Bagaimana Percaya dengan Bubble Bee Man di Roblox

Bagi orang yang dibanjiri, tajuk ini mungkin kelihatan aneh, hampir pseudo-agama. Tetapi peminat tegar Roblox tahu betul tentang artikel ini. Dengan andaian anda adalah salah seorang peminat, kami tidak akan terlalu dalam menerangkan istilah Roblox.

Bagaimana Percaya dengan Bubble Bee Man di Roblox

Sebaliknya, penulisan ini memberi tumpuan kepada Bubble Bee Man, di mana untuk mencarinya, dan bagaimana untuk mempercayainya. Dan jika anda pernah bermain Bee Swarm Simulator, anda tahu bahawa ini lebih mudah daripada dilakukan. Sebahagiannya, alasannya terletak pada pencarian.

Untuk tepat, anda perlu menyelesaikan semua pencarian Science Bear dan Onett yang harus dilakukan dengan yang dilakukan oleh Bubble Bee Man. Tetapi perkara pertama yang pertama, perenggan berikut akan memberitahu anda bagaimana menjadi orang yang beriman.

Bubble Bee Man

Sumber Imej: roblox.com

Selamat Hari Raya

Seperti yang anda sudah ketahui Bubble Bee Man tinggal di Bee Swarm Simulator dan boleh dikatakan salah satu bahagian paling lucu di Beesmas. Lelaki itu biasanya dikaitkan dengan pencarian BEElieve yang diberikan oleh Bee Bear. Dalam pencarian, anda dikehendaki mempercayai Bubble Bee Man. Jadi, bagaimana caranya?

Cari lelaki itu dan bercakap dengannya. Dia harus bertanya kepada anda jika anda mempercayai Bubble Bee Man. Sebaik sahaja anda mengatakan ya, lelaki itu bercakap mengenai masalah Beesmas yang berbeza. Walaupun kelihatan seperti omelan yang tidak penting, anda harus memperhatikan kata-kata lelaki itu kerana mereka akan membantu anda sepanjang permainan.

Cara Mempercayai Bubble Bee Man

Sumber gambar: fandom.com

Untuk membuat perkara menjadi rumit, terdapat lebih dari satu Bubble Bee Man dan anda mungkin mendapat sambutan yang berbeza, bergantung pada Bubble Bee Man yang anda jangkau. Contohnya, ada "uh-ummm" kerana dia terkejut apabila anda menjumpai hadiah.

Di manakah Bubble Bee Man disembunyikan?

Seperti yang dinyatakan, terdapat beberapa lokasi di mana anda boleh menemui lelaki itu. Cubalah lokasi berikut:

  1. Berhampiran Panda Bear - Lelaki itu bersembunyi di belakang papan pendahulu dan inilah yang bertanya kepada anda jika anda percaya. Sudah tentu, ada juga pencarian.Roblox Bubble Bee Man

    Sumber gambar: fandom.com

  2. Bear Gate (kursus Halangan Zon Bee 30) - Kerana platform bulan, anda boleh mendapatkannya hanya pada waktu malam. Anda mendapat token royal jelly dan Enzim darinya (dengan "uhh-ummm" percuma). Juga, ada pencarian di akhir ceramah.

Catatan: Token Jelly berada di belakang Bubble Bee Man.

Pertanyaan

Setiap Bubble Bee Man memberikan anda pencarian khusus. 30 Bee Zone yang satu akan menugaskan anda B.B.M Mission dan yang di sebelah Panda Bear akan memberi anda Membantu B.B.M. Berdasarkan kehendak, Membantu B.B.M. jauh lebih mudah dan memberi anda lebih banyak ganjaran.

Untuk memulakan pencarian di tempat pertama, anda perlu memperoleh lencana Bee Bear yang pertama. Anda juga harus tahu bahawa Bubble Bee Man mungkin enggan bercakap dengan anda. Ini berlaku sekiranya anda belum menyelesaikan pencarian tertentu. Yang satu di 30 Bee Zone tidak cerewet semasa Festive Bee Workshop 3 dan yang berada di dekat panda membuat alasan sopan semasa Membantu B.B.M.

Setelah tamat B.B.M. Misi, lelaki itu harus memberi anda Night Bells. Anda mesti bercakap dengannya terlebih dahulu. Nampaknya ada bug dalam permainan dan anda boleh pergi dengan tangan kosong. Mudah-mudahan, kemas kini telah diperbaiki pada masa anda membaca artikel ini.

Apa itu Bubble Bee Man?

Ringkasnya, Bubble Bee Man adalah NPC atau watak bukan pemain. Dia ada di Bee Swarm Simulator sahaja dan tidak boleh dibeli dari kedai Roblox.

Seperti kebanyakan NPC, Bubble Bee Man tidak dapat dikendalikan dalam permainan. Peranannya adalah untuk memberi anda maklumat, membimbing anda melalui pencarian, dan memberi anda anugerah sepanjang perjalanan.

Fakta-fakta yang menyeronokkan

Sekiranya anda melihat laman web Roblox, Bubble Bee Man tergolong dalam kategori topi. Di samping itu, ada beberapa perkara yang membuatnya cukup istimewa.

Tidak ada NPC lain yang memiliki dua bantalan atau membuat rujukan untuk permainan Roblox yang berbeza. Bubble Bee Man adalah satu-satunya yang memberi anda Bumble Bee Jelly, Bubble Bee Jelly, Eviction, Night Bells, dan Festive Bean. Tidak seperti NPC lain dalam permainan, dia memberitahu anda untuk mengalahkan Stump Snail yang terkenal.

Pencarian Bubble Bee Man memang sukar, tetapi ada juga beberapa hadiah menarik. Anda hanya boleh mendapatkan dua topi daripadanya dan Bubble Bee Man adalah NPC kedua yang memberi ganjaran kepada anda apabila anda menyelesaikan pencarian.

Adakah Anda Percaya kepada Saya?

Seperti yang anda lihat, tindakan mempercayai Bubble Bee Man tidaklah sukar. Walau bagaimanapun, menyelesaikan semua pencarian yang diberikan adalah permainan bola yang sama sekali berbeza. Contohnya, mengalahkan Stump Snail sahaja boleh menjadi sukar kerana kesihatannya yang sangat tinggi. Belum lagi bahawa anda perlu menyelesaikan 100 atau lebih misi untuk menyelesaikan Misi B.B.M.