Kategori: Internet

Trik psikologi Amazon Kindle bermain pada anda

Trik psikologi Amazon Kindle bermain pada anda

Saya selalu membaca banyak buku dan, pada hakikatnya, saya jenis orang cetak dan kertas. Oleh itu, sejak sekian lama, saya menentang godaan e-pembaca dan Amazon Kindle khususnya. Seperti kebanyakan orang yang pernah mengatakan "anda tidak akan pernah menangkap saya mendapat salah satu daripada perkara itu", saya segera mendapatnya.
Mailbird vs. Thunderbird - Yang Kami Sukai

Mailbird vs. Thunderbird - Yang Kami Sukai

Kita hidup pada masa di mana mempunyai pelanggan e-mel yang boleh dipercayai sangat penting untuk mengendalikan perniagaan. Pada masa yang sama, menggunakan media sosial menjadi sebilangan besar kejayaan profesional kami. Itu menjadikan Mailbird pelanggan e-mel yang sangat baik untuk digunakan kerana anda dapat mengintegrasikan semua aplikasi sosial anda dengannya.
Cara Membuat dan Menjawab Panggilan dengan Gema Amazon anda

Cara Membuat dan Menjawab Panggilan dengan Gema Amazon anda

Amazon benar-benar hadir untuk pengguna dengan barisan Echo-nya. Peranti rumah yang ringkas dan pintar dapat mengawal lampu anda, membuat pesanan Amazon, menjawab soalan, bermain permainan, dan bahkan membuat panggilan telefon. Walaupun agak mudah, peranti ini mampu melakukan banyak perkara.Sekiranya anda mempunyai Amazon Echo dan rakan atau keluarga anda juga memilikinya, atau aplikasi Alexa di telefon pintar mereka, anda boleh membuat panggilan percuma menggunakan kawalan suara terus dari peranti anda.
Cara Membuat Borang PDF yang Boleh Diisi Tanpa Acrobat

Cara Membuat Borang PDF yang Boleh Diisi Tanpa Acrobat

Sama ada anda mahu membuat PDF yang boleh diisi untuk kerja, sekolah, atau hanya untuk diri sendiri, anda memerlukan alat yang tepat untuk melakukannya. Perisian yang paling popular yang membolehkan anda membaca, membuat dan mengedit PDF, tentu saja, Adobe Acrobat Reader, yang boleh anda muat turun di sini.
Cara Membuat Peti dalam Tidak Berputar

Cara Membuat Peti dalam Tidak Berputar

Terdapat banyak jenis unit simpanan di Unturned untuk memastikan barang-barang anda selamat dari pemain lain, termasuk peti. Peti boleh dibuat dari berbagai jenis kayu, seperti birch, maple, dan pinus, dan memiliki kapasitas penyimpanan yang berbeza-beza. Sekiranya anda ingin mengetahui cara membuat peti, kami sedia membantu.
Cara Membuat Latar Belakang Telus di Canva

Cara Membuat Latar Belakang Telus di Canva

Sekiranya anda kerap menggunakan gambar, anda mungkin biasa dengan Canva. Ini adalah salah satu alat reka bentuk grafik yang paling popular hari ini. Sekiranya anda ingin meninggalkan tanda air pada foto anda, bahan reka bentuk untuk syarikat, atau anda merasa terinspirasi untuk membuat sesuatu untuk diri sendiri, anda boleh menjadikan gambar anda menonjol dengan menambahkan lapisan padanya.
Cara Membuat Folder di Google Keep

Cara Membuat Folder di Google Keep

Google Keep adalah aplikasi hebat yang membolehkan anda menyusun nota, senarai, atau menulis sesuatu dengan cepat. Ia terpasang pada kebanyakan telefon Android moden, dan ia percuma dan mudah digunakan. Namun, aplikasi ini tidak sesuai kerana tidak teratur.Sekiranya anda ingin mengetahui cara membuat folder di Google Keep, anda pasti kecewa.
Cara Membuat Crossbow di RuneScape

Cara Membuat Crossbow di RuneScape

Permainan RuneScape yang terhormat tetap popular hari ini, dan terkenal dengan banyak pilihan senjata. Salah satu daripada banyak senjata yang boleh anda buat dalam permainan ini adalah panah panah, dan ada beberapa varian yang ada. Panah tidak hanya digunakan untuk membunuh, tetapi juga untuk mengakses jalan pintas.
Cara Membuat Kata Laluan yang Kuat & Selamat

Cara Membuat Kata Laluan yang Kuat & Selamat

Adakah anda risau tentang keselamatan akaun anda di internet? Sekiranya anda menggunakan kata laluan yang kuat, anda tidak seharusnya. Namun, jika anda menggunakan kata laluan yang mudah retak, anda mungkin akan diretas, dan seseorang bahkan dapat mencuri identiti anda.Di dunia sekarang ini, mempunyai akaun di pelbagai aplikasi dan rangkaian sosial telah menjadi keperluan, jadi cara terbaik untuk melindungi diri anda adalah dengan memiliki kata laluan yang kuat yang tidak mudah ditebak.
Cara Membuat Kalendar dalam Notion

Cara Membuat Kalendar dalam Notion

Perisian produktiviti - Notion - digunakan untuk mengesan dan memantau tugas, projek, dan menyimpan dokumen dalam talian anda. Kalendar nota pada dasarnya adalah pangkalan data yang memudahkan anda melihat maklumat anda disusun mengikut tarikh. Sekiranya anda ingin mengetahui cara membuat kalendar Notion, kami telah menguraikan langkah-langkah dalam artikel ini.
Cara Membuat Pintu dalam keadaan Tidak Berputar

Cara Membuat Pintu dalam keadaan Tidak Berputar

Sekiranya anda ingin menyimpan barang-barang anda dari penyerang di Unturned, anda perlu membina pangkalan. Pintu akan memberi anda perlindungan yang diperlukan - terutamanya jika anda membuatnya dari logam, atau menyamarkannya. Sekiranya anda keliru tentang cara membuat pintu di Unturned, kami sedia membantu.
Cara Membuat Pulangan SahamX

Cara Membuat Pulangan SahamX

Adakah anda pernah ditipu semasa membeli pakaian atau kasut dalam talian? Mungkin anda belum mencuba kerana anda takut dengan penipuan. Yakinlah. Ketidakpercayaan anda berada di kedudukan yang baik dan soal siasat anda tidak membuat anda paranoid - penipuan berlaku dalam talian banyak. Walau bagaimanapun, harga dalam talian untuk kasut dan pakaian sangat rendah sehingga anda tidak mahu lagi memasuki kedai fizikal.
Cara Membuat Bilah Bunyi Samsung Lebih Keras

Cara Membuat Bilah Bunyi Samsung Lebih Keras

Ada masa ketika orang membeli TV akan menganggap kualiti suaranya sebagai ciri penting. Ia sama pentingnya dengan kualiti gambar. Tetapi dengan adanya bar suara mudah alih, pengguna berhenti terlalu peduli dengan suara di TV mereka kerana mereka tahu mereka boleh bergantung pada pembesar suara luaran.
Cara Membuat Teks Tebal di Google Keep

Cara Membuat Teks Tebal di Google Keep

Lebih sedikit dan sedikit orang menggunakan buku nota sebenar untuk mencatat masa kini. Terdapat banyak aplikasi berguna untuk membantu anda melakukannya pada peranti mudah alih anda, dan Google Keep adalah salah satu daripadanya.Aplikasi ini cukup mudah. Ini juga percuma untuk pengguna Android dan iOS, dan memungkinkan Anda menyimpan semua jenis nota - teks, senarai semak, foto, dan fail audio.
Cara Membuat Tali di Dayz

Cara Membuat Tali di Dayz

Rope adalah salah satu peralatan yang paling penting di DayZ. Anda boleh mencarinya, membuat, menggunakannya, dan membuat kerajinan dengannya.Ini dapat membantu anda mendapatkan makanan, berurusan dengan mangsa lain, mengamankan pangkalan anda, dan memperluas ruang inventori anda.Sebelum kita menggunakan pelbagai kegunaannya, mari kita bahas proses pembuatan tali.
Cara Membuat Kebakaran di Dayz

Cara Membuat Kebakaran di Dayz

Membuat api di DayZ adalah salah satu kemahiran yang paling berguna untuk dipelajari kerana banyak sebab. Ini menjadikan watak anda tetap hangat dan terlindung dari pelbagai penyakit, membolehkan anda memasak makanan, dan memberi anda sumber cahaya dalam gelap. Hasilnya, sangat membantu ketika mengatasi banyak cabaran dalam permainan.
Cara Membuat Serpihan di Dayz

Cara Membuat Serpihan di Dayz

Berkeliaran di DayZ bukan berkelah. Orang yang selamat tidak boleh melompat atau berlari kerana belat membatasi pergerakan. Masih mungkin untuk berjoging, tanpa mengalami kerosakan kejutan.Anda juga boleh naik dengan serpihan tetapi prosesnya lebih perlahan.Yang mengatakan, mengetahui bagaimana membuat dan menggunakan serpihan sangat penting untuk kelangsungan hidup di DayZ.
Cara Membuat Pelayan dalam Tidak Terputus

Cara Membuat Pelayan dalam Tidak Terputus

Sekiranya anda ingin mempunyai lebih banyak kawalan ke atas permainan atau hanya mahu menghadkan akses kepada pemain rawak, anda boleh menjadi tuan rumah pelayan di Unturned. Pelayan yang popular sering diisi secara berlebihan, mengakibatkan sambungan yang tidak konsisten. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana membuat pelayan anda sendiri di Unturned, baca panduan ini untuk mengetahui.
Cara Menggabungkan Fail Audio

Cara Menggabungkan Fail Audio

Menggabungkan fail audio, atau bergabung berguna untuk membuat trek suara untuk video, campuran tanpa jurang atau aliran audio anda sendiri untuk dimainkan sebagai MP3. Penstriman mungkin merupakan cara untuk sekarang tetapi jika anda memiliki muzik dan mahu memainkannya mengikut cara anda, penggabungan membolehkan anda membuat satu campuran panjang dari banyak trek yang lebih kecil.
Megabit dan Megabait: Apa Perbezaannya?

Megabit dan Megabait: Apa Perbezaannya?

Bagaimana perbezaan sedikit daripada satu bait? Mengapa lebar jalur dan kelajuan muat turun diukur dalam megabit sedangkan data diukur dalam megabait? Apa perbezaannya, dan mengapa anda harus peduli?Perbezaan skala kelajuan terutamanya bersifat teknikal, tetapi mempunyai kaitan ketika membuat keputusan membeli jalur lebar.
Cara Membuat Kawat dalam Tidak Terputus

Cara Membuat Kawat dalam Tidak Terputus

Unturned bukan permainan yang sama seperti pada tahun 2017. Kemas kini permainan biasa, fitur baru, dan port konsol telah memodenkan permainan dari awal yang sederhana sebagai tajuk Greenlight. Beberapa ciri inti telah berubah secara drastik dengan tampalan ini, termasuk menu dan resipi pembuatan. Pemain baru mungkin dibanjiri dengan kemasukan maklumat, sementara pemain lama mungkin berpegang pada cara sebelumnya.
Cara Membuat Keluk Teks di Canva

Cara Membuat Keluk Teks di Canva

Canva adalah aplikasi penyuntingan gambar yang hebat yang menyediakan pengguna dengan semua alat yang diperlukan untuk membuat reka bentuk yang indah. Ini memberi anda kebebasan sepenuhnya terhadap gaya teks, penempatan, orientasi, dan ciri lain. Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menyesuaikan teks di Canva, kami sedia membantu.
Apa itu Aplikasi Pantas MIUI?

Apa itu Aplikasi Pantas MIUI?

Aplikasi cepat MIUI adalah aplikasi yang tidak dipasang pada semua telefon Android Xiaomi dan Redmi yang berjalan tanpa perlu dipasang, yang serupa dengan Aplikasi Pantas Huawei dan Aplikasi Segera Google. Xiaomi adalah jenama telefon yang sangat popular yang terus meningkat dalam beberapa tahun terakhir.
Cara Migrasi dari Satu Akaun Gmail ke Yang Baru

Cara Migrasi dari Satu Akaun Gmail ke Yang Baru

Salah satu daripada banyak ciri hebat Gmail ialah anda boleh mempunyai lebih dari satu akaun. Gmail dan akaun Google anda telah menjadi lebih daripada sekadar e-mel; Di sinilah kenalan, kalendar, sembang, sandaran peranti Android, foto, fail, dan banyak lagi disimpan. Walaupun pelanggan e-mel lain tersedia, Gmail menjadikannya sangat mudah untuk menggunakan keseluruhan ekosistem Google.
Cara Menghapus Ikon di MIUI

Cara Menghapus Ikon di MIUI

MIUI adalah peningkatan yang sangat baik untuk telefon Android, dan ia dilengkapi dengan banyak pilihan yang berguna dan menarik. Sebilangan besar pengguna suka bahawa anda mempunyai banyak cara untuk memperibadikan antara muka dan membuat telefon pintar yang terbaik untuk diri sendiri.Ingin memulakan dengan rupa telefon anda?
Cara Memantau Lalu Lintas Rangkaian pada Peranti Android Anda

Cara Memantau Lalu Lintas Rangkaian pada Peranti Android Anda

Pemantauan rangkaian mengesan jumlah lalu lintas yang anda gunakan pada peranti Android anda menggunakan perisian terbina dalam dan pihak ketiga. Proses ini boleh menjadi penting sekiranya anda mempunyai data rangkaian terhad pada telefon anda kerana ia menghalang anda daripada membuang megabait berharga.
Cara Memindahkan Dokumen di SharePoint

Cara Memindahkan Dokumen di SharePoint

Menguruskan dokumen adalah salah satu perkara terpenting di SharePoint. Dalam perniagaan, dokumen sering berkembang. Mereka mungkin bermula di OneDrive for Business dan berakhir di Laman Pasukan organisasi. Dokumen sering menukar lokasi jadi mengetahui selok-belok dokumen bergerak di SharePoint sangat penting.
Tetikus Ke Arah Yang Salah - Inilah Cara Membalikkan

Tetikus Ke Arah Yang Salah - Inilah Cara Membalikkan

Tetikus anda boleh menatal dengan cara yang salah kerana pelbagai sebab. Syukurlah, masalah ini sering dapat diperbaiki dengan mudah, tetapi petunjuknya berbeza-beza bergantung pada peranti anda. Sekiranya anda tidak pasti cara membalikkan tetikus anda, baca panduan terperinci kami.Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara membalikkan tetikus tetikus anda dengan cara yang salah pada Windows dan Mac.
Cara Mematikan AC pada Termostat Nest

Cara Mematikan AC pada Termostat Nest

Google Nest adalah peranti unik yang mempermudah kehidupan dengan membolehkan anda mengakses dan mengurus jarak jauh media, tugas, dan elemen kawalan di sekitar rumah anda - pembesar suara, penggera asap, termostat, dan juga penghawa dingin anda.Oleh itu, apabila hari-hari menjadi lebih sejuk, dan keperluan penyaman udara semakin berkurang, menggunakan aplikasi Nest di telefon, PC, atau melalui Amazon Echo anda untuk mengawal AC boleh menjadi hebat.
Ulasan Linksys WRE54G Wireless-G Range Expander

Ulasan Linksys WRE54G Wireless-G Range Expander

£ 51 Harga semasa dikaji Rentang prestasi masih merupakan tumit Achilles yang mengecewakan untuk rangkaian tanpa wayar di negara di mana dinding bata adalah norma dan isyarat secara rutin disekat oleh penyusun logam. Di sinilah penghubung Wireless-G Range Linksys sesuai. Ia direka khas untuk menyiarkan semula WLAN anda ke kawasan yang lebih luas.
Ulasan Sky Broadband: Boleh dipercayai dan pantas, tetapi berhati-hati dengan caj tersembunyi

Ulasan Sky Broadband: Boleh dipercayai dan pantas, tetapi berhati-hati dengan caj tersembunyi

£ 18 Harga semasa dikaji Sky adalah salah satu ISP terbesar di UK: dengan lebih daripada enam juta pelanggan jalur lebar, ia adalah yang kedua setelah saiz BT. Sudah tentu, itu mungkin ada kaitan dengan hakikat bahawa anda dapat menyertakan Sky Broadband dengan perkhidmatan TV Sky. Sekiranya anda sudah melanggan Sky Entertainment, itu adalah pilihan termudah dan paling menjimatkan.
Jalur lebar terbaik 2019: Penyedia perkhidmatan internet UK terbaik

Jalur lebar terbaik 2019: Penyedia perkhidmatan internet UK terbaik

Dari semua keputusan dalam hidup, memilih penyedia jalur lebar harus menjadi yang paling mudah - tetapi tidak. Terdapat kontrak, kelajuan dan kumpulan yang perlu dipertimbangkan, dan begitu banyak penyedia yang menawarkan tawaran yang serupa sehingga anda mungkin keliru dengan pandangan mereka.Itulah sebabnya anda datang ke sini Kami telah melakukan tinjauan menyeluruh mengenai pakej dan paket jalur lebar yang ditawarkan dari setiap penyedia utama, dan di bawah ini anda akan mendapat panduan untuk memilih pembekal.
Selamat tinggal Savastore, halo Saverstore

Selamat tinggal Savastore, halo Saverstore

Peruncit elektronik Savastore.com telah meningkat dari abu - dalam bentuk Saverstore.com yang tersembunyi secara halus.Savastore berhenti berdagang pada bulan Februari, setelah syarikat induknya Watford Electronics dibeli oleh Globally Ltd - sebuah syarikat yang berdagang dari alamat yang sama dengan Watford dan dikendalikan oleh Mahmood Jessa, bekas pengurus logistik di Watford.
Cara Rangkaian Dua Komputer di Windows 10

Cara Rangkaian Dua Komputer di Windows 10

Pengguna Windows 10 ingin berkongsi fail dengan anggota keluarga mereka yang lain, atau rakan sekerja di pejabat kecil, sering bergantung pada HomeGroup, teknologi yang membolehkan anda berkongsi sumber pada rangkaian tempatan kecil. Tetapi kemas kini Windows 10 April 2018 (versi 1803) menghentikan perkhidmatan ini.
Apakah pemacu NAS terbaik untuk perniagaan?

Apakah pemacu NAS terbaik untuk perniagaan?

Terdapat permintaan rakus untuk penyimpanan data. Perniagaan, terutamanya, tidak dapat mencukupi. Hari-hari menaik taraf simpanan pelayan secara berkala telah lama berlalu, kerana perniagaan tidak mampu mengambil sistem kritikal di luar talian dan berisiko bermain-main dengan jeroan mereka. Walau bagaimanapun, ini bukan kaedah paling berkesan untuk menambahkan storan.
Apa yang baru di PCPro.co.uk?

Apa yang baru di PCPro.co.uk?

Gambar 1 dari 4Selamat datang ke laman web PC Pro serba baru. Kami telah merancang semula laman web ini dari awal untuk memberi anda berita, ulasan dan nasihat pakar IT terbaik di web.Berikut adalah beberapa ciri baru yang anda dapati di laman web kami:PENAPIS ULASAN UNIKPenapis ulasan khas kami membantu anda dengan cepat mencari ulasan yang anda cari.
Cara Menambah Teg pada Nota

Cara Menambah Teg pada Nota

Dengan kata-kata Notion sendiri: "Notion adalah aplikasi kolaborasi." Ini adalah platform kolaborasi yang paling dekat dengan pengaturcaraan. Anda juga boleh membuat kod di dalam aplikasi. Pengertian adalah binatang di bawah tudung, memberikan fungsi yang sangat besar dan kemungkinan yang tidak terhingga.
Cara Menambah Emoji ke Teks pada Pengertian

Cara Menambah Emoji ke Teks pada Pengertian

Menambah emoji ke halaman Notion anda mungkin terdengar agak tidak masuk akal. Tetapi estetika memainkan peranan penting dalam bagaimana anda menyusun ruang kerja anda.Emoji sebenarnya banyak digunakan dalam Notion. Anda mungkin pernah melihatnya di halaman dan senarai yang disertakan dengan platform, secara lalai.
Cara Menghapus Ruang Kerja di Notion

Cara Menghapus Ruang Kerja di Notion

Banyak syarikat menggunakan Notion sebagai platform kerjasama utama mereka. Walau bagaimanapun, ruang kerja mempunyai kehidupan mereka sendiri dan, sebagai penciptanya, anda mungkin mahu memadamkan ruang kerja apabila tidak lagi aktif. Anda juga mungkin ingin keluar dari ruang kerja, atau bahkan menghapus akaun Notion anda.
Permainan Perlumbaan Luar Talian Tanpa Wifi Terbaik untuk iPhone

Permainan Perlumbaan Luar Talian Tanpa Wifi Terbaik untuk iPhone

Sambungan internet hampir di mana-mana pada masa kini, tetapi itu tidak bermaksud kita selalu mahu berhubung. Kadang-kadang bagus untuk mematikan dan meluangkan masa dari dunia tanpa gangguan. Sekiranya anda mahukan ledakan permainan pada waktu itu, mengapa tidak? Itulah sebabnya kami menyatukan senarai permainan perlumbaan WiFi terbaik untuk iPhone bersama.
OBS: Cara Merakam Audio Permainan Sahaja

OBS: Cara Merakam Audio Permainan Sahaja

OBS, atau Open Broadcasting Software, adalah program penyiaran percuma yang boleh anda gunakan untuk merakam semua jenis media. Banyak pita menggunakan OBS untuk merakam permainan atau rakaman kamera web mereka dan menyiarkannya secara langsung kepada penonton. Namun, adakah anda terfikir untuk menggunakan OBS untuk merakam audio sahaja?
OBS: Mengapa Skrin Saya Hitam? Cubalah Pembetulan Ini

OBS: Mengapa Skrin Saya Hitam? Cubalah Pembetulan Ini

OBS Studio adalah perisian streaming untuk banyak pemain pro, dan untuk alasan yang baik. Ia dapat disatukan dengan lancar dengan platform utama seperti Twitch dan YouTube Gaming dan berkinerja baik dengan kebanyakan sistem operasi. Bonus lain adalah sifat sumber terbuka program.Walau bagaimanapun, OBS tidak kebal terhadap gangguan, dan ada satu masalah tertentu yang melanda pengguna Windows.
Cara Memangkas Tangkapan Tetingkap di OBS

Cara Memangkas Tangkapan Tetingkap di OBS

OBS Studio mempunyai pelbagai pilihan yang membolehkan anda menangkap keseluruhan paparan dan bahagian individu. Contohnya, dengan Window Capture, anda boleh menayangkan satu tetingkap terbuka dan bukannya skrin penuh. Walau bagaimanapun, ciri ini tidak berfungsi dengan baik dengan tutorial dan kandungan serupa kerana hanya terhad untuk menangkap tetingkap utama dan tidak ada yang lain.
Cara Merakam Bahagian Skrin di OBS

Cara Merakam Bahagian Skrin di OBS

OBS Studio adalah salah satu perisian penyiaran sumber terbuka yang paling popular di pasaran. Selain daripada ciri streaming lanjutan, program ini juga dilengkapi dengan banyak pilihan tangkapan skrin. Dalam tutorial ini, kita akan memfokuskan pada cara menggunakan OBS untuk merakam bahagian layar dan bukannya tangkapan paparan penuh standard.
Cara Menyalin Jadual dalam Notion

Cara Menyalin Jadual dalam Notion

Setiap kali anda ingin menjimatkan masa membuat semula maklumat dari dokumen, menyalin dan menampal adalah salah satu fungsi penting, tanpa mengira struktur dan program yang anda gunakan. Selain menjimatkan masa, menyalin jadual membolehkan anda mengurangkan kemungkinan melakukan kesalahan.Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana menyalin jadual di Notion, platform yang menggabungkan aplikasi produktiviti dengan mudah, kami sedia membantu anda.
Cara Mengubah Warna Latar Belakang dalam Notion

Cara Mengubah Warna Latar Belakang dalam Notion

Menambah warna pada teks atau blok Notion menjadikan maklumat maklumat penting menjadi lebih mudah. Tambahan, ia menambah keseluruhan penampilan halaman. Walaupun anda mungkin biasa mengubah warna teks, tetapan warna lain mungkin masih asli bagi anda.Sekiranya anda mencari langkah terperinci tentang cara mengubah warna latar belakang di Notion, anda sudah sampai di tempat yang tepat.
Cara Membuka PDF Dari Chrome di Adobe Reader

Cara Membuka PDF Dari Chrome di Adobe Reader

Pengguna Chrome yang cuba membuka dokumen PDF mungkin menyedari bahawa aplikasi tersebut bertindak sebagai penampil fail PDF lalai. Sebaik mungkin bagi sebilangan pengguna, ciri pengalaman dalam penyemak imbas yang terhad mungkin menjadi gangguan bagi orang lain. Sekiranya anda tergolong dalam kategori kedua, anda sudah sampai di tempat yang betul.
Ulasan Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic

Ulasan Creative Sound Blaster X-Fi XtremeMusic

Gambar 1 dari 2 Harga £ 81 semasa dikaji semula Kad suara Sound Blaster selalu menerajui hiburan audio di PC. Inovasi seperti EAX terbukti begitu popular - dan dipasarkan dengan baik - bahawa mereka dengan cepat menjadi standard yang diterima, meninggalkan pereka kad suara saingan sama ada untuk mengikuti petunjuk Creative, mengurangkan harga mereka atau (lebih kerap) menyerah.
Ulasan Logitech Force 3D Pro

Ulasan Logitech Force 3D Pro

£ 30 Harga semasa dikaji Ia mungkin tidak mempunyai gaya Saitek atau faktor wow Thrustmaster, tetapi Logitech adalah kayu bedik yang baik. Dilengkapi dengan cara yang serupa dengan Speed-Link, ia mempunyai enam dari 12 butang yang terletak di dasar dengan tuas pendikit di belakang tongkat. Walaupun tidak sesuai untuk tangan kiri, ini berfungsi dengan baik untuk tangan kanan dan tongkat mempunyai sandaran pergelangan tangan untuk sokongan tambahan.
Cara Menghapus Akaun Hotmail Anda secara Kekal

Cara Menghapus Akaun Hotmail Anda secara Kekal

Selama hampir setengah abad, e-mel telah mengubah cara kita berkomunikasi antara satu sama lain. Mereka cepat dan boleh dipercayai, dan tidak mungkin gagal dihantar, asalkan alamat tujuan ada.Terdapat banyak perkhidmatan mel web, tetapi hanya sedikit yang berjaya melalui ujian masa, dan persaingan antara satu sama lain.
Kegagalan Umum Ping - Cara Memperbaiki

Kegagalan Umum Ping - Cara Memperbaiki

Cukup mengecewakan untuk mendapatkan mesej ralat semasa anda sedang mengerjakan sesuatu, tetapi kekecewaan itu sangat memburukkan lagi jika mesej itu bukan tulisan. Utilitas ping pada dasarnya adalah alat diagnostik. Oleh itu, apabila mengembalikan "kegagalan umum", ia gagal untuk dilakukan pada banyak peringkat.
Cara Bermain Escape From Tarkov Bersama Rakan

Cara Bermain Escape From Tarkov Bersama Rakan

Melarikan diri dari Tarkov menempatkan anda dalam persekitaran yang keras penuh dengan pelbagai ancaman. Bertahan di dunia ini cukup mencabar, terutamanya jika anda seorang pendatang baru dalam permainan ini. Tetapi jika anda bekerjasama dengan rakan anda, anda mungkin akan melakukan perjalanan yang lebih lancar.
Cara Bermain Mati oleh Siang Dengan Rakan

Cara Bermain Mati oleh Siang Dengan Rakan

Dead by Daylight adalah permainan survival seram yang membuat anda bekerjasama dengan empat pemain dan bersama-sama berusaha melepaskan diri dari Killer. Ia direka untuk menguji kemampuan anda untuk bekerjasama dengan mangsa lain, tetapi anda tidak perlu bermain dengan orang asing dalam misi anda. Sebaliknya, permainan ini membolehkan anda bergabung dengan rakan anda dan menghadapi musuh yang jahat.
Cara Bermain Combo Priest di Hearthstone

Cara Bermain Combo Priest di Hearthstone

Walaupun Hearthstone telah kehilangan popularitinya dalam beberapa tahun kebelakangan, ia tetap menjadi salah satu CCG dalam talian yang paling banyak dimainkan (permainan kad koleksi). Dengan setiap pengembangan, kad baru ditambahkan untuk meningkatkan strategi yang ada atau mencipta kad baru untuk pemain gunakan.
Cara Bermain Killer in Dead by Daylight

Cara Bermain Killer in Dead by Daylight

Dead by Daylight adalah salah satu permainan seram yang paling menggembirakan dengan pelbagai pembunuh yang diilhamkan oleh watak terkenal dari filem dan buku. Sudah tentu, bermain orang yang selamat dalam permainan seperti itu boleh menjadi sangat tertekan, yang bermaksud bahawa banyak peminat permainan lebih suka bermain sebagai pembunuh.
Cara Bermain Dengan Rakan-rakan di Antara Kita

Cara Bermain Dengan Rakan-rakan di Antara Kita

Sebagai permainan berbilang pemain, Among Us sangat popular dengan pemain dari semua peringkat umur. Selain perlawanan awam dengan pemain lain, anda juga boleh bermain dengan rakan anda. Ini akan menghalang orang lain daripada menyertai permainan peribadi anda.Sekiranya anda tidak pasti cara bermain Di antara Kami dengan rakan, anda berada di tempat yang betul.
Cara Bermain Tidak Bersama Rakan

Cara Bermain Tidak Bersama Rakan

Unturned adalah salah satu permainan bertahan yang paling popular, dengan waktunya di bawah sinar matahari pada tahun 2015. Sejak itu, terdapat banyak kemas kini untuk memastikan pangkalan pemain kembali lagi. Pada tahun 2020, Unturned bahkan menerima port PS4 dan Xbox, yang menyaksikan banyak pemain kembali bermain permainan dengan rakan mereka.
Cara Memberitahu Jika Seseorang Dalam Talian dalam POF

Cara Memberitahu Jika Seseorang Dalam Talian dalam POF

Janji temu dalam talian tidak pernah lebih lazim daripada tahun-tahun kebelakangan ini. Laman web dan aplikasi temu janji telah mewujudkan lebih dari satu juta hubungan antara ahli dan pengguna mereka dan menghimpunkan orang dari seluruh dunia.Sekiranya anda bimbang bahawa anda mungkin tersesat di aplikasi Plenty Of Fish (POF), jangan risau, kami ada.
Cara Memberitahu jika Mesej Dibaca di POF

Cara Memberitahu jika Mesej Dibaca di POF

Pemesejan telah menjadi sebahagian besar dari kehidupan seharian kita. Itulah sebabnya tidak ada yang lebih buruk daripada tidak menerima balasan - terutamanya di laman web temu janji seperti Plenty of Fish.Tetapi di platform yang begitu besar, mesej tidak selalu berakhir di tempat yang betul. Dalam artikel ini, kami akan menerangkan cara memeriksa sama ada pengguna lain telah membaca mesej anda dan cara mempromosikan diri anda dengan betul.
Cara Bermain Arena di Hearthstone

Cara Bermain Arena di Hearthstone

Hearthstone adalah salah satu CCG dalam talian yang paling popular (permainan kad kolektif) di dunia. Sebilangan kejayaannya berasal dari nilai ulangannya dan kos yang agak rendah untuk memasuki permainan. Walaupun gaya permainan tangga yang kompetitif memerlukan pelaburan masa yang besar, ada cara lain untuk menikmati permainan dengan sedikit kos - mod Hearthstone Arena.
Cara Mengatur Jarak Jauh AT&T UVerse

Cara Mengatur Jarak Jauh AT&T UVerse

Alat kawalan jauh U-Verse anda harus disediakan sebaik sahaja anda membelinya. Tetapi jika ini tidak berlaku atas sebab tertentu, atau jika diset semula semasa lonjakan kuasa, tidak ada alasan untuk dikhawatirkan. Anda boleh memprogram alat kawalan jauh U-Verse sendiri.Walaupun anda dapat menghubungi sokongan U-Verse, atau bahkan meminta juruteknik keluar untuk memprogramnya, ini boleh dikenakan bayaran atau sekurang-kurangnya membuang banyak masa dan kekecewaan.
Cara Menghapus Pelbagai Transaksi dalam QuickBooks

Cara Menghapus Pelbagai Transaksi dalam QuickBooks

Sekiranya urus niaga di akaun QuickBooks anda menumpuk, anda mungkin telah berusaha menghapusnya. Hanya untuk mengetahui bahawa tidak semudah yang anda fikirkan pada mulanya.Untuk menjadikan perkara lebih rumit, penghapusan transaksi secara pukal tidak tersedia di QuickBooks Online. Tetapi tidak ada sebab untuk bimbang.
Cara Menjalankan Laporan Perbelanjaan di QuickBooks

Cara Menjalankan Laporan Perbelanjaan di QuickBooks

Laporan perbelanjaan berjalan adalah salah satu komponen penting dalam menguruskan perniagaan anda menggunakan QuickBooks. Ini memberi anda gambaran keseluruhan mengenai apa yang anda belanjakan wang anda, dan sama ada anda menguruskan kewangan anda dengan betul. Tetapi bagaimana sebenarnya anda menjalankan laporan perbelanjaan dalam QuickBooks?
Cara Menempatkan GIF dalam E-mel di Gmail

Cara Menempatkan GIF dalam E-mel di Gmail

Platform media sosial, seperti Instagram, Facebook, dan lain-lain, telah menggulingkan e-mel dari kedudukan mereka sebagai alat utama untuk komunikasi dalam talian. Sudah tentu, e-mel belum sepenuhnya keluar dari gambar, kerana ia cukup berguna dalam pelbagai situasi yang berbeza.Walaupun perkhidmatan e-mel, seperti Gmail, tidak dilengkapi dengan ciri yang sama yang menjadikan sembang begitu menarik (seperti platform media sosial), mereka membenarkan pengguna menyesuaikan e-mel mereka dan bersenang-senang; sekurang-kurangnya setakat.
UMA: Menghala panggilan BlackBerry anda melalui Wi-Fi

UMA: Menghala panggilan BlackBerry anda melalui Wi-Fi

Banyaknya tanggapan anda terhadap lajur saya mengenai penyelesaian bagi orang-orang yang tinggal atau bekerja di kawasan penerimaan mudah alih yang lemah terus memukau saya. Semua rangkaian itu mengaku mempunyai 99 peratus liputan populasi penduduk, tetapi nampaknya jumlah yang luar biasa Pro PC pembaca tinggal di bahagian titik peratusan yang tidak dijangkau oleh rangkaian.
Cara Membaca Paket di Wireshark

Cara Membaca Paket di Wireshark

Bagi banyak pakar IT, Wireshark adalah alat untuk analisis paket rangkaian. Perisian sumber terbuka membolehkan anda memeriksa data yang dikumpulkan dan menentukan punca masalah dengan ketepatan yang lebih baik. Selanjutnya, Wireshark beroperasi dalam masa nyata dan menggunakan pengekodan warna untuk memaparkan paket yang ditangkap, antara mekanisme lain yang bagus.
Sambungan Desktop Jauh Tidak Berfungsi? Cuba ini

Sambungan Desktop Jauh Tidak Berfungsi? Cuba ini

Menyambung ke komputer dari jarak jauh adalah mudah apabila berfungsi, dan menjengkelkan apabila tidak. Sekiranya sambungan desktop jarak jauh anda gagal, anda ingin tahu apa yang perlu dicuba untuk memperbaikinya.Dalam artikel ini, kami akan menunjukkan kepada anda betapa mudahnya menyelesaikan masalah dan memperbaiki sambungan desktop jauh yang gagal, berdasarkan sebab yang paling umum untuk pelbagai sistem operasi Windows.
Cara Memulihkan Fail yang Dihapus di OneDrive

Cara Memulihkan Fail yang Dihapus di OneDrive

Microsoft OneDrive adalah perkhidmatan cloud yang popular untuk penyimpanan dan perkongsian fail. Walaupun sangat boleh dipercayai, kadangkala data yang disasarkan untuk pemacu tersalah letak dan berakhir di Tong Kitar Semula.Nasib baik, terdapat ciri terbina dalam yang membolehkan anda memulihkan item yang baru dikeluarkan.
Cara Menghilangkan Tanda Air Dari Foto

Cara Menghilangkan Tanda Air Dari Foto

Tanda air adalah cara menandakan gambar supaya anda dapat menghargai kualitinya sambil tidak dapat menggunakannya tanpa membayar penciptanya. Pencipta biasanya akan memberikan versi tanpa tanda air setelah anda membayarnya. Ini juga berlaku semasa anda mencuba aplikasi penyuntingan foto percuma, yang sangat menjengkelkan.
Cara Merakam Skrin dengan OBS

Cara Merakam Skrin dengan OBS

OBS Studio menjadikan alat skrin dan penyiaran yang hebat. Selain daripada kandungan streaming langsung, perisian sumber terbuka juga dapat merakam skrin komputer dan mengambil audio dengan lancar. Papan pemuka yang mesra pengguna dilengkapi dengan banyak ciri penyesuaian untuk video berkualiti tinggi.
Cara Melaporkan Ulasan Palsu di Amazon

Cara Melaporkan Ulasan Palsu di Amazon

Amazon adalah pasaran dalam talian terbesar di dunia dan menawarkan berjuta-juta produk. Walaupun begitu, ia tidak dapat melacak semua produk, walaupun mempunyai ribuan pekerja. Ulasan di Amazon banyak membantu kerana membolehkan setiap produk dinilai secara individu.Amazon juga merupakan sumber ulasan individu terbesar di Internet.
Cara Melaporkan Pakej yang Hilang ke Amazon

Cara Melaporkan Pakej yang Hilang ke Amazon

Amazon mungkin salah satu peruncit global terbesar hari ini, juggernaut, tetapi itu tidak menjadikannya sempurna. Walaupun biasanya lebih tinggi daripada pesaingnya, ia masih menghadapi masalah yang sama seperti mereka; barang rosak, barang yang salah dihantar, dan kadangkala, bungkusan langsung tidak dihantar.
Cara Menarik Balik Maklum Balas di eBay

Cara Menarik Balik Maklum Balas di eBay

Seperti kata pepatah lama, pelanggan selalu betul ... Atau adakah mereka? Itu tidak selalu berlaku di eBay, memandangkan banyak kesilapan cenderung berlaku di pasaran dalam talian yang besar ini - dan sebahagian daripadanya adalah kesalahan pembeli.Penjual mungkin menghantar item yang salah, atau pembeli mungkin mendakwa bahawa produk tersebut tidak sesuai dengan keterangan dalam taliannya.
Cara Menetapkan Semula Nilai Valor di Destiny 2

Cara Menetapkan Semula Nilai Valor di Destiny 2

Di Destiny 2, Guardians yang memainkan mod permainan Crucible PvP akhirnya akan mencapai Peringkat Eksotik, dengan sekitar 2.000 mata. Ini adalah peringkat tertinggi yang mereka dapat. Namun, apa yang berlaku apabila mereka mencapai had?Satu-satunya jawapan adalah menetapkan semula peringkat, dan jika anda tidak pasti cara menetapkan semula Valor Rank, jangan cari lagi.
Cara Mengatasi Masalah Dering Bel yang Berkelip Biru

Cara Mengatasi Masalah Dering Bel yang Berkelip Biru

Bel pintu Ring dilengkapi dengan cam Peephole. Di atasnya, terdapat lampu LED yang membantu pengguna menyelesaikan masalah dengan bel pintu. Pada kali pertama anda menyiapkan unit, anda akan melihat cahaya biru mengisi bulatan itu, yang menunjukkan bahawa bel pintu sedang dicas.Tetapi bagaimana jika anda melihat cahaya ini setiap hari?
Bolehkah Bel Ring Anda Berfungsi tanpa Wi-Fi?

Bolehkah Bel Ring Anda Berfungsi tanpa Wi-Fi?

Ring Video Doorbell adalah peranti bel pintu pintar pelbagai ciri. Ia berfungsi sebagai interkom - di mana anda dapat berkomunikasi dengan pengunjung anda, sambil dapat melihatnya - dan sebagai bel pintu, memberitahu anda apabila seseorang berdering, memberi anda pengawasan pintu depan 24/7 di telapak tangan tangan anda.
Cara Memperoleh Margin dalam Robinhood

Cara Memperoleh Margin dalam Robinhood

Robinhood adalah aplikasi yang sangat popular untuk melabur dalam stok. Salah satu fungsinya adalah untuk membolehkan pengguna melabur dengan margin. Pada asasnya, anda meminjam wang untuk meningkatkan potensi keuntungan anda, walaupun anda juga menghadapi risiko kerugian yang lebih besar.Sekiranya anda tidak pasti bagaimana anda dapat memperoleh fungsi margin, anda berada di tempat yang betul.
Cara Membeli Crypto dengan RobinHood

Cara Membeli Crypto dengan RobinHood

Pelaburan cryptocurrency terus meningkat populariti sejak Bitcoin perintis tersedia pada tahun 2009. Hari ini, satu-dalam-sepuluh orang membeli crypto. Platform perdagangan seperti Robinhood menjadikan perdagangan cryptocurrency melalui aplikasinya pada bila-bila masa. Sekiranya anda ingin belajar bagaimana menggunakan aplikasi Robinhood untuk melabur dalam wang maya, baca terus untuk mengetahui lebih lanjut.
Samsung TV No Sound — Apa yang Perlu Dilakukan?

Samsung TV No Sound — Apa yang Perlu Dilakukan?

Samsung, gergasi elektronik Korea Selatan, membuat pelbagai produk elektronik mewah, dari telefon pintar hingga TV pintar. Televisyen adalah salah satu barisan produk terpenting untuk Samsung.Walaupun elektronik Samsung mempunyai reputasi untuk TV berkualiti tinggi dan boleh dipercayai, mereka mengalami kegagalan dan masalah.
Cara Menyimpan Mesej Gmail Anda sebagai PDF

Cara Menyimpan Mesej Gmail Anda sebagai PDF

Gmail mempunyai banyak pilihan e-mel yang berguna. Namun, satu perkara yang nampaknya kurang adalah pilihan untuk menukar e-mel ke PDF (Portable Document Format). Pilihan penukaran PDF akan berguna untuk menyimpan salinan sandaran mesej tanpa mengarkibkannya, memandangkan seberapa cepat arkib dapat terlalu berantakan.
Dinosaur 'jelek' ini mempunyai gigi seperti gunting raksasa

Dinosaur 'jelek' ini mempunyai gigi seperti gunting raksasa

Spesies dinosaur baru telah ditemui di sebuah perkampungan Perancis selatan. Matherondon Provinicialis sepanjang 16 kaki mempunyai gigi besar yang mengejutkan untuk pemakan tumbuhan, dengan nashers berukuran hingga 2.5 inci dan lebar dua inci.Sisa tulang rahang dinosaurus dan beberapa giginya dijumpai di sebuah lokasi di kampung Velaux-La Bastide Neuve.
Sekiranya anda dapat menghidu "kematian", anda mungkin menghadapi risiko kemurungan yang lebih besar

Sekiranya anda dapat menghidu "kematian", anda mungkin menghadapi risiko kemurungan yang lebih besar

The Smell of Death (1895), Edvard MunchPada tahun 1857, penyair Charles Baudelaire menulis yang berikut, pada ketika para saintis tidak benar-benar tahu apa aroma kematian: Dan langit memerhatikan mayat yang luar biasa itu Mekar seperti bunga. Begitu menakutkan bau yang anda percayai Anda akan pingsan di rumput.
Cara Mencari Semua Craigslist sekaligus

Cara Mencari Semua Craigslist sekaligus

Pasar dalam talian hari ini seperti LetGo, Offerup, dan Facebook Marketplace telah mengambil perhatian dari Craigslist, tetapi tidak seperti iklan lama - yang sudah lama mati - Craigslist masih merupakan laman web yang sesuai untuk membeli dan menjual. Laman web ini hebat dalam mencari tawaran yang terdapat di kawasan anda.
Cara Mencari Imej Google mengikut Saiz

Cara Mencari Imej Google mengikut Saiz

Imej Google adalah kaedah terbaik untuk mencari inspirasi, menyembuhkan kebosanan atau menjelajah internet sebentar. Saya menggunakannya sepanjang masa untuk mencari idea untuk sesuatu dan ia adalah sumber media yang pelbagai. Pencarian secara rawak hanya membawa anda sejauh ini. Adalah lebih produktif untuk mempunyai rancangan, seperti mencari Imej Google mengikut ukuran, frasa atau penapis lain.
Apa itu Privdog dan bagaimana menyahpasangnya

Apa itu Privdog dan bagaimana menyahpasangnya

Sekiranya anda pengguna perisian penyekat iklan PrivDog, anda mungkin ingin mempertimbangkan untuk menyahpasangnya, setelah program tersebut didapati merosakkan salah satu protokol keselamatan paling asas di internet.Perisian tersebut mengaku menyekat iklan dan menggantinya dengan yang dari "sumber yang dipercayai" untuk melindungi privasi pengguna.
Antivirus percuma terbaik 2018: Perlindungan antivirus terbaik tanpa mengeluarkan wang

Antivirus percuma terbaik 2018: Perlindungan antivirus terbaik tanpa mengeluarkan wang

Memastikan anda sentiasa mempunyai antivirus terbaik adalah mustahak dalam masa pelanggaran data dan peretasan yang diaktifkan oleh perisian hasad ini. Internet pada tahun 2018 bukan tempat yang selamat, dan melindungi diri anda dalam talian lebih penting daripada sebelumnya.Walau bagaimanapun, program antivirus berharga, itulah sebabnya anda ingin mengetahui apa pakej antivirus percuma terbaik pada tahun 2018.
Cara Menetapkan Semula Kata Laluan Gmail Anda

Cara Menetapkan Semula Kata Laluan Gmail Anda

Tidak pernah ada masa yang salah untuk menukar kata laluan Gmail anda. Adalah baik untuk menukar kata laluan anda secara rutin untuk tujuan keselamatan. Tambahan pula, anda tidak akan tahu bila berlaku pelanggaran keselamatan atau jika penggodam telah merosakkan akaun anda di belakang tabir.Untuk memastikan tetapan mesej dan akaun Gmail anda tetap peribadi, ubah kata laluan Gmail anda setiap beberapa bulan.
Bagaimana Mencari Dalam Laman Web Tertentu

Bagaimana Mencari Dalam Laman Web Tertentu

Berkat sambungan internet yang lebih pantas dan kemudahan membina laman web, anda dapat memperoleh banyak maklumat mengenai hampir semua subjek di World Wide Web dalam beberapa saat. Sebilangan besar enjin carian dilengkapi dengan alat penyemakan imbas canggih yang menjamin anda dapat menemui apa yang anda cari dengan cepat.
Bagaimana Menyimpan Halaman Web sebagai PDF?

Bagaimana Menyimpan Halaman Web sebagai PDF?

Sekiranya anda melakukan penyelidikan internet dan perlu menyimpan halaman web untuk rujukan di masa depan, memuat turunnya sebagai PDF mungkin merupakan cara yang tepat. Tetapi bagaimana sebenarnya anda boleh melakukannya? Sekiranya anda mencari jawapan, anda sudah sampai di tempat yang betul.Artikel ini akan memberi anda petunjuk langkah demi langkah tentang cara menyimpan halaman web sebagai PDF menggunakan peluasan dalam talian dan alat web, serta penyemak imbas desktop dan mudah alih.
Cara Menjual Opsyen Panggilan di RobinHood

Cara Menjual Opsyen Panggilan di RobinHood

Menjual pilihan panggilan adalah salah satu kaedah termudah untuk mengaut keuntungan di pasaran saham. Tetapi dengan begitu banyak platform perdagangan, anda pasti ingin memilih platform yang bukan sahaja melindungi wang anda tetapi juga membolehkan transaksi yang lancar seperti menjual pilihan panggilan.
Cara Melihat Kenalan Bersama di Skype

Cara Melihat Kenalan Bersama di Skype

Skype, aplikasi pesanan segera, video, dan panggilan suara telah menjadi salah satu aplikasi masuk untuk komunikasi dalam talian sejak tahun 2003; hampir semua orang nampaknya memiliki akaun Skype. Atas sebab privasi, Skype tidak membenarkan seseorang melihat perincian hubungan bersama. Walau bagaimanapun, jumlah kenalan bersama ditunjukkan semasa mencari kenalan yang tidak disimpan ke buku alamat anda.
Cara Menghantar Faks Secara Langsung dari Gmail

Cara Menghantar Faks Secara Langsung dari Gmail

Ramai orang menganggap faks usang. Siapa yang perlu menghantar maklumat menggunakan kertas pada zaman ini? Terdapat beberapa keadaan tertentu di mana anda ingin menerima atau menghantar salinan cetak sesuatu. Contohnya, sekiranya penerima perlu menandatangani dokumen atau memerlukan borang yang diisi.
Cara Menghantar Teks Tanpa Nama

Cara Menghantar Teks Tanpa Nama

Atas sebab apa pun, anda mungkin memerlukan atau ingin menghantar teks kepada seseorang tanpa nombor telefon anda muncul di hujung yang lain. Di dunia di mana privasi dan anonimitas semakin terhakis, ia dapat membantu mengetahui cara menghantar mesej ke telefon seseorang tanpa mengatakan siapa anda.Mampu menghantar teks tanpa nama adalah perlindungan kecil terhadap privasi anda, tetapi mungkin satu yang anda anggap penting suatu hari nanti.
Cara Menghantar Mesej di Etsy

Cara Menghantar Mesej di Etsy

Etsy adalah platform untuk pergi jika anda ingin membeli atau menjual barang buatan tangan atau vintaj. Anda dapat melihat semua jenis item menarik dari seluruh dunia, jadi wajar jika anda mempunyai beberapa soalan yang ingin anda tanyakan kepada orang yang menjualnya.Perkara yang baik ialah Etsy dilengkapi dengan sistem komunikasi sendiri yang berfungsi seperti e-mel biasa, tetapi anda hanya boleh menghubungi ahli lain.
Cara Menghantar Mesej di Amazon

Cara Menghantar Mesej di Amazon

Sebilangan orang masih tidak mengetahui bahawa Amazon melancarkan ciri yang membolehkan komunikasi langsung antara penjual dan pembelian. Ciri ini sangat membantu kedua-dua pihak kerana dapat merapatkan jurang antara mereka.Pembeli boleh mengemukakan soalan berkaitan produk, meminta bantuan atau menyelesaikan masalah dengan produk tersebut.
Cara Menghantar Email Pengesahan dari Borang Google

Cara Menghantar Email Pengesahan dari Borang Google

Sekiranya anda sudah menggunakan Borang Google, anda tahu betapa bergunanya aplikasi ini. Anda boleh menggunakannya untuk membuat tinjauan atau kuiz dan mengumpulkan data yang bermakna. Atas sebab itu, sangat popular di kalangan pelajar yang mengumpulkan maklumat untuk tujuan pendidikan.Banyak syarikat mula menggunakan Google Form untuk membuat helaian pendaftaran acara, atau bahkan borang permohonan pekerjaan.
Cara Menghantar Mesej di Patreon

Cara Menghantar Mesej di Patreon

Patreon adalah platform yang sangat baik untuk menyokong pencipta kandungan kegemaran anda. Tetapi secara semula jadi, itu bukan semua yang dapat anda lakukan di Patreon.Selain dapat mengakses kandungan khas dan tawaran lain dari pencipta kegemaran anda semasa anda menjadi penaung / pelanggan mereka, anda juga boleh menggunakan platform ini untuk menghantar mesej kepada mereka secara langsung.
Cara Menghantar Mesej di Turo

Cara Menghantar Mesej di Turo

Turo telah menjadi alternatif yang sangat popular untuk kaedah tradisional untuk menyewa kereta. Semasa mengemukakan permintaan tempahan, Turo akan memberitahu tuan rumah dan para tamu tentang hal itu, serta perubahan yang telah diminta. Ini sangat berguna, tetapi hanya tersedia setelah mengemukakan permintaan tempahan.
Cara Menghantar Bayaran Balik Venmo

Cara Menghantar Bayaran Balik Venmo

Venmo pada mulanya dibuat dengan mempertimbangkan transaksi peer-to-peer. Ini boleh menjadi alat yang berguna ketika membagi bil selepas makan malam dengan rakan atau berkongsi dana di kalangan orang pada umumnya. Namun, seperti semua perkara dalam hidup, kesalahan dapat terjadi dan anda mungkin akhirnya menerima pembayaran yang salah.
Cara Menghantar Faks Dalam Talian dari iPhone, Android, PC, atau Mac

Cara Menghantar Faks Dalam Talian dari iPhone, Android, PC, atau Mac

Sekiranya anda perlu menghantar dokumen melalui faks, anda mungkin ingin mengetahui cara menghantarnya dari komputer anda. Kaedah penghantaran dokumen yang berusia puluhan tahun ini, dalam beberapa kes, lebih disukai daripada e-mel. Beberapa penyedia perkhidmatan faks dalam talian menghantar dan menerima faks tanpa memerlukan akses ke mesin faks.