Cara Mendapatkan Bintang Kudus di Lords Mobile

Lords Mobile tetap menjadi salah satu permainan mudah alih yang paling popular. Sebilangan besar keseronokannya berasal dari mekanik penskalaan dan kemas kini berterusan untuk membawa lebih banyak kandungan ke dalam permainan dan memastikan pemain terus dilaburkan. Pemain menggunakan masa, wang, atau kedua-duanya untuk maju dalam permainan dan memberi kekuatan kepada lawan AI dan manusia. Holy Stars diperkenalkan baru-baru ini, mengingat berapa lama permainan ini, dan telah menjadi bentuk mata wang baru untuk digunakan untuk acara tertentu.

Cara Mendapatkan Bintang Kudus di Lords Mobile

Inilah semua yang perlu anda ketahui tentang mendapatkan Holy Stars di Lords Mobile dan cara terbaik menggunakannya di Labyrinth.

Bintang Suci

Holy Stars pada dasarnya adalah mata wang yang perlu diperoleh pemain dalam permainan. Satu-satunya cara mereka menghabiskan Holy Stars adalah dalam mod permainan Labyrinth. Labirin dibuka setelah anda menyelesaikan Pertengkaran kelapan dan terakhir di padang (kawasan utama pemain).

Cara Memperolehi Bintang Suci

Terdapat beberapa cara pemain mendapatkan Holy Stars untuk digunakan:

Log Masuk Harian

Setiap pemain mendapat Bintang Kudus yang stabil pada kali pertama mereka masuk ke dalam permainan setiap hari. 100 Bintang Kudus yang anda dapat dengan cara ini tidak banyak, tetapi mereka dapat meringankan kesakitan pemain baru yang tidak mempunyai sebarang bentuk sumber untuk digunakan. Lama kelamaan, tetesan ini menjadi sangat ketara.

Pemburuan dan Pencarian

Pemain juga boleh mendapatkan Holy Stars dengan memburu monster dan menyelesaikan pencarian harian atau mingguan. Ini bukan pilihan yang paling berkesan untuk mendapatkan sumber atau peralatan yang anda mahukan. Jadual rampasan untuk raksasa biasanya berbeza dan condong ke arah sumber dan rampasan peringkat rendah.

The Phantom Knight

Semasa acara Phantom Pains, monster Phantom Knight khas muncul di peta untuk dikalahkan oleh pemain. Sistem rampasan uniknya hampir selalu memberikan Holy Stars ketika anda memukulnya. Sekiranya anda pantas dan mempunyai pasukan yang kuat untuk membunuh monster ini, anda dapat memperoleh Bintang Kudus dengan kadar yang sangat tinggi.

Mengalahkan Phantom Knight memerlukan sedikit strategi. Oleh kerana ini adalah monster global dengan ganjaran membunuh yang sangat berharga, serikat secara semula jadi akan bersaing untuk memberikan tamparan terakhir. Oleh itu, anda perlu bergerak pantas dan berkomunikasi dengan rakan sekerja. Adalah disyorkan untuk memilih hanya seorang pahlawan, mengenakannya dengan peralatan memburu monster, dan mengirimnya melawan raksasa dengan tenaga sebanyak mungkin. Sekiranya Phantom Knight berada di bawah 5% HP, anda perlu mengubah rancangannya. Selesaikan semua pasukan dengan pasukan terbaik yang ada dan cubalah menamatkan Phantom Knight dalam pertarungan itu.

Pemain yang membunuh Phantom Knight mendapat dada Alliance untuk guild. Walau bagaimanapun, walaupun anda tidak mendapat pukulan terakhir, melawan Phantom Knight dan menangani kerosakan akan memberi anda sebahagian daripada harta rampasannya. Oleh kerana raksasa ini hanya mempunyai tiga pilihan rampasan (Holy Stars, Gold, dan Research Speed ​​powerups), kemungkinan anda akan mendapat banyak Holy Stars sepanjang prosesnya.

Acara Phantom Knight bukan ciri tetap, jadi nantikan kemunculan monster ini secara tiba-tiba.

Akrab

Trickstar yang tidak asing adalah satu-satunya yang akan memberikan Bintang Kudus melalui salah satu kemahirannya. Ia memerlukan sedikit masa dan sumber untuk menaikkannya hingga tahap 50-60 ketika kemahiran itu menjadi aktif. Namun, apabila berjaya, anda dapat memperoleh hingga 30 000 Bintang Suci setiap dua hari. Kemahiran itu berfungsi dengan membahagikan tiga item Holy Star secara rawak pada cooldown dua hari (pada tahap maksimum). Setiap item mempunyai 100, 1000 atau 10 000 Bintang Suci. Secara keseluruhan, Trickstar yang tidak asing lagi adalah sumber Holy Stars terbaik sepanjang tahun tanpa bergantung pada terlalu banyak ganjaran atau pencarian raksasa.

Membelanjakan wang

Bagi orang yang mempunyai wang yang tersisa atau ingin melangkah lebih cepat dalam permainan, selalu ada pilihan untuk membeli jalan masuk. Holy Stars boleh dibeli di pelbagai kumpulan kedai. Semakin mahal bungkusannya, semakin baik nilai untuk wang yang ditawarkannya, dan anda mendapat lebih banyak Bintang daripada tawaran ini. Anda boleh membeli 10 000 Bintang Kudus untuk 20 000 Permata di Gem Mall, sementara membeli 10 Bintang yang sedikit akan menjadikan anda 30 Permata.

Membelanjakan wang biasanya merupakan cara termudah dan terpantas untuk mendapatkan banyak sumber di Lords Mobile, dan Holy Stars tidak terkecuali. Pastikan anda tidak keterlaluan dengan pembelian dalam permainan. Baca apa yang anda beli dengan teliti untuk mendapatkan tawaran terbaik dan mencegah kemalangan.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana anda menggunakan Holy Stars di Lords Mobile?

Bintang Suci hanya boleh digunakan di Labirin. Labirin adalah bangunan khas yang tidak terkunci di kawasan anda ketika anda mengalahkan Skirmish 8 (yang terakhir). Ini membolehkan anda mengakses Labirin dan melawan raksasa di dalamnya.

Daripada menggunakan tenaga untuk menyerang, anda memerlukan 100 Bintang Kudus untuk memukul raksasa Labirin sekali, satu tenaga, dan wira apa pun. Diperlukan 10 hits untuk membunuh raksasa. Hadiah untuk membunuh raksasa rata-rata sangat buruk (kerana ia selalu tersedia), namun kadang-kadang anda boleh memenangkan jackpot dan membuatnya kaya. Jackpot terkumpul dengan cepat sehingga pemenang bertuah menyatakannya sebagai ganjaran kerana membunuh Labirin, dan pada masa itu ia ditetapkan semula.

Salah satu strategi terbaik yang kami buat adalah dengan menunggu sehingga jackpot relatif tinggi dan membuang semua Holy Stars yang ada untuk menyerang monster. Semakin banyak raksasa yang dapat anda bunuh berturut-turut, semakin tinggi kemungkinan anda mendapat jackpot dan memenangi berjuta-juta Permata.

Sekiranya anda ingin meningkatkan ganjaran anda, anda boleh menaik taraf Labirin menjadi Labirin Elite dengan membeli akses Labirin $ 99.99 dari kedai. Labirin Elite mengikuti peraturan biasa untuk memukul, tetapi anda mendapat ganjaran 11 kali ganda.

Jackpot tidak betul-betul rawak, jadi biasanya ada waktu dalam sehari dengan lebih banyak pemenang. Ketiga-tiga pemenang sebelumnya dipaparkan di skrin Labirin, jadi anda dapat mengesan seberapa kerap nama-nama itu berubah. Ikuti corak jumlah jackpot yang lebih tinggi untuk meningkatkan peluang anda. Namun, pada akhirnya, ini semua mengenai nasib.

Bintang Suci untuk Pengalaman Bergerak sepenuhnya

Sekarang anda tahu bagaimana mendapatkan Holy Stars di Lords Mobile dan menggunakannya untuk membunuh monster di Labyrinth. Selalu perhatikan acara Phantom Knight yang berharga untuk mendapatkan peluang merebut sejumlah besar Holy Stars dalam satu gerakan. Sekiranya anda mahukan ganjaran yang lebih baik untuk Holy Stars, satu-satunya pilihan anda ialah menaik taraf Labirin dengan wang sebenar, tetapi ia mungkin bernilai dalam jangka masa panjang.

Apakah nasihat anda untuk ekonomi Labirin dan Bintang Kudus? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found