Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5

Sama ada anda bermain mod cerita GTA 5 atau GTA Online, anda mungkin mempertimbangkan untuk menjual harta tanah untuk menjana wang dalam permainan. Anda boleh membeli pelbagai jenis hartanah dalam kedua-dua versi permainan, tetapi bolehkah anda menjualnya dengan kemasukan tunai segera?

Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5

Dalam artikel ini, kami akan membahas semua perkara yang berkaitan dengan penjualan hartanah di GTA 5 dan GTA Online.

Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5

Adakah terdapat cara untuk menjual harta tanah dalam mod cerita GTA 5? Malangnya, anda hanya boleh membeli hartanah dalam mod permainan ini. Tidak ada cara untuk menjualnya. Nasib baik, anda tidak mungkin memerlukan kemasukan wang yang cepat dalam mod cerita. Namun, jika anda membeli harta tanah dengan Trevor, anda tidak akan dapat menukar hak milik kepada Michael atau Franklin. Ini mungkin salah satu pengawasan pengembang yang lebih besar.

Walaupun secara rasmi disebut "GTA Online", ia sebenarnya adalah versi dalam talian GTA 5. Itu bermaksud bandar yang sama, peta yang sama, grafik yang sama - ini adalah permainan yang sama. Dari segi hartanah, GTA Online sedikit berbeza. Selain fakta bahawa terdapat banyak lagi sifat dalam mod berbilang pemain permainan, ada cara untuk menjualnya jika anda mahu. Walaupun begitu, perkara-perkara agak rumit di sini.

Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5 Dalam Talian

Anda akan kecewa apabila mengetahui bahawa tidak ada cara langsung untuk menjual harta tanah, walaupun di GTA Online. Anda tidak hanya boleh menjual harta yang anda miliki dan mendapat wang yang sesuai sebagai balasannya.

Perkara terdekat yang boleh anda lakukan ialah menukarnya dengan yang lain. Jadi, apa yang boleh anda lakukan ialah memilih harta tanah bernilai tinggi dan menjualnya dengan harga paling murah di pasaran ketika ini. Harta tanah akan bertukar, dan perbezaan nilainya akan dipindahkan terus kepada anda.

Secara teknikal, anda tidak menjual harta dengan cara ini, tetapi yang paling dekat ialah menukar satu dengan wang. Terdapat satu peringatan di sini. Untuk melakukan jual beli, anda mesti mempunyai maksimum enam harta tanah yang anda dibenarkan dalam permainan.

Jadi, inilah cara untuk berdagang harta tanah:

 1. Keluarkan telefon anda atau duduk di depan komputer (dalam permainan) dan pergi ke laman web Dynasty 8 Real Estate

 2. Pilih harta yang ingin anda beli

 3. Sekiranya anda sudah mempunyai jumlah maksimum harta tanah, permainan akan meminta anda menjualnya untuk memberi ruang
 4. Sahkan, dan perbezaan nilainya akan dipindahkan ke akaun bank watak anda secara automatik

Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5 Tanpa Membeli Yang Baru

Malangnya, tidak ada cara untuk melakukan ini. Anda tidak boleh menjual harta tanah di GTA Online tanpa memperoleh yang baru. Anda mesti memiliki enam harta tanah untuk dapat menukar yang bernilai tinggi dengan yang murah dan perbezaannya dihantar ke baki akaun pemain anda.

Cara Menjual Harta di GTA 5 Single Player

Seperti yang dibincangkan sebelumnya, sama sekali tidak ada cara untuk menjual atau menukar hartanah dalam mod cerita GTA 5. Ya, ini bermakna anda tidak boleh menukarnya di antara ketiga-tiga watak utama; Michael, Trevor, dan Franklin. Ini tidak mungkin akan berubah sama sekali, kerana ini adalah cara sejak permainan dilancarkan pada tahun 2013.

Cara Menjual Harta Bunker di GTA 5

Satu-satunya cara untuk menjual bunker di GTA Online adalah dengan membeli yang lain. Walau bagaimanapun, bunker tidak menambah maksimum enam harta tanah, dan anda hanya boleh memiliki satu per satu. Oleh itu, jika anda memiliki bunker tunggal, teruskan dan beli yang baru. Bunker asalnya akan dijual, dan 50% nilainya akan digunakan untuk membeli yang baru secara automatik.

Cara Menjual Harta Tanah di GTA 5 di PS4

Inilah cara menukar-hartanah di GTA 5 di PS4:

 1. Buka penyemak imbas melalui telefon pintar atau komputer dalam permainan anda
 2. Pergi ke laman web Dynasty 8 Real Estate
 3. Cari harta tanah yang ingin anda beli
 4. Pilih harta tanah yang sedang anda mahu ganti apabila diminta
 5. Sahkan

Cara Menjual Harta di GTA5 di Xbox

Sekiranya anda ingin menjual hartanah di GTA 5 di Xbox, anda perlu menukar harta yang anda miliki untuk yang baru. Inilah caranya:

 1. Buka penyemak imbas telefon pintar atau komputer dalam permainan
 2. Lawati laman web Dynasty 8 Real Estate
 3. Telusuri hartanah sehingga anda menemui yang anda mahu beli untuk menggantikan yang anda miliki
 4. Pilih harta yang dikehendaki
 5. Sahkan

Cara Menjual Harta di GTA5 di PC

Pertukaran menjual harta tanah pada versi PC GTA 5 agak mudah. Ini adalah bagaimana ia dilakukan:

 1. Lawati laman web Dynasty 8 Real Estate menggunakan telefon pintar atau komputer dalam permainan anda

 2. Navigasi ke harta yang anda mahu ganti dengan yang dimiliki

 3. Pilih harta baru yang ingin anda beli

 4. Sahkan pertukaran

Soalan Lazim Tambahan

1. Bolehkah anda menjual kemudahan anda di GTA 5?

Tidak, anda tidak boleh menjual harta tanah langsung di GTA 5, dan ini termasuk kemudahan. Apa yang anda boleh lakukan ialah ganti yang bernilai tinggi dengan yang murah dan dapatkan "bayaran" perbezaan antara keduanya. Ini dilakukan melalui laman web Dynasty 8 Real Estate, yang dapat diakses melalui telefon pintar atau komputer dalam permainan. Cari harta tanah yang murah dan cubalah membelinya. Anda akan diminta untuk memilih salah satu sifat semasa anda untuk menukarnya. Perbezaannya akan dihantar ke akaun bank dalam permainan anda.

Ingat bahawa anda memerlukan bilangan maksimum dalam permainan (enam) untuk melakukan ini; jika tidak, yang baru akan ditambahkan pada kiraan semasa anda.

2. Apakah GTA 5 Dalam Talian?

GTA 5 Online, atau hanya GTA Online, adalah versi dalam talian dari permainan pemain tunggal GTA 5 yang asli. Ini adalah permainan petualangan aksi berbilang pemain dalam talian, di mana anda boleh memasuki dunia GTA 5 dengan pelbagai pemain lain dan bermain dengan mereka.

Seperti versi pemain tunggal, GTA Online adalah permainan dunia terbuka yang membolehkan anda menyertai Co-Op atau pertandingan kompetitif.

Tidak seperti versi cerita GTA 5, di mana anda dapat mengawal tiga watak yang telah dibuat sebelumnya, versi berbilang pemain permainan mempunyai satu watak senyap yang dapat disesuaikan sepenuhnya yang berfungsi sebagai avatar anda. Anda boleh menyesuaikan penampilan watak anda, memperoleh harta tanah, pergi misi, menjana wang, dan mengambil bahagian dalam pelbagai acara dengan pengguna GTA Online yang lain.

GTA Online hadir percuma dengan permainan asli GTA 5.

Walau bagaimanapun, terdapat pelbagai pembelian tambahan yang dapat anda bayar, yang menyesuaikan penampilan watak anda dan membolehkan anda membeli senjata, kenderaan, harta benda, dll. Sejak permainan dilancarkan, mod dalam taliannya mengekalkan tahap populariti yang tinggi di kalangan pemain.

3. Berapa banyak harta tanah yang boleh saya miliki di GTA Online?

Terdapat maksimum enam sifat yang boleh dimiliki pemain pada satu-satu masa. Cap ini membolehkan pemain menukar harta tanah dengan harga yang lebih murah dan, dengan cara itu, sedekat mungkin untuk menjual harta tanah. Bunker tidak mengira harta tanah, dan pemain dapat memiliki satu bunker sekaligus. Sebuah bunker, seperti harta tanah kediaman, boleh diganti dengan yang baru jika pemain ingin melakukannya.

4. Bagaimana anda menjual garaj anda di GTA 5?

Semua pangsapuri di GTA 5 Online dilengkapi dengan garaj untuk simpanan kenderaan. Garaj ini datang dan pergi dengan harta tanah pangsapuri. Pemain juga boleh mendapatkan sehingga tiga garaj pejabat, yang juga datang dan pergi dengan ruang pejabat yang sepadan. Walau bagaimanapun, pemain juga boleh membeli garaj yang berdiri sendiri, yang dapat mereka ganti-jual seperti yang dijelaskan dengan sifat biasa di seluruh teks ini.

5. Bagaimana anda menjana wang di GTA 5?

Swap-selling hartanah adalah satu-satunya cara untuk menjana wang di GTA Online. Untuk mendapatkan wang dalam permainan, pemain dapat menyelesaikan misi bunker, mengambil bahagian dalam pelbagai pencurian, bekerja dengan kargo, melakukan pekerjaan VIP, menyertai kelab motosikal, melakukan ujian waktu, kelab malam sendiri, dan lain-lain. Terdapat pelbagai cara untuk memperoleh wang dalam GTA 5, dan pemaju masih kerap menambahkan ciri baru ke persekitaran. Jelajahi dunia San Andreas dan berbincang dengan pemain lain untuk mengetahui cara mendapatkan bayaran dalam permainan.

Hartanah di GTA 5

Tidak dapat terus menjual hartanah di GTA 5 dan GTA Online sememangnya menjadi pengawasan pihak pemaju. Walaupun begitu, dengan begitu banyak cara untuk menjana wang dalam permainan, fokusnya pastinya bukan pada membalikkan harta benda. Sekiranya anda benar-benar perlu mendapatkan wang cepat, tukar harta tanah bernilai tinggi dengan yang murah melalui laman web dalam permainan Dynasty 8 Real Estate.

Kami harap panduan ini dapat membantu anda menjual hartanah di GTA Online. Sekiranya anda mempunyai soalan tambahan atau perkara lain untuk ditambahkan, jangan ragu untuk menghubungi kami dalam komen di bawah dan berkongsi pendapat anda.