Cara Mengulang Kesan Genshin pada Android atau iPhone

Anda mula bermain Genshin Impact dan anda tidak mendapat watak dan senjata yang anda mahukan. Sebahagiannya ada kaitan dengan sistem gacha permainan, dan sebahagiannya ada kaitan dengan anda; nasib anda atau kekurangannya semasa anda menarik Keinginan.

Cara Mengulang Kesan Genshin pada Android atau iPhone

Sebelum anda merasa tidak senang dengan sisa permainan anda, anda mempunyai pilihan lain - dan ia tidak memerlukan wang.

Teruskan membaca untuk mengetahui cara meninjau semula peranti mudah alih seperti iPhone dan Android dan, pada dasarnya, menguji nasib anda sekali lagi.

Bagaimana Reroll Genshin Impact pada iPhone?

Satu peringatan sebelum anda mula membuat pengulangan Genshin Impact sebagai perkara biasa:

Mihoyo tidak memberikan larangan untuk mengulangi permainan. Mereka tidak semestinya menyetujui pemain yang melakukannya, tetapi mereka tidak menghukum mereka kerana melakukannya.

Namun, jika pembangun menyedari bahawa anda sudah lama tidak memainkan akaun atau log masuk di wilayah lain, mereka akan menganggap anda menjual akaun tersebut, dan itu boleh mengakibatkan larangan.

Sekarang bahawa Pengumuman Perkhidmatan Awam (PSA) tidak dapat dilupakan, mari masuk ke asas-asas pengundian semula. Memerintah semula permainan berlaku dalam tiga langkah dan berfungsi untuk mana-mana akaun Genshin Impact.

Langkah 1 - Membuat Akaun E-mel Baru atau Menjual yang Ada

Pertama, anda memerlukan akaun e-mel untuk mendaftar lagi. Pilih salah satu pilihan di bawah untuk membuatnya:

 1. Buat alamat e-mel kekal baru dari pelanggan e-mel seperti Gmail, Yahoo, dll.

 2. Garam akaun Gmail anda yang ada dengan menaburkan tanda baca. Sebagai contoh, anda boleh menambahkan noktah di bahagian pengguna alamat:

  Alamat Gmail Tetap - [dilindungi e-mel]

  Alamat Gmail masin - [dilindungi e-mel]

 3. Gunakan perkhidmatan e-mel sementara.

Setelah anda mempunyai akaun e-mel baru, sudah tiba masanya untuk mendaftar (sekali lagi):

 1. Lancarkan Genshin Impact pada iPhone anda
 2. Pilih '' Daftar Sekarang '' untuk akaun permainan baru.

 3. Dapatkan kod pengesahan dari e-mel anda.

 4. Masukkan kod pengesahan.

 5. Pilih dan sahkan kata laluan baru.

 6. Setuju dengan Terma dan Syarat.

Sekiranya anda merancang untuk melakukan pengulangan berulang kali, pilih nama pengguna dan kata laluan yang mudah. Jika tidak, proses ini akan membosankan selepas beberapa ketika. Apabila akhirnya anda melancarkan akaun yang ingin anda simpan, anda boleh menukar butiran ini kemudian.

Langkah 2 - Mainkan Permainan

Tidak ada jalan di sekitarnya. Anda mesti bermain permainan untuk sampai ke AR 5 di mana anda boleh membuat Saman / Keinginan pertama dan mendapatkan barang perkenalan anda.

Terdapat banyak video dalam talian mengenai penyederhanaan proses ini, tetapi masih memerlukan masa antara 15 - 40 minit untuk menyelesaikan semua cutscenes dan tutorial. Berikut adalah beberapa petua untuk melalui pengenalan sedikit lebih cepat:

 • Langkau mengumpulkan peti dan membunuh musuh kecuali itu adalah bahagian yang diperlukan dalam tutorial.
 • Lakukan "lari oleh" di Waypoints, jangan berhenti untuk berinteraksi dengannya.
 • Selaraskan jalan paling lurus ke arah destinasi anda dan Dash seboleh-bolehnya.

Malangnya, anda tidak boleh melewati cutscenes sehingga anda harus melihatnya setiap kali anda mengulang kaji ulang.

Langkah 3 - Memanggil / Membuat Keinginan

Setelah anda menyelesaikan tutorial pengenalan dan cutscene setelah memasuki markas untuk Knights of Favonius, inilah masanya untuk jalan memutar yang cepat. Melakukan langkah tambahan ini dapat membantu memaksimumkan jumlah Keinginan yang dapat anda buat:

 1. Pergi ke Adventurer ’Guild dan bercakap dengan Kathryne.

 2. Dapatkan sebarang hadiah pengenalan.

 3. Lakukan sebanyak mungkin keinginan dengan sumber semasa anda.

 4. Dapatkan lebih banyak mata wang dengan melayari tutorial pertempuran dan mengklik butang '' Seterusnya ''.
 5. Pergi ke tab mel dalam permainan anda dan dapatkan sebilangan percuma perkenalan dari pembangun.

 6. Buka kedai Paimon's Bargains dan beli lebih banyak Nasib dengan Stardust yang diterima dari Wishes sebelumnya. Anda juga boleh menggunakan Primogems untuk menukar Fates.

 7. Buat Keinginan lagi dengan Nasib anda yang ada.

Sekiranya anda tidak menerima pasukan atau senjata yang anda harapkan, anda sentiasa boleh mengulangi proses ini. Ingatlah bahawa anda memerlukan alamat e-mel baru setiap kali anda membuat pendaftaran baru.

Langkah 4 - Pautkan Akaun Reroll (Pilihan)

Adakah anda menerima semua yang anda harapkan dengan roll ini? Sekiranya anda melakukannya, jangan lupa untuk memautkan akaun reroll ke alamat e-mel tetap anda.

 1. Tekan kekunci '' ESC '' dalam permainan untuk membuka menu Tetapan.
 2. Pergi ke tab Akaun dan pautkan alamat e-mel kekal ke akaun Genshin Impact baru ini.

 3. Sahkan akaun seperti yang diminta oleh permainan.

Bagaimana Reroll Genshin Impact pada Android

Rerolling Genshin Impact pada peranti Android mengikuti proses yang sama dengan mana-mana peranti yang anda mainkan, termasuk arahan iPhone di atas. Sekiranya anda memerlukan penyegaran semula, ini adalah cara untuk memulakan semula Genshin Impact:

 1. Buat alamat e-mel baru atau cari perkhidmatan e-mel sementara.

 2. Lancarkan permainan.

 3. Pilih '' Daftar Sekarang '' untuk membuat akaun permainan baru.

 4. Masukkan alamat e-mel baru dan tunggu kod pengesahan yang dihantar ke alamat ini.

 5. Masukkan kod pengesahan yang diterima dari e-mel.

 6. Pilih kata laluan baru dan sahkan.

 7. Setuju dengan Terma dan Syarat permainan.

 8. Mulakan permainan.

 9. Mainkan semua cutscenes, tutorial, dan pencarian pengenalan.

 10. Setelah anda bertemu dengan Knights of Favonius di markas mereka, menuju ke Adventures ’Guild.

 11. Kumpulkan ganjaran pengembara baru dari Kathryne.

 12. Buka surat dalam permainan anda dan kumpulkan hadiah pengenalan dari pembangun.

 13. Buat tarikan keinginan pertama anda.

 14. Dapatkan lebih banyak mata wang dengan memilih ikon Pengetahuan Tempur yang muncul di skrin atau buka menu anda dan pilih jubin Arkib dan kemudian Tutorial.
 15. Tekan butang '' Next '' untuk menelusuri Tutorial.
 16. Pergi ke kedai Paimon's Bargains di menu anda.

 17. Trade Stardust untuk lebih banyak Nasib.
 18. Berharap untuk yang terbaik dan buat lebih banyak Keinginan.

Langkah-langkah ini dapat diulang sekiranya anda tidak menerima watak dan / atau senjata yang anda harapkan. Namun, perlu diingat bahawa keseluruhan proses roll dapat berlangsung antara 15 hingga 45 minit setiap kali. Oleh itu, terpulang kepada anda untuk menentukan sama ada anda ingin mencuba nasib lagi atau jika anda akan berjaya dengan apa yang anda lancarkan.

Sekiranya anda memutuskan untuk menyimpan akaun ini, jangan lupa untuk memautkannya ke alamat e-mel tetap anda:

 • Tekan kekunci '' ESC '' untuk membuka Menu Utama.
 • Pergi ke tab Akaun dan ikuti arahan untuk memautkan e-mel anda.

Soalan Lazim Tambahan

Bagaimana Saya Mendaftar Kesan Genshin?

Mendaftar untuk Genshin Impact adalah proses yang mudah. Pertama, pasang pelancar permainan jika anda belum melakukannya. Setelah permainan dipasang, lancarkan permainan dan pilih '' Daftar Sekarang. '' Pilihannya terletak di bawah kotak masuk. Ikuti arahan untuk mendaftarkan e-mel dan kata laluan untuk akaun baru.

Bagaimana Anda Memainkan Kesan Genshin?

Genshin Impact adalah RPG dunia terbuka percuma untuk dimainkan (F2P) di mana anda bebas meneroka lokasi baru dan menyelesaikan pencarian hadiah. Permainan RPG ini mendorong pemain untuk menjelajahi dunia Teyvat dengan pesta sehingga empat watak lain yang boleh dimainkan.

Sepanjang perjalanan, anda akan membuka kunci kawasan baru dan menghadapi musuh yang mematikan. Anda juga akan menghadapi banyak ujian dan cabaran yang memberikan ganjaran yang lebih besar sekiranya anda dapat mengalahkan musuh yang menjaganya.

Masih Bolehkah Saya Mengulang Kesan Genshin?

Rerolling in Genshin Impact sangat popular sebelum kemas kini 1.1 di mana pemain menerima ganjaran Pra-Pendaftaran dan Penghargaan. Ganjaran awal ini menghasilkan hampir 60 gulungan dalam permainan.

Sejak itu, para pembangun telah "mengecewakan" atau mengurangkan ganjaran perkenalan untuk pemain baru, mulai dari 50+ gulungan hingga kurang dari 20 setiap pengenalan yang selesai.

Ada kemungkinan untuk melakukan rolling dalam Genshin Impact. Anda tidak akan menerima sebilangan besar gulungan dalam sistem Wish seperti yang diberikan sebelumnya ketika permainan pertama kali dilancarkan.

Apa yang perlu dilakukan semula dalam Kesan Genshin?

Sebilangan besar pemain mengulang 5+ watak dan senjata, tetapi apa yang anda pilih untuk diulang bergantung sepenuhnya kepada anda. Adakah anda ingin memulakan permainan dengan watak tertentu atau hanya mahukan koleksi yang seimbang?

Sekiranya anda mencari 5+ watak tertentu, anda harus tahu bahawa anda mempunyai peluang kurang dari 1% untuk menerimanya dengan Wish. Jadi, anda akan banyak mengundurkan diri kecuali nasib berada di pihak anda.

Adakah Kesan Rerolling di Genshin Layak?

Nilai pengundian semula bergantung pada pemain individu. Bolehkah anda bekerjasama dengan ahli parti anda yang ada? Atau adakah anda perlu memulakan permainan dengan watak dan senjata terbaik? Anda boleh mendapatkan watak dan senjata yang lebih baik kemudian jika anda bersedia menunggu, tetapi beberapa pemain memilih untuk tidak melakukannya.

Adakah Rerolling di Genshin Impact Bannable?

Mengikuti semula permainan tidak boleh dibatalkan. Pembangun tahu bahawa pemain melakukan ini dan tidak banyak yang boleh mereka lakukan untuk menghentikannya. Mereka telah mengurangkan ganjaran pengenalan untuk mencegah pemain daripada memutar ulang permainan, tetapi itu tidak menghentikan aktiviti sepenuhnya.

Anda boleh mendapatkan larangan jika Mihoyo berpendapat bahawa anda mencari keuntungan. Petunjuk bahawa anda memutar ulang permainan untuk menjual akaun mungkin merangkumi perkara seperti:

• Tiada log masuk permainan untuk jangka masa yang panjang

• Log masuk ke permainan di kawasan yang berbeza

Contoh-contoh ini tidak semestinya menjamin pengharaman, tetapi ini memberi anda radar Mihoyo. Sekiranya anda mendapati bahawa anda dilarang secara tidak adil, anda selalu boleh mengajukan banding atas proses tersebut.

Berapa lama masa yang diperlukan untuk melakukan Reroll dalam Kesan Genshin?

Pengundian ulang permainan dapat berlangsung antara 15 dan 45 minit, bergantung pada berapa lama waktu yang diperlukan untuk mencapai objektif seterusnya dalam pengenalan.

Lihat semula Risiko Anda Sendiri

Mengikuti permainan Genshin Impact tidak semestinya akan mengakibatkan larangan kekal, tetapi jika masa anda sangat berharga bagi anda, anda mungkin ingin mempertimbangkan semula laluan ini. Beberapa pemain menghabiskan berminggu-minggu untuk mencari semula kumpulan watak dan senjata pemula yang "sempurna". Yang lain, bagaimanapun, memilih untuk mengambil apa sahaja yang mereka dapat dan mencuba nasib mereka pada waktu lain. Terserah anda untuk memutuskan apakah usaha itu bernilai peluang minimum pada akhirnya.

Adakah anda telah menggunakan semula Genshin Impact? Berapa kali anda mengulang kaji ulang, dan akhirnya ia membuahkan hasil? Beritahu kami mengenainya di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found