Cara Memintas Penapis di Roblox

Adalah mudah hanya untuk memanggil Roblox permainan dalam talian dan memanggilnya sehari. Tetapi, pada hakikatnya, ia lebih daripada itu. Bukan hanya permainan yang anda mulakan dan mungkin ketagihan, tetapi juga seluruh platform yang dibuat untuk mereka yang ingin menjadi sebahagian daripada reka bentuk permainan. Ya, anda boleh memilih dari pilihan yang sudah ada, tetapi anda juga dapat menggunakan kreativiti anda dan memupuk cintamu terhadap animasi.

Cara Memintas Penapis di Roblox

Kemungkinan besar anda terobsesi dengan Robox (atau anak anda), atau anda tidak pernah mendengarnya. Itulah percanggahan menarik yang melingkari platform ini. Cukup besar untuk memiliki seluruh komuniti Roblox, dan cukup tepat untuk memintas demografi tertentu.

Platform permainan menganjurkan banyak pemain, termasuk yang lebih muda. Atas sebab inilah Roblox mempunyai penapis. Penapis ini menyederhanakan kandungan untuk melindungi pengguna yang lebih muda, atau mereka yang umumnya tidak mahu kandungan NSFW dalam sembang mereka. Sebilangan pemain sebaliknya memilih platform sembang yang lebih terbuka. Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara memintas penapis Roblox.

Apa yang Boleh Anda Lakukan dengan Roblox

Sekiranya anda ingin membuat dunia Roblox anda sendiri atau membuat permainan rintangan yang menghasilkan peratusan permainan simulator Roblox yang tinggi, anda perlu menggunakan Roblox Studio. Di sana anda dapat memilih templat untuk permainan anda berdasarkan tema yang anda suka atau berdasarkan jenis permainan yang anda sukai, seperti permainan lumba dan halangan.

Salah satu pilihan yang paling popular Obby - templat berasaskan halangan - adalah salah satu yang lebih mudah. Setelah anda berada di Roblox Studio, anda dapat meneroka dan merancang permainan simulator anda dan kemudian menerbitkannya untuk dimainkan dan dinikmati oleh orang lain.

roblox

Bermain dan Bercakap

Roblox mencipta platform ini terutamanya sehingga orang dapat menjadi (dan tetap) terhubung melalui bermain, kerana mereka dapat bercakap antara satu sama lain melalui avatar mereka. Dan kerana watak antarabangsa platform, ini menjadi ciri yang lebih memuaskan.

Kelemahan penggabungan permainan dan perbualan, dalam kes Roblox, adalah bahawa sebilangan besar penggunanya adalah golongan muda, sering berusia di bawah usia remaja. Selain mendesak ibu bapa untuk berwaspada, pencipta Roblox telah menerapkan fitur keselamatan di kotak sembang yang menghalang penggunaan istilah tertentu dan kata-kata yang menyinggung perasaan.

cara memintas penapis

Melanggar peraturan

Bagi remaja yang menginginkan kebebasan, soalan pertama ialah bagaimana memintas filter Roblox? Mampu mengatakan apa sahaja yang anda mahukan, tidak kira seberapa keterlaluan yang tidak tepat, adalah salah satu dari sedikit peluang untuk memberontak ketika anda masih muda. Dan kerana garis panduan komuniti Roblox cukup ketat, terutama ketika mereka yang berusia di bawah 13 tahun, pemberontakan tersebut sering dihancurkan.

Selalu ada skrip baru, bypass, dan hack yang melayang di internet untuk mereka yang bertahan. Akhirnya, mereka berhenti bekerja, tetapi seperti bermain whack-a-mole - yang mungkin merupakan perkara yang menyeronokkan juga.

Mengalih keluar Sembang Selamat di Roblox

Roblox telah lama wujud, sejak 2007, sebenarnya. Pada masa itu, banyak penggunanya beralih dari menjadi remaja dan remaja hingga dewasa. Sekiranya anda mula menggunakan Roblox ketika anda berusia di bawah 13 tahun, dan anda masih menggunakannya hari ini, anda mungkin mahu membuang ciri sembang selamat dan membuka pintu banjir ke kandungan yang lebih sensitif.

Untuk melakukannya, anda harus menghubungi sokongan Roblox dan mengisi borang. Cukup pergi ke Roblox Support dan lakukan perkara berikut:

 1. Pada borang "Hubungi Kami", isi maklumat hubungan anda - nama, alamat e-mel dan nama pengguna.

  url

 2. Dari menu lungsur turun pertama pilih jenis peranti yang sedang anda mainkan.
 3. Perkara seterusnya ialah "Jenis kategori bantuan" - pilih "Tetapan Sembang & Umur".

  perbualan dan tetapan umur

 4. Pada menu lungsur di bawah pilih "Ubah Umur Anak".

  ubah usia anak

 5. Akhirnya, anda mempunyai kotak "Penerangan Isu" di mana anda dapat menjelaskan bahawa anda berumur lebih dari 13 tahun dan klik "Kirim".

Anda akan segera menerima e-mel pengesahan, tetapi mungkin memerlukan masa sehingga 24 jam untuk mengesahkan dan kemudian mengubah sekatan sembang.

Menggunakan Alat Bypass

Walaupun kami tidak menghina penghinaan atau melewati penapis Roblox, ada beberapa alat mudah dan percuma yang akan membantu anda menaip dan menghantar teks yang anda mahukan tanpa pengesanan dari Roblox.

Pertama, Laman Web Lingojam membolehkan anda menaip teks yang anda mahukan. Ia secara automatik mengubahnya menjadi format yang boleh dibaca yang boleh anda salin dan tampal di sebelah kanan.

Cukup ketikkan mesej yang menyenangkan dan selamat untuk bekerja di kotak di sebelah kiri, dan tangkap teks di sebelah kanan menggunakan ctrl + C atau cmd + C. Kemudian, tampalkannya ke dalam kotak sembang di Roblox dan hantar.

Laman web lain, Roblox Filter Bypass 2 mengikuti premis yang sama dengan yang pertama tetapi dengan sedikit kelainan pada teks anda. Masukkan mesej anda, kemudian salin produk dan tempelkan ke dalam kotak sembang Roblox dan hantar.

Sudah tentu, anda selalu boleh menggunakan papan kekunci anda untuk menghantar mesej yang anda mahukan juga. Dengan kaedah ini anda boleh menjadi kreatif seperti yang anda mahukan. Sebagai contoh, bukannya mengatakan "Tidak bolehkah kita bergaul?" anda boleh menaip "c4nt w3 4ll j $ t g8t 4l0ng?" Bergantung pada cara anda menaip mesej, Roblox mungkin atau tidak dapat memenuhi niat anda.

Soalan Lazim

Roblox boleh menjadi tempat yang rumit. Oleh itu, kami telah menjawab beberapa soalan yang paling kerap anda tanyakan di bahagian ini!

Apa akibatnya dengan memotong penapis?

Pertama dan paling utama, Roblox boleh dan akan melarang akaun anda jika anda mengambilnya terlalu jauh. Anda mungkin kehilangan permainan, kemajuan, dan bahkan Robucks jika ini berlaku. Walaupun memasukkan teks menggunakan kaedah di atas tidak boleh membawa anda ke dalam air panas kerana anda tidak mengubah mekanik permainan, jika anda mencari cara untuk mengubahsuai sistem sembang permainan, anda mungkin akan menghadapi masalah besar.

Juga, ingat bahawa terdapat banyak individu di bawah umur di Roblox. Menghantar teks yang salah mungkin membuat anda menghadapi masalah undang-undang bergantung pada kandungannya.

Saya menggunakan kaedah di atas dan dilarang, apa yang berlaku?

Sekiranya anda menggunakan salah satu kaedah yang kami senaraikan di atas dan menghantar teks yang tidak dapat dikesan oleh Roblox, kemungkinan seseorang melaporkan anda kepada pembangun. Apabila ini berlaku, seseorang akan menyemak apa yang telah anda kirim dan menentukan sama ada melanggar syarat perkhidmatan platform atau tidak. Sekiranya berlaku, anda mungkin akan mendapat larangan.

Lebih baik berada di pihak yang selamat

Tidak ada yang menyukainya ketika mereka harus menapis kata-kata mereka, dan lebih-lebih lagi ketika seseorang memberitahu mereka apa yang mereka boleh katakan atau tidak. Platform permainan dalam talian tidak terkecuali. Cara memintas ciri penapis Roblox dengan mudah menjadi masalah prinsip dan juga permainan baru untuk dimainkan.

Tetapi pada akhirnya, adalah lebih baik untuk bermain dengan selamat, terutama ketika berkaitan dengan anak-anak dan semua perkara dalam talian. Setelah berusia lebih dari 13 tahun, anda akan mendapat lebih banyak kebebasan. Tidak lama kemudian, jika anda masih peminat Roblux, anda akan dapat menikmati semua kebebasan kotak sembang.

Beri tahu kami di bahagian komen di bawah apa pendapat anda tentang memintas penapis sembang Roblux.