Kategori: Ulasan

Lifeproof vs. Otterbox - Panduan Terunggul

Lifeproof vs. Otterbox - Panduan Terunggul

Lifeproof dan Otterbox bertengkar selama bertahun-tahun sebelum Otterbox memperoleh Lifeproof pada tahun 2013. Ini masih antara nama terbesar dalam industri kes telefon pintar pelindung. Kedua-duanya menawarkan kes berkualiti tinggi, jadi pilihan antara keduanya agak sukar.Sekiranya anda mengalami dilema ini, inilah ikhtisar perbezaan utama antara kedua-dua jenama, termasuk kelebihan dan kekurangannya.
Ulasan Creative Zen X-Fi 2

Ulasan Creative Zen X-Fi 2

Gambar 1 dari 2 £ 170 Harga semasa dikaji Pemain Zen Creative adalah alternatif yang popular untuk iPod, dan dengan skrin sentuh 3innya, X-Fi 2 adalah pencabar yang jelas bagi iPod Touch. Ini menyokong rangkaian muzik dan video yang lebih luas daripada pemain Apple (ada sokongan untuk audio WMA dan FLAC, serta filem DivX dan WMV9), dan ia menawarkan radio FM terpasang.
Ulasan Pivot Stickfigure Animator

Ulasan Pivot Stickfigure Animator

Gambar 1 dari 2Kadang-kadang program paling mudah adalah yang paling berkesan, dan Pivot Stickfigure Animator adalah contohnya. Ini adalah aplikasi percuma yang cepat dipasang, membuat pelajar bernyawa dalam masa yang singkat.Program ini berdasarkan prinsip animasi bingkai demi bingkai, menggunakan gambar tongkat untuk menunjukkan bagaimana ia berfungsi.
Ulasan Propellerhead Reason 7

Ulasan Propellerhead Reason 7

Gambar 1 dari 5 £ 349 Harga semasa dikaji Propellerhead Reason tidak pernah berjuang untuk menonjol dari orang ramai. Rak sintesis dan kesan maya menjadikannya perisian pengeluaran muzik yang terbaik. Kami tergoda untuk mengatakan bahawa penyusunnya juga terdengar terbaik. Walaupun memulakan hidup sebagai suite synthesizer maya, ia terus menjadi persekitaran pengeluaran sepenuhnya.
Ulasan Samsung R610

Ulasan Samsung R610

£ 641 Harga semasa dikaji Beberapa tawaran mesti terlalu bagus untuk menjadi kenyataan. Lihat harga itu, kemudian lihat berapa banyak yang berjaya dikemas oleh Samsung R610 - anda akan sukar untuk mencari komputer riba yang ditentukan dengan begitu sedikit wang. Mari kita mulakan dengan paparan HD Penuh.