Ulasan Logitech Force 3D Pro

£ 30 Harga semasa dikaji

Ia mungkin tidak mempunyai gaya Saitek atau faktor wow Thrustmaster, tetapi Logitech adalah kayu bedik yang baik. Dilengkapi dengan cara yang serupa dengan Speed-Link, ia mempunyai enam dari 12 butang yang terletak di dasar dengan tuas pendikit di belakang tongkat. Walaupun tidak sesuai untuk tangan kiri, ini berfungsi dengan baik untuk tangan kanan dan tongkat mempunyai sandaran pergelangan tangan untuk sokongan tambahan. Namun, kami mendapati pendikit boleh terkena lengan dengan tidak sengaja.

Ulasan Logitech Force 3D Pro

Maklum balas kekuatan sangat baik dan benar-benar menambah pengalaman permainan, dibantu oleh butang api kedudukan yang baik. Butang pemicu dan ibu jari digabungkan dengan empat lagi, serta kawalan ‘topi’ arah yang wajib. Ia responsif terhadap pergerakan kecil dan keseluruhannya mempunyai kekuatan yang kukuh, walaupun tidak pernah terasa menarik dengan cara model terbaik.

Perlu berbelanja lebih banyak melalui Speed-Link, kerana ini adalah serba boleh yang lebih baik, tetapi itu adalah pilihan yang lebih sukar antara Logitech dan Saitek. Yang terakhir adalah langkah ke depan, sedikit lebih murah dan tanpa kabel, sementara Logitech memerlukan sambungan USB. Tetapi jika maklum balas paksa adalah keperluan utama anda dan bukannya tanpa wayar, ini adalah anggaran terbaik yang tersedia.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found