Cara Membuat Profil Overwatch Anda Peribadi

Bermain permainan berdasarkan pasukan seperti Overwatch adalah yang terbaik dengan rakan atau rakan sekumpulan. Walaupun begitu, anda akhirnya masuk ke Kumpulan Pickup (PUG) dengan sekumpulan pengguna tanpa nama. Dalam keadaan seperti ini, merahsiakan Profil Overwatch anda mungkin merupakan idea yang baik.

Cara Membuat Profil Overwatch Anda Peribadi

Ini membolehkan anda memainkan permainan dengan cara yang anda mahukan tanpa peranan diturunkan kepada anda, dan memberi anda peluang untuk menghindari drama permainan secara umum. Dalam artikel ini. kami akan menunjukkan kepada anda cara menjadikan profil jam tontonan anda peribadi dan merahsiakan statistik anda.

Mengapa Saya Mahu Menyimpan Profil Saya Peribadi?

Permainan ini telah banyak berubah sejak pertama kali keluar pada tahun 2016. Selama beberapa bulan pertama, pemain merasa senang bermain, dan kebanyakan dibenarkan bermain mengikut kehendak mereka. Sekurang-kurangnya, persekitaran lebih agresif.

Sekiranya anda mahukan permainan kasual di mana anda boleh bermain dengan cara yang anda mahu, berpegang pada Mod Main Pantas. Tetapi jika anda memasuki mod Persaingan, harap pemain lain memberitahu anda bahawa anda memerlukan untuk memainkan peranan ini atau itu. Bermain dengan profil tersembunyi adalah kaedah yang baik untuk mengelakkan perkara ini.

kerja berlebihan

Menjadikan Profil Overwatch Anda Peribadi

Statistik Overwatch Anda adalah Peribadi secara lalai. Dulu secara automatik umum, tetapi itu diubah dalam tambalan beberapa tahun yang lalu. Sekiranya anda mendapati bahawa Profil anda menjadi umum, anda boleh mengubah tetapan dengan mengikuti langkah-langkah berikut:

 1. Sebaik sahaja anda masuk ke permainan, pilih Pilihan dari menu utama.
 2. Pada menu atas, pilih tab Sosial.
 3. Cari Kelihatan Profil Kerjaya.
 4. Mengklik anak panah kanan atau kiri pada menu akan membolehkan anda mengubahnya dari Umum, Peribadi, atau Sahabat Sahaja.
 5. Setelah menukar tetapan keterlihatan, anda boleh keluar dari menu. Perubahan akan disimpan secara automatik.

Apa Yang Tepat Ada dalam Profil Kerjaya?

Setelah mengetahui bagaimana menyembunyikan atau menyembunyikan profil anda, anda mungkin ingin membiasakan diri dengan apa yang ditunjukkan oleh profil tersebut. Ini akan membolehkan anda membuat keputusan untuk menjadikan profil anda sebagai peribadi atau tidak.

Profil Kerjaya terbahagi kepada empat tab: Gambaran Keseluruhan, Statistik, Pencapaian, dan Ikon Pemain. Tidak kira tab mana yang terbuka, Nama Pemain, Tahap, dan bar Pengalaman anda akan ditunjukkan. Bersamaan dengan maklumat sebelumnya, peringkat Kompetitif Semasa, dan Musim Tinggi, bersama dengan permainan yang dimenangkan, dan masa yang dimainkan juga akan ditampilkan.

Data lain yang akan ditunjukkan ketika anda mengklik pada tab tertentu adalah seperti berikut:

A. Tab Gambaran Keseluruhan

 1. Penghapusan - Menunjukkan jumlah penyingkiran lawan tertinggi yang anda miliki untuk satu perlawanan. Ini juga akan menunjukkan jumlah penghapusan purata dan jumlah.
 2. Pukulan Akhir - Menunjukkan frekuensi tertinggi ketika anda melakukan pukulan terakhir, bersama dengan purata dan jumlah keseluruhan.
 3. Objektif membunuh - Menampilkan jumlah objektif tertinggi dalam satu permainan, juga mempunyai rata-rata dan jumlah keseluruhan.
 4. Objektif Masa - Menampilkan waktu terpanjang yang anda gunakan untuk objektif, bersama dengan purata dan jumlah.

  menjadikan profil overwatch sebagai peribadi

 5. Damage Done - Menunjukkan jumlah kerosakan yang paling banyak ditanggung kepada semua musuh dalam satu permainan, juga dengan purata dan jumlah keseluruhan.
 6. Healing Done - Ini akan menunjukkan jumlah penyembuhan terbesar yang telah Anda lakukan kepada semua rakan sepasukan dalam satu permainan, dan menunjukkan rata-rata dan jumlah juga.
 7. Waktu terbakar - Ini akan menunjukkan masa terpanjang meteran Api diisi, bersamaan dengan waktu rata-rata dan jumlah keseluruhan.
 8. Solo Kills - Menunjukkan jumlah pembunuhan tertinggi yang dibuat tanpa bantuan dalam satu permainan, bersama dengan purata dan jumlah keseluruhan.
 9. Carta Perbandingan Wira - Ini memaparkan setiap pahlawan bersama dengan bar yang menunjukkan statistik individu yang boleh digunakan untuk membandingkannya. Data yang dipaparkan saat ini dapat diubah dengan mengklik menu dropdown. Beberapa pilihan termasuk masa bermain, peratusan Menang, Kill Streaks, Kematian, dan Kerosakan antara lain.

B. Statistik - Ini memberikan maklumat statistik yang mendalam mengenai setiap wira yang dimainkan oleh pengguna. Data yang ditunjukkan dapat ditukar antara mod Kompetitif, Main Cepat, atau vs AI. Setiap pahlawan mempunyai data tertentu yang terhad kepada pahlawan itu sahaja, sehingga maklumat hanya akan dijumpai di tab ini. Mod permainan, dan maklumat pahlawan dapat dipilih menggunakan menu lungsur.

C. Pencapaian - Tab ini akan menunjukkan semua pencapaian yang telah diperoleh pemain. Mereka dibahagikan kepada Umum, Pertahanan, Kesalahan, Sokongan, Tangki, Peta, dan Khas. Setiap jenis pencapaian dapat dilihat dengan menukar ke kategori yang sesuai di menu lungsur.

D. Ikon Pemain - Ini memaparkan Ikon yang tersedia yang boleh digunakan oleh pemain. Pemain baru bermula dengan dua, ikon dapat diperoleh dengan membukanya dari kotak rampasan.

profil overwatch peribadi

Kenapa serius sangat?

Overwatch adalah permainan yang sangat menyeronokkan selagi anda tidak menganggapnya terlalu serius. Tetapi, seperti permainan lain dengan mod kompetitif, anda akhirnya akan menghadapi seseorang yang melakukannya. Mengetahui bagaimana menjadikan Profil Overwatch anda peribadi adalah cara yang baik untuk mengelakkan mereka menggunakan statistik anda terhadap anda. Sekurang-kurangnya, ini memberi amaran kepada anda tentang orang-orang yang mungkin beracun untuk bermain. Sekali lagi, anda boleh berpegang pada Main pantas.

Pernahkah anda menjadikan profil Overwatch anda peribadi? Sekiranya demikian, mengapa? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found