Cara Bermain Dengan Rakan-rakan di Antara Kita

Sebagai permainan berbilang pemain, Among Us sangat popular dengan pemain dari semua peringkat umur. Selain perlawanan awam dengan pemain lain, anda juga boleh bermain dengan rakan anda. Ini akan menghalang orang lain daripada menyertai permainan peribadi anda.

Cara Bermain Dengan Rakan-rakan di Antara Kita

Sekiranya anda tidak pasti cara bermain Di antara Kami dengan rakan, anda berada di tempat yang betul. Kami akan memandu anda melalui langkah-langkah. Pada akhir artikel ini, anda akan menyediakan lobi peribadi dengan mudah.

Bagaimana Bermain Antara Kita Dalam Talian Dengan Rakan?

Kebiasaannya, orang bermain Di antara Kita di lobi awam. Lobi ini dipenuhi dengan orang asing dari pelbagai lapisan masyarakat. Permainan buruk dari lobi awam telah dibuat menjadi meme yang menunjukkan bagaimana beberapa pemain mengacau.

Ini tidak dapat dibantu, kerana tidak semua orang adalah ahli Diantara Kami. Beberapa pemain baru tidak tahu bagaimana permainan ini berfungsi. Kami tidak dapat menolong tetapi memaafkan mereka.

Bagi penyiar dan pencipta kandungan, lobi awam sangat bagus, tetapi kadang-kadang semua orang hanya mahu bermain dengan rakan mereka. Mampu bermain dengan rakan hanya menambahkan cabaran lain kerana anda semua akan saling mengenali. Ini juga akan membuat beberapa sesi pengkhianatan dan pengungkapan yang menyeronokkan.

Banyak streamer bermain Antara Kami dengan rakan-rakan lain dalam perniagaan. Mereka membuang kemungkinan pemain rawak dengan bermain di lobi swasta.

Untuk melakukan ini, anda mesti mengadakan lobi peribadi. Berikut adalah langkah-langkahnya:

 1. Pelancaran Di Kalangan Kita.

 2. Dari menu utama, pilih "Dalam talian."

 3. Masukkan nama anda di ruang kosong.

 4. Dari sana, anda boleh memilih "Host".

 5. Anda akan sampai di lobi di mana anda boleh menyesuaikan permainan.

 6. Pilih "Peribadi" di bahagian bawah skrin.

 7. Hantarkan kod tersebut kepada rakan anda dengan Discord atau kaedah lain.

 8. Tunggu semua orang menyertainya.
 9. Mulakan permainan.

Kaedah ini sangat bagus apabila rakan anda tidak dekat dengan anda. Sesiapa sahaja yang mempunyai sambungan internet boleh bergabung selagi mereka mempunyai kod. Malah rakan anda yang berada di dunia ini tidak akan mempunyai masalah untuk menyertai anda.

Bagaimana Berbual dengan Rakan-rakan di antara Kita?

Anda juga dapat berbual dengan rakan anda. Antara Kami menguji persahabatan anda dengan semua orang yang bermain. Anda tidak pernah tahu sama ada rakan baik anda adalah Penyamar atau tidak. Permainan ini belum mempunyai sistem sembang suara bawaan, jadi anda hanya dapat menggunakan sistem pesanan dalam permainan. Walaupun menaip bukan cara terpantas, tetap tidak terlalu buruk. Lebih baik daripada diam sepanjang permainan dan merosakkan pengalaman.

Discord adalah cara terbaik bagi pemain untuk bersuara kerana banyak orang mempunyai akaun Discord. Ia sangat mudah dan anda dapat membisukan dan menyenyapkan dengan cepat. Rakan-rakan yang bermain bersama akan merasakan mod komunikasi ini berguna.

Terdapat aplikasi pihak ketiga lain yang boleh anda muat turun. Untuk PC, terdapat mod chat-dekat yang dipanggil Crewlink. Ia hanya berfungsi untuk Windows.

Apa sahaja kaedah yang anda gunakan untuk bersembang suara, pastikan anda mematikan diri sehingga tiba masanya untuk perbincangan dan mesyuarat tergempar. Jika tidak, orang mungkin akan mengambil tindakan anda.

Semasa anda menyiapkan lobi, anda juga boleh mengacaukan tetapannya. Anda boleh mengubah panjang Waktu Perbincangan, seberapa cepat Crewmates dan Impostor berjalan, berapa lama Masa Mengundi berlangsung, dan banyak lagi. Padanan khusus seperti ini membolehkan anda menikmati permainan yang agak pelik.

Terdapat juga pilihan untuk menukar tugas, sabotaj, dan banyak lagi. Bahkan mungkin untuk mengurangkan masa cooldown membunuh Impostor. Ini bermaksud bahawa penipu dapat membunuh Crewmates lebih cepat daripada biasa.

Syukurlah, anda tidak dapat melakukan ini di lobi awam. Jika tidak, pemain lain tidak akan mengharapkan apa-apa.

Bagaimana Bermain Antara Kita di LAN Bersama Rakan?

Terdapat mod berbilang pemain tempatan untuk rakan-rakan yang berkumpul bersama. Kaedah ini memerlukan semua orang berada di rangkaian WiFi yang sama.

Berikut adalah langkah-langkah untuk berbilang pemain tempatan:

 1. Pastikan semua orang tersambung ke rangkaian yang sama.
 2. Pelancaran Di Kalangan Kita.

 3. Dari menu utama, pilih "Tempatan."

 4. Pilih "Buat Game" setelah "Host".

 5. Tunggu semua rakan anda bergabung ketika mereka memilih "Permainan yang Tersedia."
 6. Mulakan permainan.

Perlu diingat bahawa ada kalanya pelayan berlebihan. Anda mungkin mendapat mesej ralat seperti "Game Not Found." Ini boleh berlaku sekiranya host memberi anda kod yang salah.

Sekiranya demikian, minta kod dari hos dan cuba lagi. Sekiranya masalah berlanjutan, anda boleh mempertimbangkan untuk menghantar mesej kepada pembangun.

Bagaimana Mengundang Rakan-rakan ke Permainan Online Antara Kami Dengan Randoms?

Walaupun anda dapat dengan mudah mengadakan permainan peribadi dengan rakan anda, tahukah anda bahawa anda juga dapat membukanya kepada umum pada bila-bila masa? Ya, mungkin ada gabungan rakan dan pemain rawak di lobi anda. Mari kita lihat bagaimana ini dilakukan:

 1. Pelancaran Di Kalangan Kita.

 2. Dari menu utama, pilih "Dalam talian."

 3. Masukkan nama anda di ruang kosong.

 4. Dari sana, anda boleh memilih "Host".

 5. Anda akan sampai di lobi di mana anda boleh menyesuaikan permainan.

 6. Pilih "Peribadi" di bahagian bawah skrin.

 7. Hantarkan kod tersebut kepada rakan anda dengan Discord atau kaedah lain.

 8. Tunggu rakan anda bergabung.
 9. Di bahagian bawah skrin, ubah status lobi dari "Peribadi" menjadi "Umum".

 10. Tunggu lobi mengisi.
 11. Mulakan permainan.

Gabungan rakan dan pemain rawak menjadikan permainan lebih menarik. Di satu pihak, anda mempunyai rakan yang anda mainkan sementara ada pemain rawak yang tidak anda kenal. Anda juga harus menyeimbangkan antara sembang suara dan sembang dalam permainan.

Anda boleh berkomunikasi dengan rakan anda untuk mengetahui siapa penipu, tetapi itu tidak menyenangkan bagi semua orang. Sebilangannya hanya bermain permainan seperti yang dimaksudkan untuk dimainkan.

Anda mungkin mendapati lobi campuran jauh lebih berbeza. Mungkin ada pemain baru yang menyertai anda. Mereka belum tahu bagaimana bermain Di antara Kami dengan baik, jadi anda mungkin menganggapnya mudah.

Sama ada anda membuka lobi peribadi anda atau tidak adalah pilihan anda. Ini adalah kaedah yang baik untuk mengajar rakan anda cara bermain dengan orang lain juga. Sekiranya anda seorang pencipta kandungan, lobi campuran dapat diterjemahkan menjadi video hebat untuk komuniti.

Pertandingan awam juga menyeronokkan, tetapi jika anda mempunyai rakan dengan anda, lobi campuran boleh menjadi lebih menghiburkan. Mempertimbangkan bermain dengan empat rakan dan lima pemain rawak jika anda mahukan keseronokan.

Adakah Crossplay untuk Kita?

Ya, terdapat crossplay untuk semua platform. Pada masa ini, Among Us boleh dimainkan di PC, iOS, Android, dan Nintendo Switch. Peraturan untuk menyertai lobi adalah sama di semua platform.

Tuan rumah harus membuat lobi dan kemudian menghantar kod tersebut kepada rakan. Ini juga berfungsi pada LAN jika semua orang disambungkan ke rangkaian yang sama. Antara muka adalah sama, bagaimanapun.

Anda tidak perlu memuat turun mod dan pemalam khas untuk bermain merentas platform. Permainan ini telah dikemas kini untuk menyokongnya. Kemas kini ini merosot ketika Among Us for Nintendo Switch dilancarkan.

Jangan Beritahu Saya Anda Penyamar!

Bermain dengan rakan-rakan di lobi Di antara Kami secara peribadi adalah kaedah terbaik untuk membuang masa. Sekiranya anda mahu, anda juga boleh menambahkan beberapa pemain rawak. Setelah anda mengetahui cara mengaturnya, anda boleh bermain dengan sesiapa sahaja, di mana sahaja mereka berada.

Adakah anda lebih suka bermain dengan rakan atau pemain rawak? Apa peta kegemaran anda di antara mereka semua? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found