Cara menonton UEFA Euro 2016: Skor, jadual dan tempat menonton Kejuaraan Eropah UEFA 2016

Minggu ke-3 UEFA Euro 2016 telah bermula dan, bagi mereka yang belum dapat sampai ke Perancis, beberapa minggu berikutnya akan dihabiskan di depan TV, turun ke pub atau mengejar masa dalam talian.

Cara menonton UEFA Euro 2016: Skor, jadual dan tempat menonton Kejuaraan Eropah UEFA 2016

Liputan kejohanan tahun ini tersebar di BBC dan ITV. Secara semula jadi, sangat menyakitkan untuk mengikuti saluran mana yang sesuai, jadi, demi anda, kami telah menyusun senarai lekapan yang komprehensif untuk anda baca di halaman kedua.

Sekiranya anda tertanya-tanya di mana yang terbaik untuk menonton Euro di UK atau di luar negara, atau hanya ingin mencari pub yang layak untuk menonton permainan, kami menyediakan semuanya di sini untuk anda.

tonton_uefa_euro_2016 _-_ logo

Tonton UEFA Euro 2016: Panduan saluran

Sekiranya anda tidak dapat sampai ke Perancis untuk Euro tahun ini, jangan risau: mereka juga akan disiarkan di TV.

Di UK, anda akan dapat menyaksikan setiap perlawanan di BBC atau ITV, dengan penonton Wales juga dapat mengikuti S4C untuk sebarang pertandingan Wales. BBC dan ITV akan menunjukkan perlawanan di saluran utama mereka (BBC One, ITV) di samping BBC Four, ITV 4 dan saluran HD masing-masing. Menariknya, BBC juga menunjukkan beberapa perlawanan melalui pilihan saluran Red Button dan tidak ada yang menyiarkan dalam 4K di UK.

Sekiranya anda ingin tahu di mana yang terbaik untuk menonton perlawanan tertentu, pastikan untuk melihat senarai penuh perlawanan UEFA Euro 2016 kami.

BACA JUGA: Semua yang anda perlu ketahui mengenai FIFA 17

Saksikan UEFA Euro 2016: Tempat menonton di luar negara

Sekiranya anda cukup bernasib baik untuk bercuti atau keluar dari negara semasa Euro, anda masih dapat menonton liputan dengan mudah di seluruh Eropah dan dunia.

Walaupun banyak penyiar utama Eropah akan menayangkan perlawanan secara langsung, jika anda berada di tempat lain di dunia, ini mungkin rangkaian yang lebih jelas menunjukkan perlawanan. Berikut adalah senarai penuh penyiar Euro 2016 global.

tonton_uefa_euro_2016_stade_de_bordeaux

Sekiranya anda lebih suka menonton Euro dengan nada dulcet Gary Lineker atau Mark Pougatch, VPN dan perkhidmatan streaming dalam talian dapat membantu anda. TVCatchup adalah laman web yang bagus untuk menonton perlawanan secara langsung. Anda juga boleh mendaftar untuk pas hiburan TV Now, yang memberi anda akses ke TV langsung dan perkhidmatan mengejar ketinggalan. BBC iPlayer dan ITV Player adalah cara yang berguna untuk menonton perlawanan di luar negara, walaupun anda mungkin tidak dapat memperoleh akses melalui perkhidmatan VPN percuma.

Sekiranya anda tertanya-tanya bagaimana mendapatkan akses dengan VPN pada peranti apa pun yang anda gunakan, panduan kami untuk menonton Netflix AS di UK dapat membantu.

Tonton UEFA Euro 2016: Ikuti dan sertakan perkhidmatan

Lihat yang berkaitan Orgasm Ping-Pong adalah sukan yang tidak diminta oleh eGames adalah bagaimana Inggeris memulakan masa depan permainan kompetitif FIFA 17 petua dan trik: Menjadi pro FIFA dengan 11 petua pro ini

Tidak terlepas perlawanan dan tidak pasti cara terbaik untuk mengejar ketinggalan? Mudah, iPlayer dan ITV Player akan mempunyai perlawanan yang disimpan untuk anda tonton. Anda juga dapat mencerna pertandingan dengan cara biasa melalui Perlawanan Hari atau pelbagai perkhidmatan sukan lain di seluruh web.

Perlu juga memasang aplikasi BBC Sport untuk kemas kini perlawanan secara langsung.

Tonton UEFA Euro 2016: Panduan Pub

tonton_uefa_euro_2016_pub_guide

Menemui pub yang bagus yang menunjukkan perlawanan yang anda ingin lihat boleh menjadi sukar, terutamanya pada peringkat kemudian apabila perlawanan ditunjukkan secara serentak. Syukurlah, anda sentiasa bergantung pada Wetherspoon's, Fullers atau mana-mana pub atau rangkaian kilang bir yang cukup besar untuk menunjukkan bola sepak.

Sekiranya anda mahukan sesuatu yang lebih selesa, lebih sahih atau di suatu tempat yang sesuai untuk menghirup segelas bir dan menonton kaki, lihat senarai Match Pint untuk pub yang menunjukkan pertandingan yang anda mahukan.

Klik ke halaman seterusnya untuk jadual perlawanan dan senarai penuh untuk Euro 2016


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found