Cara Mencari Pelayan Kosong di Roblox

Tanpa keraguan, pelayan yang betul dapat membuat atau mematahkan permainan Roblox anda. Ada hari-hari di mana nampaknya mustahil untuk mencari pelayan yang belum diisi maksimum, apalagi kosong. Memandangkan kenyataan bahawa permainan ini mempunyai lebih dari 60 juta pengguna bulanan, tidak menghairankan bahawa pelayan semakin ramai.

Cara Mencari Pelayan Kosong di Roblox

Mencari pelayan kosong tidak mustahil. Mungkin agak rumit dan anda mungkin perlu memasang beberapa perisian pihak ketiga, tetapi anda dapat menikmati permainan dengan latensi rendah. Sudah tentu, populasi pelayan berbeza dari satu permainan Roblox ke permainan yang lain.

Walau bagaimanapun, kaedah berikut membolehkan anda mencari pelayan dengan pengguna sifar walaupun anda memainkan Jailbreak yang sangat popular. Mempunyai pelayan untuk diri anda sendiri di Roblox dapat menjadikan permainan lebih menggembirakan, teruskan membaca untuk mengetahui cara mencari pelayan yang didambakan ini.

Nikmati Permainan Sendiri

Kaedah ini telah dicuba dan diuji pada beberapa permainan Roblox, termasuk Jailbreak. Pada kali pertama anda melakukannya, anda akan memerlukan sedikit masa untuk memasang perisian yang diperlukan dan membuat penambahbaikan tambahan. Tetapi setelah anda memahami, keseluruhan proses akan menjadi lebih cepat. Berikut adalah langkah-langkah yang diperlukan.

Langkah 1

Agar kaedah berfungsi, anda perlu memasang pelanjutan Roblox + untuk Google Chrome. Ini membolehkan anda mencari pelayan dengan mudah dan melihat populasi. Selain carian pelayan, anda mendapat pemberitahuan item dan perdagangan, bar penapis untuk halaman avatar, dan tema laman web.

Pelayan Kosong Roblox

Bagi mereka yang tidak menggunakan Chrome, pelanjutan juga tersedia di Firefox dan Opera. Kami telah mengujinya di Chrome untuk tujuan artikel ini. Tetapi jika anda menggunakannya pada penyemak imbas yang lain, sila beri komen dan beritahu komuniti cara kerjanya.

Langkah 2

Selepas anda memasang pelanjutan, kembali ke permainan Roblox anda dan mulailah mencari pelayan. Cara cepat untuk mencari yang kosong adalah dengan melompat ke hujung senarai dan melihat-lihat halaman. Namun, ini mungkin tidak berfungsi untuk setiap permainan, apatah lagi anda mungkin akhirnya mengklik selama beberapa minit atau lebih.

Untuk membuat perkara lebih cepat, tekan F12 pada papan kekunci untuk melancarkan konsol dan tampal kod berikut ke dalam baris arahan.

document.getElementsByClassName ("ikon-kiri") [0] .klik ();

Cari Pelayan Kosong di Roblox

Langkah 3

Apabila anda memasukkan kod ke dalam baris arahan, teruskan menampal selama beberapa saat kemudian tekan Enter. Anda akan dapat melihat bahawa jumlah pelayan menurun di kaunter di bahagian bawah halaman.

Tujuannya adalah untuk mendapatkan bilangan hanya beberapa pelayan. Ini bermaksud anda perlu menempelkan kod dan tekan Enter beberapa kali sehingga anda mencapai nombor ajaib. Perkara yang anda cari adalah senarai pelayan di bawah Pelayan Lain dengan hanya satu atau dua pemain.

Langkah 4

Setelah anda mendapatkannya, keluar dari konsol dan tatal senarai untuk mencari yang kosong. Bergantung pada permainan dan jumlah pemain, anda dapat mencari sekurang-kurangnya beberapa pelayan tanpa pemain. Anda harus perhatikan bahawa senarai tersebut tidak dihuni oleh jumlah pemain.

Pelayan Kosong di Roblox

Kaedah Alternatif

Kaedah ini juga memerlukan peluasan Roblox + dan beberapa pengekodan ringkas. Walau bagaimanapun, sebilangan pemain mungkin menganggapnya kurang berkesan daripada yang sebelumnya. Sudah tentu, ini bergantung pada permainan tertentu dan jumlah pemain pada waktu tertentu.

Langkah 1

Lancarkan permainan dan mulakan mencari pelayan. Selalu disarankan untuk melayari halaman terakhir untuk mengetahui apakah ada yang kosong.

Pelayan Kosong RobloxFind

Langkah 2

Klik kanan pada halaman dan pilih Inspect untuk membuka konsol atau anda boleh menekan F12 pada papan kekunci anda. Walau apa pun, pastikan anda memilih tab Elemen.

Bagaimana Mencari Pelayan Kosong di Roblox

Langkah 3

Tatal ke bawah kod di bawah Elemen sehingga anda dapati "terakhir dilumpuhkan". Klik padanya dan ubah input menjadi "terakhir diaktifkan" dan tekan Enter. Ini membawa anda ke senarai pelayan yang paling baru diaktifkan di mana anda mesti mencari yang kosong. Perlu diingat bahawa ada masa puncak ketika sukar mencari pelayan kosong untuk permainan tertentu.

Beberapa Catatan

Bermain di pelayan kosong bermaksud anda tidak akan mengalami kependaman dan anda bebas berkeliaran di seluruh dunia dan mendapat semua anugerah. Namun, ia mungkin menghilangkan keseronokan dari permainan tertentu kerana tidak ada interaksi dengan pemain lain. Oleh itu, anda mungkin mahu memilih pelayan dengan dua atau tiga pemain hanya untuk menambah sedikit.

Anda boleh melakukannya dengan mengklik permainan yang ingin anda mainkan dan klik pada tab ‘Servers’. Dari sana, klik ‘Muat Lagi’ untuk mencari pelayan dengan lebih sedikit orang.

Bolehkah saya membuat pelayan saya sendiri?

Ya, mereka yang membayar pelayan premium Roblox boleh membina sendiri. Anda boleh menetapkan kebenaran dan membuat dunia sempurna anda tetapi pilihannya bukan peribadi. Melakukan ini bermakna anda masih mempunyai orang lain di pelayan anda.

Bolehkah saya menyertai pelayan dengan rakan saya?

Ya, walaupun kadang-kadang sukar jika pelayan penuh. Cukup lawati pilihan sembang dan klik u0022Joinu0022 di sebelah rakan yang ingin anda mainkan.

Mari mulakan permainan

Apabila semua dikatakan dan dilakukan, mencari pelayan kosong di Roblox tidak begitu sukar. Peretasan yang diperlukan cukup mudah dan anda tidak memerlukan lebih dari lima minit untuk mencari pelayan kosong.

Kami ingin mengetahui permainan Roblox mana yang menjadi kegemaran anda dan mengapa anda memainkannya di pelayan kosong. Kongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah.