31 aplikasi Windows 10 terbaik tahun 2017: Berita, produktiviti, permainan dan banyak lagi

Jangan salah, Windows 10 adalah OS terbaik yang telah dibuat oleh Microsoft dalam jangka masa yang lama dan jauh lebih baik daripada clustercuss iaitu Windows 8.1. Walaupun kedai aplikasi Windows masih mandul, walaupun 18 bulan selepas dilepaskan, terdapat beberapa permata jika anda tahu di mana mencarinya.

31 aplikasi Windows 10 terbaik tahun 2017: Berita, produktiviti, permainan dan banyak lagi

Dari produktiviti hingga hiburan, berikut adalah pilihan aplikasi Windows 10 terbaik yang pasti mendapat tempat di peranti anda.

Lihat 16 petua dan trik ESSENTIAL Windows 10 yang berkaitan untuk membantu anda memanfaatkan semakan OS Windows 10 Microsoft yang baru: Kod dalam kemas kini Windows 10 terkini memicu khabar angin mengenai Surface Phone

Artikel ini akan dikemas kini dalam beberapa minggu dan bulan akan datang. Sekiranya anda mempunyai aplikasi yang anda rasa layak mendapat tempat di carta kami, hubungi menggunakan bahagian komen di bawah atau melalui Twitter @alphr

Aplikasi Windows 10 terbaik: Kerja dan komunikasi

Trello (Percuma)

Aplikasi organisasi Trello menawarkan banyak ciri tambahan, seperti kolaborasi dengan pengguna lain dan integrasi dengan alat dalam talian, serta beberapa mod dan tag tontonan untuk membuat pengorganisasian beberapa karya dapat dikendalikan. Ini juga merentas platform, sehingga rakan sekerja anda dapat mengaksesnya di mana saja, tanpa mengira peranti yang mereka gunakan.

Pratonton Todoist (Percuma)

windows_10_apps_2015 _-_ todoist_preview

Todoist telah mengekalkan pasukan Alphr untuk sementara waktu, dan sangat bagus untuk melihat akhirnya melancarkan aplikasi Windows 10 asli.

Sudah lewat hari-hari harus menggunakannya melalui penyemak imbas web, sekarang Todoist dapat mendorong pemberitahuan ke desktop anda untuk peringatan - yang membolehkan anda mengatakan ketika anda telah menyelesaikan tugas. Dan, terima kasih kepada paparan tiga panel baru, yang hanya tersedia pada Windows 10, perbincangan kumpulan kini dapat dilakukan dalam satu paparan di samping tugas dan folder anda yang akan datang.

Todoist adalah anugerah bagi kita yang memerlukan sedikit pertolongan untuk tetap teratur.

PDF Papan Lukis (£7.69)

pdf_draw

Aplikasi yang bagus untuk ketika anda memerlukan penandaan PDF, Papan Papan PDF mempunyai antara muka yang licin dan pelbagai alat yang berguna. Sempurna jika anda bekerja dalam bidang kejuruteraan atau reka bentuk, aplikasi ini berfungsi dengan baik dengan stylus dan membolehkan anda menambahkan anotasi tulisan tangan ke dokumen PDF. Ia juga menjimatkan penggunaan timbunan kertas.

Penulis Kod (Percuma)

code_writer_10_09_2015_14_42_36

Editor kod dan teks percuma ini menyokong lebih dari 20 bahasa pengekodan yang berbeza, termasuk HTML, JavaScript, C ++ dan Python. Susun atur aplikasi telah dioptimumkan untuk Windows 8.1 dan Windows 10, dengan susun atur sel berwarna yang serupa dengan sistem operasi. Ia kelihatan cantik, tetapi juga berfungsi dengan baik, mempunyai antara muka dokumen tab yang mudah digunakan dan sejumlah tutorial. Bagi sesiapa yang baru dalam pengaturcaraan, ini adalah alat yang bagus untuk dimiliki di PC anda.

Skype (Percuma)

Aplikasi Skype untuk windows 8 Techenol.png

Tidak menghairankan bahawa beberapa aplikasi yang direka terbaik untuk memukul Kedai Windows berasal dari dalam Microsoft. Aplikasi Skype dibina dari bawah hingga ideal untuk digunakan pada tablet seperti Surface, dapat berjalan dengan senyap di latar belakang setiap saat, siap untuk bertindak ketika panggilan atau mesej segera masuk. Ini juga salah satu daripada beberapa aplikasi yang telah kita lihat yang tetap benar-benar berguna apabila digari berdampingan dengan aplikasi lain.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found