Bagaimana Mengetahui Sekiranya Seseorang Dalam Talian dalam POF

Janji temu dalam talian tidak pernah lebih lazim daripada tahun-tahun kebelakangan ini. Laman web dan aplikasi temu janji telah mewujudkan lebih dari satu juta hubungan antara ahli dan pengguna mereka dan menghimpunkan orang dari seluruh dunia.

Cara Memberitahu Jika Seseorang Dalam Talian dalam POF

Sekiranya anda bimbang bahawa anda mungkin tersesat di aplikasi Plenty Of Fish (POF), jangan risau, kami ada. Kami akan memberitahu anda bagaimana untuk mengetahui sama ada seseorang dalam talian menggunakan POF dan bagaimana menguruskan keterlihatan profil anda.

Cara Memberitahu Jika Seseorang Dalam Talian

Sekiranya anda berminat untuk mengetahui sama ada ahli POF dalam talian dan anda mempunyai akaun percuma, anda perlu mencarinya di bar carian dan menyusun dengan pilihan "Lawatan Terakhir". Di sana anda akan dapat melihat empat pilihan yang mungkin:

 1. Dalam Talian Sekarang
 2. Dalam Talian Hari Ini
 3. Dalam Talian Minggu Ini
 4. Dalam Talian 30 Hari Terakhir

Sekiranya seseorang telah menyerah sepenuhnya pada POF dan belum melog masuk lebih dari 30 hari, tidak akan ada maklumat mengenai bidang "Lawatan Terakhir".

Cara Menggunakan "Siapa yang Saya Lihat"

Pernahkah anda melihat profil seseorang dan mahu kembali dan memberi pandangan lain, tetapi tidak tahu bagaimana? POF membolehkan anda menyemak 30 profil terakhir yang anda lihat dengan pilihan "Melihat Saya". Dengan cara itu, anda boleh melihat semula banyak profil dan memberi mereka peluang kedua.

POF jika Seseorang Dalam Talian

Cara Menggunakan "Yang Melihat Saya"

Setelah anda melengkapkan maklumat profil anda, maklumat tersebut akan mula menarik perhatian pada aplikasi POF. Sekiranya anda ingin tahu, anda dapat melihat semua ahli yang melihat profil anda.

Di skrin utama, anda mempunyai pilihan "Dilihat Saya". Apabila anda membukanya, anda akan melihat senarai pendek ahli yang datang ke profil anda. Walau bagaimanapun, anda tidak akan dapat melihat keseluruhan senarai, kerana hanya ahli yang ditingkatkan yang dapat mengakses semuanya. Sebagai ahli percuma, anda hanya dapat melihat ahli lain yang tidak mempunyai langganan.

Cara Mencari Anggota Lain di POF

Sekiranya anda mengetahui jenis orang yang anda cari, menggunakan pilihan Cari di POF agak mudah. Anda boleh mendasarkan carian anda pada usia, pendidikan, lokasi, atau perkara lain yang penting bagi anda. Sekiranya anda memutuskan untuk meningkatkan keahlian anda, anda akan dapat mencari mana-mana ahli dengan mencarinya melalui nama pengguna mereka.

Inilah cara anda boleh mencari profil lain di POF:

 1. Pergi ke butang Cari di menu atas.
 2. Pilih "Perincikan carian."
 3. Tetapkan semua kriteria untuk pertandingan ideal anda dan kemudian pilih "Cari Padanan Saya."

Mencari mengikut Umur di POF

Salah satu kriteria yang paling biasa untuk carian POF adalah usia. Anda boleh mengecilkan tarikh berpotensi anda dan mencari jenis orang yang menarik minat anda. Inilah cara mencari orang dalam lingkungan umur tertentu:

 1. Pergi ke pilihan "cari" dan buka "Perbaiki Pencarian."
 2. Seret gelangsar di sebelah "Umur" untuk menetapkan had umur minimum dan maksimum anda.
 3. Klik "Cari."

Perlu diingat bahawa tidak semua profil tersedia melalui carian semacam ini dan bahawa platform itu sendiri menghadkan apa yang dapat dilihat oleh ahli-ahli dari usia tertentu. Setiap tahun selepas hari lahir anda, algoritma akan menempatkan anda dalam kumpulan umur yang berbeza dan anda akan mendapat akses kepada lebih ramai ahli POF.

Cara Menyembunyikan Profil Anda

Terlepas dari status hubungan anda, ahli kadang-kadang perlu berehat dari Plenty of Fish. Sekiranya anda memutuskan untuk menyembunyikan profil anda, profil tersebut tidak akan muncul di bahagian MeetMe, tetapi anda juga tidak akan kelihatan sama sekali. Mana-mana ahli POF yang telah berinteraksi dengan anda pada masa lalu dapat mencari profil anda melalui carian nama pengguna.

Sekiranya anda masih mahu menyembunyikan profil POF anda dari ahli lain, ikuti langkah mudah ini di laman web POF:

 1. Pergi ke profil POF anda dan cari pilihan "Profil Saya".
 2. Cari pilihan "Sembunyikan profil" dan pilih.

Sekiranya anda ingin menyembunyikan profil anda menggunakan aplikasi, ikuti langkah berikut:

 1. Pergi ke profil POF anda dan kemudian klik "Edit".
 2. Tatal ke bawah dan cari pilihan "Keterlihatan Profil".
 3. Ketik togol di sebelah "Sembunyikan Profil saya."
 4. Pilihan ini membolehkan anda menyembunyikan dan menyembunyikan profil anda daripada ahli lain.

Cara Mengemas kini Profil Anda di POF

Kadang-kadang, ahli tidak mahu semua orang tahu apa yang mereka lakukan, di mana mereka tinggal, atau jika mereka mempunyai haiwan kesayangan. Namun, jika anda berniat untuk memperbarui semuanya, inilah cara anda dapat melakukannya di POF:

 1. Pergi ke profil POF anda dan ketuk "Edit Profil."
 2. Kemas kini semua butiran dan bidang yang ingin anda ubah.
 3. Pilih "Simpan" atau tanda semak untuk menyelesaikan.

Sekiranya anda ingin menukar nama pengguna anda, anda tidak akan dapat melainkan anda adalah ahli yang ditingkatkan. Setelah anda mengaktifkan keahlian anda, ini dan banyak pilihan lain akan tersedia.

POF Beritahu jika Seseorang Dalam Talian

Mencari Yang Betul

Banyak Ikan dikhaskan untuk mewujudkan hubungan yang bermakna antara anggota platform. Ciri enjin carian dan MeetMe dapat membantu anda mencari padanan yang sesuai bergantung pada lokasi, usia, minat, atau ciri keperibadian.

Sekarang setelah anda mengetahui bagaimana memberitahu seseorang atau tidak dalam talian dan bagaimana menguruskan profil POF anda, anda kini boleh menavigasi platform dengan mudah. Adakah anda memeriksa untuk mengetahui sama ada kenalan anda aktif? Adakah anda fikir penting untuk mempunyai profil POF yang dikemas kini?

Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found