Cara Menghilangkan Iklan di Amazon Fire Tablet

Sekiranya anda mahukan tablet yang cukup baik dan murah, Amazon Fire Tablet adalah pilihan yang hebat. Dan inilah masalahnya, ketika membeli Fire Tablet anda, Amazon menawarkan anda untuk menjimatkan $ 15 dengan memilih untuk menerima "Tawaran Istimewa".

Cara Menghilangkan Iklan di Amazon Fire Tablet

Ini hanya iklan dan cadangan untuk filem, muzik, buku, dan tawaran lain. Kedengarannya seperti perdagangan yang mudah. Tetapi selepas beberapa ketika, iklan tersebut mungkin menjadi terlalu membebankan. Artikel ini akan menunjukkan kepada anda cara menyingkirkannya. Kami juga akan menunjukkan kepada anda beberapa perkara menarik lain yang boleh anda lakukan dengan Fire Tablet anda.

Cara Membuang Iklan

Sekiranya anda membaca atau menonton filem di Tablet Kebakaran anda setiap kali, anda mungkin bosan melihat aliran iklan berterusan pada peranti anda. Malangnya, anda tidak dapat menghadapinya melalui tetapan peranti. Anda harus kembali ke akaun Amazon anda dan menguruskan masalahnya dari sana. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Log masuk ke akaun Amazon anda.
 2. Arahkan ke atas Akaun dan Senarai dan klik pada Akaun.

 3. Pergi ke Peranti dan kandungan anda.

 4. Pilih Urus Peranti.

 5. Cari dan kemudian klik pada Fire Tablet berdaftar anda.

 6. Di bawah Tawaran istimewa bahagian, pilih Alih keluar tawaran.

 7. Klik pada Tamat tawaran dan Bayar Yuran.

Itu sahaja yang perlu anda lakukan. Tetapi inilah tangkapannya. Apabila anda berhenti berlangganan daripada menerima iklan, Amazon akan mengenakan anda $ 15 ditambah cukai. Jumlah ini akan ditolak dari akaun Amazon anda. Setelah anda berhenti berlangganan tawaran istimewa, hidupkan Tablet Fire anda dan pastikan ia disambungkan ke Wi-Fi. Skrin kunci anda tidak boleh lagi menampilkan iklan.

Singkirkan Iklan di Kindle Fire

Sekarang anda akan melihat beberapa gambar atau gambar HD lalai dari galeri anda. Anda juga boleh mengharapkan semua iklan dari Skrin Utama juga hilang. Perlu diingat bahawa walaupun iklan sudah hilang sekarang, anda masih akan menerima beberapa cadangan dari pihak lain.

Menyelamatkan Masalah Diri Anda

Menjimatkan $ 15 semasa membeli Fire Tablet baru anda nampaknya seperti tawaran hebat. Tetapi sebelum melakukannya, mungkin idea yang baik untuk memikirkannya dua kali. Sekiranya jawapannya adalah sama sekali tidak akan mengganggu anda, teruskan dan simpan wang.

Tetapi jika anda tahu bahawa anda akan kembali dan berhenti berlangganan, anda boleh menyelamatkan masalah anda dan membayar harga penuh dengan segera. Untuk tidak tegas, pilihan yang satu lebih baik.

Cara Menghilangkan Iklan di Kindle Fire

Menukar Kertas Dinding

Pada Tablet Kebakaran yang lebih lama, tidak ada cara untuk menukar kertas dinding. Jadi, walaupun anda memadamkan iklan dari latar belakang, anda hanya tinggal dengan apa yang diberikan Amazon kepada anda. Nasib baik, model yang lebih baru mempunyai pilihan untuk menambah hiasan latar tersuai. Jadi, setelah anda menyingkirkan iklan, inilah masanya untuk mengemas kini kertas dinding. Inilah cara anda melakukannya:

 1. Leret ke bawah Tindakan Pantas panel pada Skrin utama dan pergi ke Tetapan.
 2. Pilih Paparan dan kemudian Pilih kertas dinding skrin Utama.
 3. Kemudian pilih Tukar kertas dinding skrin Utama anda.
 4. Pilih foto dari peranti anda atau salah satu gambar yang telah dipasang sebelumnya.

Tablet Fire anda kini bebas iklan dan lebih diperibadikan.

Menukar Skrin Kunci

Mungkin salah satu penglihatan terbesar di Fire Tablet adalah iklan yang tersebar di skrin kunci. Setelah anda membayar $ 15 untuk menghapusnya, sudah tiba masanya untuk meningkatkan dan menyesuaikan skrin kunci. Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Pergi ke Tetapan dan kemudian pilih Skrin kunci.
 2. Kemudian ketik Pilih pemandangan skrin kunci.
 3. Lihat perpustakaan pemandangan yang tersedia.
 4. Atau pilih Foto anda pilihan dan pilih foto dari galeri anda.
 5. Sahkan pilihan anda.

Sekiranya anda menggunakan pilihan pemandangan, tetapan Fire Tablet lalai adalah menukarnya setiap hari. Tetapi anda boleh mematikan ciri ini. Catatan: jika bateri peranti anda rendah, pemandangan interaktif di skrin kunci anda akan berhenti bergerak untuk memanjangkan hayat bateri.

Singkirkan Iklan di Kindle Fire

Masalah Semasa Membuang Iklan

Seperti yang dilaporkan oleh beberapa pengguna, anda mungkin menghadapi beberapa masalah ketika anda berusaha membuang iklan dari tablet api Anda. Sekiranya itu berlaku, anda mungkin terpaksa menetapkan semula peranti anda ke tetapan kilang, sehingga menghapus semua aplikasi dan pilihan anda, dll.

Sekiranya anda harus menetapkan semula peranti anda, ingatlah untuk membuat sandaran foto, fail, dll. Sebelum melanjutkan.

Keluarkan Iklan, Tambah Gambar

Iklan ada di mana-mana sahaja, dan iklan tersebut kebanyakannya membuat orang tidak sensitif. Tetapi satu perkara ialah memilikinya di laman web atau papan iklan, dan yang lain untuk mereka menempati layar Tablet Tablet anda. Malangnya, anda perlu membayar untuk menyingkirkannya. Tetapi kemudian seluruh dunia wallpaper dan gambar skrin serta pemandangan terbuka.

Bagaimana perasaan anda mengenai iklan di Tablet Kebakaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.