Telefon pintar yang akan datang pada tahun 2019

Sepanjang tahun 2018 kami melihat beberapa telefon pintar baru yang luar biasa, dari rangkaian iPhone Xs Apple dan Pixel 3 Google hingga Huawei P20 Pro, Samsung Galaxy S9, dan OnePlus 6. Sudah menjadi tahun yang baik untuk telefon, dan semuanya hanya boleh meningkat dari di sini.

Telefon pintar yang akan datang pada tahun 2019 Lihat produk berteknologi Terbaik yang berkaitan pada tahun 2018: Peranti sel paling berteknologi tahun ini Telefon pintar terbaik pada tahun 2018

Kami telah melihat beberapa kebocoran dan petunjuk mengenai telefon bimbit baru yang akan dilancarkan pada awal tahun ini, dan selanjutnya kami dapat menjangka corak akan berterusan - walaupun kiamat tidak akan menghentikan Apple melepaskan telefon baru setiap tahun!

Berikut adalah telefon pintar paling menarik yang kami harapkan akan dilancarkan pada tahun 2019.

Telefon pintar akan datang pada tahun 2019

iPhone 2019

the_upcoming_smartphones_of_2019_samsung_2

Sudah tentu Apple akan melancarkan peranti baru tahun depan, tetapi melihat bagaimana rentang iPhone Xs tidak berfungsi seperti yang diharapkan, akan menarik untuk melihat apa ciri yang dibawa Apple ke iPhone 2019. Kebocoran telah menunjukkan telefon akan kembali ke keselamatan Touch ID, dan kamera Time of Flight untuk membantu keseimbangan fotografi.

Peranti Huawei baru

Selepas P20 Pro Huawei yang luar biasa, kami sangat berminat dengan apa yang syarikat akan tentukan seterusnya, terutamanya dalam rangkaian Pro. Sama ada peranti P30 atau Mate, ia dijamin akan menimbulkan ancaman yang sah bagi raksasa seperti Apple dan Google.

Xiaomi Mi Mix 3

Xiaomi hanya beroperasi di UK selama beberapa bulan sekarang, tetapi sudah bersedia untuk melepaskan telefon bimbit baru ke pasaran. Kami belum banyak mengetahui tentang Xiaomi Mi Mix 3, selain itu hanya satu daripada banyak peranti yang dimiliki Xiaomi untuk UK. Mengikuti jejak pendahulunya, ia mungkin model berkuasa tinggi dengan kos rendah.

Samsung Galaxy X

Tidak ada yang terlalu yakin apa yang akan dipanggil telefon lipat baru Samsung, dengan spekulator menyebutnya "Galaxy X", "Galaxy F" atau bahkan "Galaxy Fold". Seperti namanya, ini akan menjadi telefon yang boleh dilipat sepenuhnya. Walaupun sekilas awal membuatnya terlihat agak besar dan jelek, kami masih sangat tertarik dengan apa yang dapat terjadi.

Samsung Galaxy S10

the_upcoming_smartphones_of_2019_samsung_1

Kami peminat besar rangkaian Samsung Galaxy S, dan Galaxy S10 yang akan datang tidak terkecuali. Walaupun Samsung nampaknya memperlakukannya sebagai peranti yang lebih rendah daripada Galaxy X, paparan tiga kamera, skrin yang direka bentuk semula, dan jumlah piksel yang besar membuat kita terpikat.

Peranti OnePlus baru

Kami menganggap OnePlus 6T sebagai telefon terbaik tahun 2018, jadi anda boleh bertaruh bahawa kami mempunyai harapan yang tinggi untuk 7 atau 7T (atau apa sahaja yang akhirnya dipanggil). Tetapi ketika dilancarkan OnePlus tidak mempunyai persaingan dari Xaomi, jadi mungkinkah akhirnya mengubah pendekatan mereka ke peranti baru?

Telefon Kehormat Baru

Telah disahkan bahawa telefon Honor baru, yang akan dilancarkan pada awal 2019, akan mempunyai 5G. Honor masih sedikit bicara untuk telefon yang pesaingnya keluar setengah tahun yang lalu - kita tahu banyak tentang yang baru seperti yang kita lakukan dan iPhone baru, yang pelepasannya lebih jauh di masa depan - tetapi telinga kita dikupas untuk maklumat baru.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found