Apakah Hukuman Overwatch kerana Meninggalkan Permainan Lebih Awal?

Sekiranya anda bermain Overwatch banyak, anda mungkin tergoda, atau dipaksa, untuk meninggalkan permainan yang sedang berlangsung. Walaupun rakan sepasukan anda mungkin tidak faham, keadaan sering menentukan. Dalam Overwatch, bagaimanapun, anda menerima penalti kerana meninggalkan permainan.

Apakah Denda dalam Overwatch kerana Meninggalkan Permainan Lebih Awal?

Dalam artikel ini, kami akan menerangkan apa yang berlaku ketika anda meninggalkan permainan lebih awal, dan apa yang harus anda lakukan untuk mengelakkan hukuman.

Apa Yang Berlaku Semasa Saya Meninggalkan

Sekiranya anda meninggalkan permainan yang sedang berlangsung, anda mungkin dikira sebagai pemain yang tersisa dan dikenakan penalti. Denda ini dikira berdasarkan jumlah permainan yang tersisa dalam 20 permainan sebelumnya.

Sebagai tambahan kepada penalti yang dibebaskan, anda akan mendapat 75% lebih sedikit pengalaman daripada perlawanan yang anda mainkan.

Overwatch

Apabila anda dihukum kerana meninggalkan banyak permainan berturut-turut, tindakan terbaik anda adalah dengan mengelakkan perkara ini dilakukan sebisa mungkin. Seiring berjalannya waktu, statistik cuti anda akan bertambah baik dan hukuman yang dibebaskan akan dicabut. Kad pemain anda di sebelah kanan akan memberitahu anda berapa banyak permainan yang perlu anda mainkan untuk menjatuhkan penalti.

Perhatikan bahawa hukuman yang dibebaskan untuk pertandingan kompetitif akan memerlukan lebih banyak permainan yang dimainkan untuk dicabut, kerana ia memiliki ambang yang lebih ketat.

Meninggalkan pertandingan kompetitif sedang berjalan akan dikira sebagai kekalahan untuk perlawanan itu dan anda akan dikenakan penalti 10 minit di mana anda tidak dapat menyertai pertandingan kompetitif yang lain. Pelanggaran berikutnya akan meningkatkan tempoh hukuman ini.

Sekiranya anda terus meninggalkan pertandingan yang kompetitif, anda akan dilarang dari musim peringkat tersebut dan tidak akan mendapat ganjaran apabila tamat.

Berikut adalah gambaran keseluruhan ringkas bagaimana anda dapat menerima status pelepasan dalam permainan tertentu.

Main Pantas

Dalam Main Cepat, meninggalkan pertandingan selama fase "Pasukan Pasukan Anda" tidak akan dikenakan penalti. Permainan tidak akan dirakam di akaun anda. Anda kemudian boleh segera beratur untuk permainan lain tanpa kelewatan jika anda mahu.

Sekiranya anda meninggalkan pertandingan sebelum layar "Kemenangan" atau "Kekalahan", permainan akan direkam ketika berakhir. Anda tidak akan mendapat kemenangan untuk permainan sekiranya pasukan anda menang tanpa anda. Di samping itu, anda akan dianggap pelepasan dan mungkin dikenakan penalti.

Sekiranya pemain meninggalkan perlawanan yang sedang berlangsung, permainan akan berusaha memenuhi tempat mereka dengan pemain atau kumpulan lain (jika beberapa orang telah pergi). Pemain yang diisi tidak akan menerima kerugian sekiranya pasukan mereka kalah, dan akan menerima bonus kecil pada akhir perlawanan. Namun, jika mereka meninggalkan permainan juga, mereka juga akan menerima status penyudah.

Sekiranya anda meninggalkan pertandingan setelah pemenang diumumkan, tidak ada penalti, permainan direkodkan, dan anda akan mendapat kemenangan jika pasukan anda memenangi pertandingan.

Main Bersaing

Sekiranya anda meninggalkan permainan kompetitif yang sedang berlangsung, anda akan mendapat penalti kerana meninggalkan perlawanan itu, dan tidak akan dapat memulakan pertandingan lain sehingga perlawanan yang anda tinggalkan berakhir.

Anda mempunyai pilihan untuk menyertai semula perlawanan pada minit berikutnya untuk mengelakkan penalti yang tersisa. Sekiranya ada pemain lain yang pergi pada waktu itu, mereka juga akan dikira sebagai penyelamat. Setelah minit itu berlalu, dan anda masih belum menyertai pertandingan, rakan sepasukan anda akan diberi pilihan untuk meninggalkan permainan tanpa dikenakan penalti.

Ini akan menyebabkan permainan dikira sebagai menang atau kalah. Anda pergi tidak bermaksud rakan sepasukan anda mendapat hantaran percuma, mereka harus menang tanpa anda atau kalah. Sekiranya semua pemain dari satu pasukan pergi, mereka akan segera kehilangan permainan. Ini juga menyebabkan penilaian kemahiran mereka menurun.

Sekiranya anda meninggalkan perlawanan dan kembali lagi nanti, skor anda untuk perlawanan itu akan ditetapkan semula.

Seorang Lelaki Turun

Meninggalkan perlawanan memberi tekanan kepada rakan sepasukan anda, kerana mereka harus melawan pasukan musuh dengan sejumlah kekurangan, yang menjadikan permainan ini kurang menyenangkan bagi semua orang. Kami mengesyorkan anda mencuba dan menyelesaikan setiap perlawanan yang anda mulakan. Ini berlaku terutamanya untuk pertandingan yang kompetitif, di mana pemain mengambil permainan dengan lebih serius.

Sekiranya anda menghadapi masalah sambungan, hindari bermain perlawanan sehingga anda pasti dapat bermain hingga akhir, atau anda mungkin akan berhadapan dengan meninggalkan banyak permainan dan meningkatkan penilaian anda. Sekiranya anda menghadapi kecemasan, itu dapat difahami. Lagipun, kehidupan sebenar mempunyai keutamaan berbanding permainan video, tidak kira seberapa berdedikasi pemain anda!

Overwatch - Denda kerana Meninggalkan Awal

Kembali ke Permainan

Overwatch adalah permainan yang hebat dan akan memalukan bahawa pengalaman itu dihancurkan oleh seorang pemain yang meninggalkan pasukan mereka. Ini sering boleh membawa kepada pelbagai penalti untuk pelepasan, tetapi pasukan mereka juga tidak lebih baik.

Adakah anda pernah meninggalkan permainan Overwatch? Apa sebabnya? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found