Selamat tinggal Savastore, halo Saverstore

Peruncit elektronik Savastore.com telah meningkat dari abu - dalam bentuk Saverstore.com yang tersembunyi secara halus.

Selamat tinggal Savastore, halo Saverstore

Savastore berhenti berdagang pada bulan Februari, setelah syarikat induknya Watford Electronics dibeli oleh Globally Ltd - sebuah syarikat yang berdagang dari alamat yang sama dengan Watford dan dikendalikan oleh Mahmood Jessa, bekas pengurus logistik di Watford.

Sekarang domain Savastore.com mengalihkan pengunjung ke Saverstore.com. Bahagian Maklumat Syarikat laman web baru menyatakan: "Setelah kajian penuh mengenai proses perniagaan dan teknikal, laman web ini dibuka semula dengan nama baru, Saverstore.com." Pelanggan masih boleh menggunakan log masuk mereka dari laman web sebelumnya.

Saverstore terlihat hampir sama dengan pendahulunya, walaupun ia membuat tuntutan baru yang berani, seperti "Kami hanya menjual produk yang mesra alam."

Mahmood Jessa tidak tersedia untuk memberi komen pada masa penerbitan, dan nombor telefon dan alamat e-mel yang diberikan oleh pekerja syarikat untuk Encik Jessa tidak berfungsi. Masih belum jelas apa yang akan berlaku kepada pelanggan dengan pesanan tertunggak dari laman web sebelumnya.

Terdapat juga perkembangan baru di mantan anak syarikat Watford Electronics, Redteninternet.com, syarikat yang menawarkan apa yang disebut 'PC percuma' kepada pelanggan yang mendaftar selama tiga tahun akses jalur lebar. Jurucakap syarikat memberitahu kami bahawa Redten "ingin mengubah tawaran. Mereka mungkin akan kembali ke tawaran jalur lebar sahaja. " Namun, dia mengatakan bahawa dia tidak dapat mengesahkan secara pasti bahawa ini akan berlaku.

Kami akan memberitahu anda perkembangan terkini.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found