Cara Melihat Bel Ring Anda di Tablet Api Amazon Anda

Sekiranya anda tertanya-tanya sama ada peranti Ring Doorbell berfungsi dengan Fire Tablet dan peranti Amazon yang lain, anda tidak keseorangan. Peranti Amazon dan Ring harus berfungsi dengan baik, terutama sejak Amazon memperoleh Ring pada Februari 2018.

Cara Melihat Bel Ring Anda di Tablet Api Amazon Anda

Amazon berusaha meningkatkan integrasi antara semua perkhidmatan Alexa dan Ring. Ini adalah berita baik, tetapi proses integrasi masih berjalan. Bagi Tablet Kebakaran, hanya model gen ke-7 dan yang lebih baru yang dapat memaparkan aliran video aplikasi Ring.

Teruskan membaca untuk mengetahui lebih lanjut mengenai topik ini.

Bel Pintu Ring dan Peranti Amazon Yang Bersepadu?

Sebelum kita mengetahui perincian pengaktifan streaming video Ring Doorbell di Fire Tablet anda, berikut adalah senarai semua produk Ring Doorbell yang berfungsi dengan peranti Amazon:

 1. Lampu Sorot Ring
 2. Sorotan Cincin
 3. Ring Video Bel
 4. Pintu Video Ring 2
 5. Ring Video Doorbell Elite
 6. Ring Video Doorbell Pro
 7. Cam Pandang Pintu Dering
 8. Sistem Keselamatan Penggera Dering
 9. Lampu Jalan Cincin
 10. Lampu Langkah Cincin
 11. Jambatan Ring
 12. Pengubah Cincin
 13. Sensor Gerakan Ring
 14. Ring Stick Up Cam

Berikut adalah senarai semua peranti Amazon yang berfungsi dengan peranti Ring Doorbell, sekiranya anda mempunyai peranti lain selain Fire Tablet:

 1. Tablet Kebakaran (gen ke-7 dan ke atas)
 2. Kiub TV Api
 3. Semua peranti Fire TV
 4. Fire TV Stick (generasi ke 2 dan ke atas)
 5. Tempat Gema
 6. Pertunjukan Gema
 7. Echo Show gen ke-2
 8. Pertunjukan Gema 5

Itu semua perkakasan yang disatukan pada saat penulisan ini. Sekiranya anda mempunyai gabungan mana-mana dua peranti dari dua senarai, anda bernasib baik. Anda boleh menonton suapan video peranti Ring Doorbell.

tablet api

Bermula

Artikel ini akan tertumpu pada Fire Tablet, tetapi proses penyatuannya tidak begitu berbeza untuk peranti Amazon yang lain. Pertama sekali, anda memerlukan kemahiran Ring Alexa. Cukup ketik pautan dan pasangkannya di tablet Fire anda.

Pastikan kedua-dua peranti anda - tablet Ring and Fire - dipasang dan dikemas kini dengan betul sebelum meneruskannya. Kini anda boleh menggunakan kelayakan Ring anda untuk menghubungkan akaun Amazon dan Ring anda di bahagian Alexa Skills pada tablet Fire anda.

kemahiran cincin alexa

Selepas itu, anda akan dapat melakukan banyak perkara berguna, seperti mengatur pengumuman Alexa atau melihat aliran video Ring Doorbell anda dalam masa nyata.

Lihat Aliran Video Bel Ring Anda di Tablet Api

Setelah anda menyiapkan semuanya dan menghubungkan Tablet Fire ke akaun Ring anda, anda boleh mengawal Ring Doorbell anda melalui Alexa. Ucapkan "Alexa, Tunjukkan saya pintu depan" untuk mula memainkan siaran langsung di Tablet Kebakaran anda. Setelah anda memastikan bahawa semuanya sudah jelas, anda boleh menutup suapan video dengan mengatakan "Alexa, sembunyikan pintu depan."

Anda juga boleh menggunakan Alexa untuk menunjukkan klip video terbaru yang dibuat oleh peranti Ring anda. Katakanlah:

"Alexa, tunjukkan saya aktiviti terakhir dari halaman belakang," atau

"Alexa, tunjukkan kepada saya acara terbaru dari pintu depan."

Anda boleh menghentikan Alexa pada bila-bila masa, cukup sebut "Alexa, jeda aliran video," atau "Alexa, hentikan aliran."

Terdapat banyak perkara lain yang boleh anda lakukan, tetapi bergantung pada peranti Ring yang anda miliki.

Menyiapkan Pengumuman Alexa

Anda juga boleh menetapkan pengumuman Alexa automatik untuk Ring Doorbell anda. Anda boleh melakukannya dengan menggunakan Skill Ring Alexa:

 1. Lancarkan aplikasi Alexa dan akses pilihan Rumah Pintar.
 2. Pilih Semua Peranti.
 3. Cari loceng pintu (mungkin bernama Front Door atau semacamnya), dan anda harus melihatnya disenaraikan sebagai kamera.
 4. Tetapkan pengumuman Doorbell Press. Secara pilihan, anda juga dapat menghidupkan pengumuman gerakan jika anda ingin mendapatkan amaran setiap kali kamera mengesan gerakan juga.
 5. Terakhir, anda boleh menyesuaikan suara pengumuman (berpadu).

Bulatan api

Integrasi peranti Amazon akan berlangsung dengan sangat baik, walaupun masih ada ruang untuk diperbaiki. Malangnya, anda memerlukan Tablet Kebakaran yang lebih baru untuk melihat aliran video Ring Doorbell anda, tetapi apa yang boleh anda lakukan.

Amazon adalah pesaing besar dalam perniagaan rumah pintar, dan Alexa hanya semakin pintar dari hari ke hari. Siapa tahu apa ciri baru yang akan datang, termasuk fungsi Ring Doorbell baru. Buat masa ini, anda dapat menonton aliran video di Tablet Kebakaran anda, yang cukup kemas.

Bagaimana aliran berjalan di Tablet Kebakaran anda? Adakah anda mempunyai masalah dengannya? Jangan ragu untuk memberitahu kami di bahagian komen.