terbaik untuk mengisi bingkai tanpa mengirim gambar kosong. Snapchat bahkan mempunyai beberapa pelekat berasaskan coretan dan pilihan Bitmoji untuk digunakan dalam gambar anda.

Satu idea lain: hanya ketik 'coretan' menggunakan alat teks pada peranti anda untuk dihantar kepada rakan anda. Mereka akan mendapat makna di sebalik gambar, dan anda akan berjaya menghantar foto anda untuk hari itu.

Emoji lain

Perlu diingat bahawa, selain kiraan rentetan Snap asas dan set emoji anda, anda mungkin akan melihat banyak emoji lain di sampingnya. Semuanya mempunyai makna tersendiri, yang dapat anda temukan di sini dengan lebih terperinci, tetapi yang paling penting ketika melihat coretan anda adalah emoji sahabat. Walaupun anda boleh mempunyai sehingga lapan orang sahabat terbaik di Snapchat, hanya satu orang yang dapat menduduki tempat teratas. Emoji berbentuk hati yang berbeza memperincikan tahap persahabatan anda dengan pengguna Snapchat yang lain, jadi anda ingin menuju ke panduan emoji Snapchat kami untuk mengetahui maksud setiap ikon.

Ganjaran Streak

Sebahagian besarnya, ganjaran sebenar daripada mengikuti jejak Snapchat anda berasal dari rasa berjaya kerana anda terus menambah jumlahnya. Snapchat tidak menawarkan ganjaran atau hadiah serius kerana mempunyai rentetan Snapchat yang tinggi, walaupun sesuatu yang kecil tetapi istimewa berlaku apabila anda menyentuh 100 hari dengan kenalan (tiada spoiler!). Mengirim Snaps secara amnya membantu meningkatkan skor Snapchat anda, yang seterusnya membantu membuktikan anda menggunakan perkhidmatan lebih daripada rakan anda. Secara umum, mengirim lebih banyak Snaps juga bermaksud anda cenderung membuka kunci piala yang disimpan di Snapchat, walaupun tidak ada piala (sejauh yang kita tahu) yang berkaitan dengan rentetan Snap anda. Walaupun begitu, walaupun ganjarannya kebanyakannya menyaksikan peningkatan jumlah rentetan Snap anda, itu cukup mungkin bagi sesiapa yang membaca artikel ini untuk mengetahui rentetan Snap terpanjang.

Menjaga Markah Tahap Tertinggi

Oleh itu, inilah yang perlu dilakukan untuk memantau garis Snapchat: kekurangan papan skor Snapchat rasmi bermakna tidak ada cara untuk mengesan siapa sungguh mempunyai aksi Snap tertinggi di dunia. Sehingga Snapchat membuat papan yang diisi secara automatik dalam aplikasi — dan tidak ada pengesahan atau petunjuk bahawa ini akan berlaku — yang dapat kita lalui hanyalah apa yang disenaraikan di web oleh pengguna Snapchat yang secara sukarela memposting coretan Snap mereka menggunakan perisian tangkapan skrin di iPhone atau Peranti Android.

Terima kasih kepada ahli komuniti kami dalam komen di bawah, bagaimanapun, kami mempunyai idea mengenai nombor apa yang harus anda tuju dengan coretan anda. Komuniti kami sangat aktif dalam hal Snapchat, sentiasa meningkatkan jumlah mereka berbanding sebelumnya. Dengan menggunakan komen baru-baru ini, kami telah mengumpulkan dua puluh lima senarai pemegang rekod terkini, bersama dengan tarikh yang disiarkan, yang dapat anda lihat dalam komen di bawah.

Oleh kerana pengguna sentiasa menghantar skor mereka pada masa yang berlainan, kami hanya menyenaraikan skor yang ditetapkan pada hari yang disiarkan dalam komen kami, kerana kami tidak dapat dengan tepat menganggap bahawa coretan itu terus bertambah tanpa hilang. Dalam kes hubungan, kami mencatat nombor tertua terlebih dahulu dan meneruskan yang terbaru. Kami juga telah menghubungkan ke komen yang sesuai.

Papan Pendahulu TechJunkie

Inilah pemegang rekod semasa kami setakat ini 12 September 2021.

 1. Arthur dan Filippa, 2,146 (4 Mac 2021)
 2. Jeff dan Teresa, 2.071 (10 Mac 2021)
 3. Shoshanna dan Bridget, 2,043 (25 Mac 2021)
 4. Daniel dan Robin, 2.034 (26 Mac 2021)
 5. Caitlin O'Mahony, 2,033 (3 Disember 2020)
 6. Ryan dan Serg, 2.020 (31 Ogos 2020)
 7. Alex dan Raff, 2,000 (6 Oktober 2020)
 8. Nina dan Eva, 2,000 (16 Disember 2020)
 9. Joseph dan Gabriel, 2,000 (22 Januari 2021)
 10. Madison dan Adriana, 2,000 (16 Mac 2021)
 11. Pierson Gilreath, 1,999 (2 Disember 2020)
 12. Daniel dan Robin, 1,985 (5 Februari 2021)
 13. Jake dan Mikha, 1,983 (22 Januari 2021)
 14. Jake dan Keegan, 1,979 (16 November 2020)
 15. Matt dan Stephen, 1,978 (30 Januari 2021)
 16. Andy dan Gaige, 1,976 (30 November 2020)
 17. Kat and Swain, 1,961 (2 November 2020)
 18. Kent K. dan Brett S. 1,959 (27 Februari, 2021)
 19. Stephanie dan Jessica, 1,957 (5 Jun 2020)
 20. Martin dan Koen, 1,956 (1 Disember 2020)
 21. Ivan dan Kitty, 1,954 (4 Februari 2021)
 22. Alexa dan Kira, 1,947 (12 November 2020)
 23. Dan P. dan Joe M, 1,947 (4 Februari 2021)
 24. Ian dan rakan, 1,946 (26 Disember 2020)
 25. Teka dan Rissa, 1,943 (12 Oktober 2020)
 26. Daniel dan Justin, 1,925 (19 Disember 2020)
 27. Brandon dan Mikey, 1,924 (17 Februari 2021)
 28. Vismit dan Ankita, 1,912 (15 Januari 2021)
 29. Abby dan Emmy, 1,908 (6 Ogos 2020)
 30. Casey dan Bill, 1,907 (12 Februari 2021)
 31. Chad dan Amanda, 1,905 (14 Ogos 2020)
 32. Chas dan Elizabeth, 1899 (14 Februari 2021)
 33. Micheál Roche, 1.890 (8 November 2020)
 34. Gabriel dan Joseph, 1,876 (21 September 2020)
 35. Craig and Grant, 1,871 (20 Ogos 2020)
 36. Angus dan Paul, 1,866 (20 Januari 2021)
 37. Emily dan Ethan, 1.823 (13 Julai 2021)

***

Jalur Snapchat menjadikan aplikasi lebih menyeronokkan. Melihat persahabatan anda dengan orang lain bertambah dengan nombor baru setiap hari menambah pengulangan pada hari anda, dan secara amnya membuat semuanya terasa sedikit lebih menyenangkan. Sebagai rangkaian sosial, Snapchat memiliki kebiasaan melemparkan banyak idea ke dinding untuk melihat apa yang melekat, tetapi coretan adalah idea inventif yang benar-benar membuat segalanya terasa sedikit lebih menarik dalam aplikasi.

Ingatlah untuk menghantar skor tinggi anda di komen di bawah ini, dan memastikan skor anda terus meningkat setiap hari agar dapat terus bersaing dengan rakan, keluarga, dan papan pendahulu yang kami hantar di atas. Namun, yang terpenting, teruslah membentak, dan jangan lupa untuk menyegarkan corak setiap hari agar tidak kehilangan skor anda!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found