Cara Menghapus Bot di CSGO

Bot dalam CSGO biasanya tidak menjadi cabaran sehingga kemas kini baru-baru ini meningkatkan tujuan mereka dan menjadikannya lebih banyak ancaman. Ini bererti bahawa jika anda baru dalam permainan ini, anda sering terpilih oleh bot sehingga merosakkan permainan.

Cara Menghapus Bot di CSGO

Oleh itu, jika anda bosan dengan bot yang merosakkan keseronokan anda ketika anda hanya ingin meneroka peta baru atau bermain PvP dengan rakan, anda telah sampai di tempat yang tepat. Dalam panduan ini, kami akan menunjukkan kepada anda cara boot bot dari pelayan. Kami juga akan menjawab banyak soalan berkaitan bot yang anda tunggu-tunggu.

Cara Menghapus Bot di Pasukan Anda di CSGO

Sekali-sekala, anda mungkin mahu melepaskan semua bot dari pasukan anda dan hanya menikmati bermain dengan pemain lain. Nasib baik, ini sangat mudah dilakukan dan dapat dilakukan dalam beberapa saat. Begini caranya:

 1. Pertama, anda perlu mengakses ciri dengan menekan ~ (kunci Tilde).

 2. Kemudian ketik ‘bot_kick t’ untuk menendang t-bot, atau ‘bot_kick ct’ untuk menendang ct-bots.

 3. Itu sahaja. Pada masa akan datang, kami mengesyorkan mengikat perintah ini ke hotkey untuk mempercepat prosesnya.

Cara Menghapus Bot di CSGO di Konsol

Untuk menendang bot dari permainan anda di konsol dan menghentikannya dari bergabung semula atau mengimbangi pasukan secara automatik, ada senarai perintah yang berguna yang perlu anda pelajari. Ingatlah ini (atau lebih baik lagi, catat) dan anda akan dapat menikmati permainan bot percuma dari sini:

 1. Untuk membuka konsol, anda perlu menekan ~.

 2. Setelah anda menendang bot menggunakan perintah di atas, ketik "mp_limitteams 1" dan tekan enter untuk menghentikan bot kembali ke permainan.

 3. Akhir sekali, jika anda menaip mp_autoteambalance 0, ia akan menghentikan bot dari pengimbangan automatik dan beralih dari satu pasukan ke pasukan yang lain.

Cara Menghapus Bot dalam CSGO dalam Perlawanan Persendirian

Perkara terakhir yang anda perlukan dalam permainan PvP yang sangat digemari adalah bot yang mengganggu pertandingan peribadi. Mereka boleh merayap dari kayu, mengganggu tembakan anda dan hanya mengganggu anda secara umum.

Mereka juga cenderung untuk menghantar pesanan spam selepas keterangan. Sekiranya anda mahukan kedamaian dan ketenangan dalam permainan, satu-satunya perkara yang perlu dilakukan ialah menendang mereka. Jadi, inilah cara ia dilakukan:

 1. Pertama, anda perlu mengaktifkan konsol pembangun. Pada menu utama, klik "tetapan permainan."

 2. Di sini, anda akan melihat pilihan untuk "Aktifkan Developer Console."

 3. Pilih butang "Ya".

 4. Sekarang anda boleh mengaktifkan konsol dalam permainan dengan menekan ~.

 5. Jenis mp_limitteams 1. Ini akan menghentikan bot daripada bergabung semula setelah ditendang.

 6. Seterusnya, taip mp_autoteambalance 0. Ini menghentikan bot dari meratakan pasukan.

 7. Akhirnya, ketik "bot_kick" untuk menendang semua bot dari permainan.

Seperti yang anda lihat, ada beberapa pekerjaan untuknya, dan mungkin sukar untuk mengingat perintahnya pada awalnya, tetapi tuliskannya atau berikan hotkey kepada mereka dan anda dapat menyelesaikannya dalam masa yang sama sekali.

Cara Menendang Bot di CSGO

Bot dalam CSGO dirancang untuk mengisi posisi yang biasanya akan diambil oleh pemain manusia. Walau bagaimanapun, mereka tidak bertindak seperti pemain manusia pada masa-masa terbaik. Sebenarnya, selalunya mereka hanya mengganggu permainan dan boleh mengganggu.

Berita buruknya ialah anda tidak dapat membuang bot pada mod kompetitif atau pada pelayan yang bukan milik anda. Anda memerlukan akses ke arahan pelayan untuk dapat melakukannya. Walau bagaimanapun, jika anda bermain di pelayan anda sendiri, ikuti arahan di bahagian di atas untuk membuang bot yang tidak bermanfaat atau tidak diingini.

Cara Menghapus Bot di Pasukan Anda di CSGO

Selalunya permainan yang paling berkesan adalah permainan yang hanya mempunyai pemain manusia. Walaupun bot dapat memenuhi tujuan kadang-kadang, kebanyakannya kelihatan seperti menghalangi. Berita baiknya adalah bahawa jika anda ingin menyingkirkannya, itu mudah dilakukan. Satu-satunya peringatan ialah anda perlu menyiapkan permainan sehingga anda mempunyai akses ke konsol. Sekiranya ini berlaku, yang perlu anda lakukan adalah seperti berikut:

 1. Buka konsol dengan menekan ~.

 2. Kemudian ketik "bot_kick t" untuk menendang t-bots, atau "bot_kick ct" untuk menendang ct-bots.

Cara Menghapus Bot dalam CSGO dalam Perlawanan Persendirian

Sekiranya anda ingin memainkan permainan satu lawan satu dan meningkatkan pencapaian anda tanpa gangguan bot, terdapat beberapa arahan yang dapat membantu anda. Dengan syarat bahawa anda mempunyai kawalan pelayan, yang perlu anda lakukan adalah memasukkan salah satu perintah ini ke dalam konsol (diakses dengan menekan ~.

 • "Bot_quota 0" - mengurangkan bilangan bot menjadi sifar dari 10.

 • "Bot_kick" - menyingkirkan semua bot.

 • "Bot_stop 1" - membekukan semua bot di mana mereka berada.

 • "Bot_knives_only 1" - bot hanya boleh menggunakan pisau.

Sekiranya anda tidak menghoskan pelayan secara tempatan, penting untuk diingat bahawa anda perlu menggunakan rcon. Sekiranya anda menyewa pelayan, maklumat ini terdapat di pelayan.cfg fail.

Cara Menghilangkan Bot dalam CSGO Kompetitif

Pada Januari 2021, Valve telah memutuskan untuk membuang semua bot dari Classic Competitive Mode. Ini bermaksud bahawa apabila pemain terputus, mereka tidak akan diganti dengan bot. Tujuan utama bot adalah untuk mencuba dan memastikan pasukan tetap seimbang sekiranya berlaku terputus secara tidak sengaja. Secara semula jadi, terdapat banyak pemain yang keliru dan bahkan marah dengan keputusan itu. Seperti sekarang, alasan di sebalik perubahan itu tidak jelas.

Cara Menghilangkan Awalan Bot di CSGO

Apabila anda bermain CSGO di luar talian dengan bot, anda akan mendapat nama seperti "BOT Yuri" dan "BOT Hank." Namun, jika anda mahu, anda boleh menyesuaikan nama bot dan juga ciri-cirinya. Tidak semestinya mudah, tetapi jika anda mengikuti langkah-langkah ini, anda harus memecahkannya:

 1. Cari fail csgo_english.txt di sumber Steam \ SteamApps \ common \ Counter-Strike Global Offensive \ csgo \

 2. Buka fail di Notebook dan cari "SFUI_bot_decorated_name BOT% s1"

 3. Padamkan perkataan dengan huruf besar ”BOT

Itu sahaja yang ada. Bot ini tidak akan mempunyai awalan bot lagi dalam permainan.

Cara Menghapus Bot Had dalam CSGO

Kadang-kadang anda mungkin mahu menambah seberapa banyak bot ke pelayan. Sekiranya ini menarik bagi anda, inilah caranya:

 1. Pertama, anda perlu memukul ~ untuk mengakses konsol.

 2. Kemudian, anda perlu menaip sv_cheats 1.

 3. Kemudian, ketik "bot_kick" (menyingkirkan semua bot dari pelayan).

 4. Seterusnya, taipkan mp_autoteambalance 0 untuk menghentikan permainan mengimbangi pasukan secara automatik.

 5. Taipkan mp_limitteams 0 (menghilangkan had dan membolehkan lebih ramai pemain berada dalam satu pasukan daripada yang lain).

 6. Selepas ini, anda boleh menambahkan bot pada pasukan mana sahaja yang anda pilih; gunakan "bot_add t" (untuk menambahkan ke sisi T), atau "bot_add ct" (menambahkan bot ke sisi CT).

Kami berharap ia dapat menyelesaikannya untuk anda. Semoga berjaya dan bergembira.

Soalan Lazim Tambahan

Mengapa Bot Dihapus Dari CSGO?

Walaupun langkah untuk membuang bot dari permainan Kompetitif Klasik mungkin mengejutkan kebanyakan kita, mungkin ada beberapa logik kukuh di sebalik perubahan itu. Sehingga baru-baru ini, apabila pemain terputus secara tidak sengaja, mereka akan digantikan oleh bot hampir seketika untuk mengekalkan bilangan pasukan.

Kini, satu pasukan terpaksa meneruskannya sehingga pemain yang hilang itu kembali menyertai lipatan. Satu teori mengapa Valve melakukan ini adalah untuk mengelakkan pasukan daripada menendang pemain yang tidak bermain dengan baik. Teori lain menganggap langkah-langkah baru ini sebagai cara untuk mencegah pemain bermain terlalu agresif, mengetahui bahawa mereka mempunyai kehidupan kedua dalam bentuk bot.

Sehingga kini, kami belum mengetahui alasan di sebalik membuang bot, tetapi buat masa ini, kami bersandar pada teori sebelumnya.

Bagaimana Saya Mematikan Bot dalam CSGO 1v1?

Menendang bot untuk membuat 1v1 percuma yang menyenangkan untuk semua sangat mudah jika anda mengendalikan pelayan. Sekiranya ya, inilah caranya.

• Pertama, buka konsol dengan menekan ~ kunci.

• Seterusnya, ketik "mp_limitteams 1" dan tekan enter untuk menghentikan bot daripada menyertai permainan.

• Kemudian, ketik "mp_autoteambalance 0" untuk menghentikan bot mengimbangi pasukan.

• Akhirnya, masukkan "bot_kick" untuk mengeluarkan semua bot dari pelayan.

Sekiranya anda mengikuti langkah-langkah ini, anda sekarang harus tinggal dengan hanya dua pemain dalam permainan.

Bagaimana Mengubah Kesukaran Bot pada Pelayan Anda?

Semasa anda menambah bot ke pelayan anda, anda boleh mengubah tetapan kesukaran mereka menggunakan perintah bot kesukaran yang kelihatan seperti ini: bot_difficulty (dan kemudian sejumlah pilihan anda. Terdapat empat tetapan kesukaran untuk dipilih, mulai dari 0 - mudah, sehinggalah 3 - ahli.

Bot CSGO, Keberkatan atau Kutukan?

Sama ada anda mencintai mereka atau membenci mereka, kebanyakan kita bersetuju bahawa bot sekurang-kurangnya dapat memberi maksud tertentu dalam CSGO. Tentu, mereka tidak mungkin melakukan aksi kepahlawanan yang akan mengubah arah permintaan anda, tetapi masih menyedihkan apabila melihat mereka keluar dari Mod Persaingan Klasik. Oleh itu, memandangkan alasannya tidak jelas bagi Valve untuk menghapuskannya, menurut anda apakah logiknya untuk langkah ini? Jawapan di bahagian komen di bawah.