Penggantian skrin percuma O2 tidak semestinya

Telefon tidak tahan lama seperti dulu. Walaupun 3310 yang lama terasa seperti kelas ketenteraan, kehausan kami untuk produk yang lebih cantik bermakna telefon bimbit kami kini sangat rapuh. Glass - walaupun dari varieti Gorilla - tidak sesuai dengan titisan berulang, sebab itulah kami tidak berkeliaran dengan kristal Waterford terbaik di poket kami. Bagaimanapun, itu satu alasan.

Penggantian skrin percuma O2 tidak semestinya

Secara peribadi, saya telah memecahkan tiga skrin telefon dalam tujuh tahun kebelakangan, setiap kali meminta saya memutuskan sama ada saya lebih suka membayar lebih daripada £ 100 untuk pembaikan, atau merasa sedikit lebih sedih setiap kali menggunakan telefon saya.

O2 mendakwa mempunyai jawapannya. Perkhidmatan penggantian skrin percuma syarikat akan memperbaiki skrin anda yang rosak pada bila-bila masa sepanjang tempoh 24 bulan kontrak anda, menjadikan telefon bimbit baru anda kelihatan berkilat dan baru. Caveat: tawaran itu bagus untuk satu kali sahaja, tetapi yang lebih penting lagi, harga tarif yang disertakan sangat mahal.

BACA SETERUSNYA: Temui lelaki yang memasang semula bilik telefon sebagai kedai pembaikan telefon

Lihat Samsung Galaxy S8 yang berkaitan: Seberapa rapuh itu? Temui lelaki itu yang meletakkan semula kotak telefon London sebagai titik pembaikan telefon pintar

Tawaran skrin percuma hanya tersedia dengan harga 30GB + pada telefon bimbit hujung atas: Samsung Galaxy S8, S8 +, Note 8 dan OnePlus 5 tepat. Kini OnePlus 5 adalah salah satu kapal induk yang paling berpatutan, dijual pada harga £ 449 tanpa SIM, atau lebih murah untuk pelajar. Walau bagaimanapun, pada O2, tarif termurah yang merangkumi perkhidmatan penggantian skrin percuma bermula pada £ 58 sebulan dengan £ 90 di muka untuk telefon. Jumlah itu meningkat sehingga £ 1,481,99 selama dua tahun. Nota 8 bahkan lebih melarang, dengan tarif termurah datang pada £ 68 sebulan dengan £ 150 di muka: £ 1,782.o2s_free_screen_replacement_isnt_as_great_as_it_seems_

Jangan salah sangka: mengganti skrin yang rosak adalah mahal - saya berharga sekitar £ 170 di iSmash, tetapi semuanya dilakukan secara profesional dalam satu jam. Kumpulan Dixons Carphone Warehouse turut beraksi bersama Team Knowhow. Sekiranya anda tinggal di kota besar, anda tidak akan pernah terlalu jauh dengan seseorang yang mempunyai kepakaran untuk memperbaiki skrin anda, dengan kata lain.

Tawaran O2 memang bagus, tetapi melainkan jika anda adalah jenis orang yang boleh membeli kontrak selangit semacam itu, ia tidak semestinya wajar dilihat. Sekiranya anda benar-benar bimbang tentang kos pembaikan skrin, dapatkan polisi insurans. Perlindungan Perlindungan Bubble Anda bermula dari £ 7,99 sebulan, yang masih akan lebih murah daripada tawaran O2 pada kebanyakan kontrak. Sebagai alternatif, terdapat banyak kes yang kuat di luar sana untuk kekok.

Ini adalah tawaran yang menarik - siapa yang tidak bimbang bahawa saat-saat berikutnya mereka akan menjadi telefon terakhir mereka? - tetapi melainkan jika anda cukup kaya untuk tidak bimbang tentang kos pembaikan saku, ia tidak berbaloi. Jadi siapa sebenarnya?


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found