Bagaimana Mendapatkan Kredit Alliance dalam Kebangkitan Kerajaan

Adakah anda bersedia untuk membaca buku sejarah? Rise of Kingdoms (ROK) Odyssey mudah alih Lilith Games membolehkan anda menjadi pahlawan tamadun pilihan anda. Lancarkan pengembaraan anda dengan memilih dari 27 pahlawan sebenar dan 11 peradaban dan menakluki dunia.

Bagaimana Mendapatkan Kredit Alliance dalam Kebangkitan Kerajaan

Sebelum anda memulakan peperangan, anda memerlukan sekutu. Perikatan anda akan membantu anda memperoleh sumber, mengukuhkan kawalan peta, atau mengambil bahagian dalam Acara Rali. Lebih penting lagi, anda perlu fokus mendapatkan Alliance Credits untuk memajukan impian anda untuk menguasai dunia.

Sekiranya anda tidak tahu bagaimana Kredit Alliance berfungsi, anda berada di tempat yang betul. Ketahui apa itu mereka, bagaimana mendapatkan lebih banyak daripada mereka dan mengapa mereka penting untuk mengembangkan Perikatan anda.

Bagaimana Mendapatkan Kredit Alliance dalam Kebangkitan Kerajaan

Adakah anda memerlukan Alliance Fortress yang lain? Sekiranya membina monumen lain untuk kehebatan kumpulan anda ada dalam rancangannya, anda memerlukan Alliance Credits - banyak daripadanya.

Beberapa pemain mengatakan bahawa mereka mudah diperoleh dan mereka mempunyai lebih banyak daripada yang mereka dapat belanjakan sementara pemain lain berjuang untuk mendapatkan sejumlah kredit dengan setiap log masuk. Sama ada anda mencari cara baru untuk mendapatkan Kredit Alliance atau nampaknya anda tidak cukup menjana pendapatan, lihat petua di bawah ini untuk lebih banyak idea penambangan kredit.

Apakah Kredit Perikatan?

Alliance Credits adalah mata wang yang digunakan dalam ROK untuk item khas seperti Teleports dan Peace Shields, serta barang habis-habisan dalam permainan. Terdapat dua jenis Kredit Alliance untuk dibelanjakan dalam permainan. Yang pertama, perak, digunakan untuk pembelian individu sementara kredit emas digunakan untuk aktiviti Perikatan. Kedua-duanya boleh digunakan di Alliance Shop.

Cara Mendapatkan Kredit Alliance

Anda boleh mendapatkan Kredit Alliance dengan pelbagai cara:

1. Dada Perikatan

Pek dalam permainan memberikan nikmat parti dalam bentuk dada kepada seluruh Perikatan. Setiap kali ahli membeli pek, setiap ahli Alliance mendapat keuntungan dengan sebilangan besar yang boleh mengandungi Alliance Credits.

Sebagai contoh, jika ahli Alliance membeli bundle "Living Legend", anda mungkin akan menerima mesej yang memberitahu anda tentang pembelian dan juga hadiah anda: A Stone Chest dengan 100 kredit dan beberapa barang lain.

Anda juga mungkin mendapat hadiah Alliance dalam bentuk peti untuk menyertai tugas atau acara tertentu. Dada ini mungkin akan mempunyai beberapa kredit, jadi pastikan anda membukanya.

2. Sumbangan Teknologi

Apabila anda menyumbangkan sumber untuk membantu penyelidikan teknologi Perikatan anda, semua orang akan menang. Walau bagaimanapun, menyumbangkan sumber menghasilkan bonus: kredit. Semakin banyak anggota menderma, semakin banyak kredit yang dapat diperolehi oleh Perikatan.

3. Pembinaan

Membina struktur untuk Perikatan anda adalah kaedah terbaik untuk memperoleh kredit untuk sesuatu yang anda akan lakukan pula. Pergi ke depan dan simpan untuk kubu atau merancang bendera dan dapatkan pulangan beberapa pulangan. Namun, ingat bahawa had harian untuk kredit melalui pembinaan adalah 20,000.

4. Bantuan Perikatan

Setiap kali anda membantu sekutu menaik taraf atau membina bangunan, menyembuhkan pasukan, atau teknologi penyelidikan dapat memberikan ganjaran kredit yang besar. Setiap kali anda menolong ahli Alliance, tindakan anda mengisi bar kemajuan sebanyak satu minit atau 1%. Bar penuh menghasilkan 10,000 kredit hanya untuk membantu sekutu.

Ini adalah ganjaran harian sehingga dapat diulang setiap hari anda masuk ke gim. Kelemahannya adalah had kredit 10.000, tetapi cara terbaik untuk memperoleh kredit dengan sedikit usaha.

5. Penyertaan Acara

Rise of Kingdoms mengadakan acara dengan tunjangan hebat secara berkala untuk menarik pemain baru dan mengalu-alukan kembali pemain veteran. Selalunya, faedah tersebut dalam bentuk kredit untuk penyertaan. Kredit penyertaan acara sangat bergantung pada acara dan bukan cara yang boleh dipercayai untuk memperoleh kredit. Walau bagaimanapun, adalah sesuatu yang dinantikan sekiranya Perikatan anda merancang untuk turut serta dalam acara yang akan datang.

Soalan Lazim Tambahan

Apa itu Perikatan?

Alliance adalah sekumpulan pemain yang bergabung untuk bersosial, berkongsi sumber, dan saling menyokong di Rise of Kingdoms. Anda boleh membuat Perikatan anda sendiri atau bergabung dengan yang sudah ada. Bagi banyak pemain baru, bergabung dengan Alliance yang mapan masuk akal. Ini adalah kaedah terbaik untuk belajar tentang permainan dan mendapatkan sokongan yang anda perlukan semasa anda menemui aspek permainan yang baru.

Untuk menyertai Alliance, lihat langkah-langkah di bawah:

1. Lancarkan permainan.

2. Pergi ke papan pemuka utama.

3. Pilih tab "Alliance".

4. Tekan butang "Gabung".

5. Pilih Perikatan dan pilih "Terapkan" atau "Gabung" (bergantung pada parameter yang ditetapkan).

Sekiranya anda merasa giat, anda boleh menubuhkan Alliance yang baru. Anda perlu membayar 500 permata untuk membuat Alliance yang baru. Sebaik sahaja anda mempunyai wang, periksa proses di bawah untuk memulakan:

Bahagian Pertama - Penciptaan Perikatan

1. Pergi ke papan pemuka utama permainan.

2. Pilih tab "Alliance".

3. Tekan butang "Buat" dan bayar yurannya.

4. Tetapkan parameter untuk Alliance baru anda, termasuk Tag, Nama, Pengumuman, Syarat, Bahasa, dan Simbol.

Bahagian Kedua - Menghantar Jemputan

Seterusnya, anda memerlukan ahli untuk Perikatan baru anda. Anda boleh menghantar jemputan langsung semasa proses pembuatan Perikatan atau anda boleh menghantar jemputan kepada ahli yang tidak berkaitan.

1. Pergi ke tab "Alliance" di papan pemuka utama.

2. Pilih "Tetapan."

3. Pilih "Undangan" untuk melihat daftar anggota yang tersedia di dalam kerajaan.

4. Jemput mereka ke Perikatan anda.

Bagaimana saya dapat mengembangkan Perikatan saya?

Menumbuhkan Perikatan di kerajaan baru adalah satu cabaran. Anda boleh menghantar jemputan semasa proses penciptaan, tetapi jika anda masih belum menggunakan daftar penuh, anda boleh mencuba merekrut cara lama.

Cuba hantarkan mesej di Forum Perekrutan Kerajaan Rise atau Kingdom Chat rasmi. Pastikan anda mempunyai syarat "terbuka" di mana sesiapa sahaja boleh bergabung untuk mempercepat prosesnya. Anda tidak akan dapat membuat pra-pemeriksaan ahli anda, tetapi jika anda bimbang tentang nombor keahlian, menjaga Alliance anda "terbuka" mungkin merupakan pilihan terbaik anda.

Apakah perbezaan antara kredit Alliance dan kredit individu

Kredit Alliance adalah mata wang dalam permainan yang disimpan sebagai sumber untuk Alliance. Ini dapat digunakan oleh pemimpin atau pegawai Alliance untuk berbagai pembelian yang berpusat pada Alliance seperti kubu, bendera, dan penyelidikan untuk teknologi canggih.

Walau bagaimanapun, Kredit Individu betul-betul seperti apa. Mereka adalah mata wang dalam permainan yang digunakan oleh ahli Perikatan individu untuk pelbagai perkara, dari token dan peningkatan hingga item khas.

Apa yang boleh saya beli dengan kredit Alliance?

Kredit Alliance digunakan untuk projek dan sumber khusus Alliance. Banyak Perikatan suka menyimpan kredit mereka untuk membelanjakannya untuk projek seperti:

• Pembaikan bangunan

• Penyelidikan teknologi perikatan

• Mengemas semula barang

• Titik sumber

• Membuat bendera baru

• Membina kubu baru

Sebagai contoh, beberapa Perikatan suka menunggu sehingga ada acara kerajaan vs kerajaan (atau KvK) yang akan datang untuk menghabiskan kredit. Acara ini biasanya memerlukan bendera dan benteng baru, jadi ada baiknya menyimpan kredit tambahan "di bank" untuk majlis khas.

Pinjamkan Tangan untuk Kredit

Siapa sangka bahawa menjadi ahli Aliansi yang aktif dapat memperoleh banyak kredit percuma? Dalam Rise of Kingdoms, sangat produktif. Ingatlah untuk memberi bantuan ketika Alliance sedang membina struktur baru dan melihat tab hadiah anda. Anda tidak pernah tahu bila anda akan menerima Alliance Credits dari pembelian dalam permainan.

Apakah cara terpantas untuk mendapatkan Kredit Alliance untuk Alliance anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.