Ciri, spesifikasi dan tarikh pelepasan Pebble Time Round: Pusingan Masa adalah jam pintar paling nipis di dunia

Pebble baru sahaja melancarkan smartwatch baru, dan ini adalah yang terbaik. Disebut Pebble Time Round, jam tangan baru ini mempunyai wajah bulat, tetapi dengan ketebalan 7.5mm dan berat hanya 28 gram, kini jam pintar paling nipis di dunia.

Lihat jam tangan pintar Terbaik yang berkaitan tahun 2018: Jam tangan terbaik untuk diberikan (dan dapatkan!) Krismas ini Tangan: Ulasan Pebble Time Steel and Pebble Time 12 aplikasi Apple Watch terbaik untuk 2018: Dari Citymapper hingga Evernote

Pebble mengatakan harga untuk Time Round akan bermula pada $ 249, dan calon pembeli di AS boleh menempah jam tangan mereka di Pebble.com, Amazon dan peruncit jalanan lain. Adapun UK? Pebble mengatakan Pusingan Masa akan tersedia di pantai kami "akhir tahun ini."

Ciri dan spesifikasi Pebble Time Round

Seperti Pebbles sebelumnya, Pusingan Masa menggunakan ePaper dan UI Timeline yang dikembangkan sendiri oleh syarikat. Pebble mengatakan saiz jalur tersedia dalam 20mm atau 14mm, dan seperti yang anda jangkakan jam pintar baru serasi dengan iOS dan Android.

Walaupun menggunakan ePaper seperti Kali terakhir, Pusingan Masa mengalami penurunan jangka hayat bateri yang besar; Pusingan Masa akan berlangsung hanya dua hari sebelum memerlukan caj - 8 hari lebih sedikit daripada Waktu sebelumnya. Walau bagaimanapun, Pebble mengatakan bahawa pengguna hanya perlu menambah jam tangan selama 15 minit untuk mendapatkan caj penuh.

Wajah baru untuk Pebble

Pusingan Masa menandakan keberangkatan dalam memikirkan Pebble - dan ini bukan hanya mengenai bentuknya. Tentunya Pebble yang paling fesyen, Putaran Masa juga tersedia dalam beberapa kemasan - termasuk Black, Silver dan Rose Gold, dan dengan lebih banyak band dalam perjalanan tidak lama lagi.

Nampaknya Pebble telah memahami bahawa ia tidak boleh menarik minat pengguna awal dan yang lebih teknikal di antara kita, dan akhirnya mengeluarkan jam pintar yang cukup tipis dan bergaya untuk menarik perhatian ramai. Ia kelihatan hebat, tetapi memerlukan sedikit masa untuk mengatasi bezel besar itu ...

Cukup jelas bahawa Pebble mengikuti jalan yang sama sekali berbeza dengan Apple atau pembuat jam pintar kelas atas yang lain, dan mungkin berakhir dengan pelbagai gaya peranti. Dalam temu bual dengan Backchannel, Ketua Pegawai Eksekutif Pebble, Eric Migicovsky berkata, "Kami bukan satu dan selesai - tidak akan menjadi satu Pebble yang terdapat dalam beberapa warna yang berbeza dan itu saja. Orang akan memakai komputer di badan mereka dan nampaknya tidak sesuai untuk berfikir bahawa orang tidak mempunyai gaya individu dan mereka tidak berminat dengan pelbagai perkara untuk dipakai dan disertakan di badan mereka. "


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found