Permainan Xbox One terbaik pada tahun 2018: 11 permainan untuk dimainkan di Xbox One anda

  • Petua dan trik Xbox One: Yang perlu anda ketahui untuk memanfaatkan Xbox anda sepenuhnya
  • Cara Mengilang semula Xbox One dari kilang
  • Cara mempercepat Xbox One anda
  • Cara menambah ruang simpanan Xbox One anda
  • Cara mengemas kini Xbox One anda
  • Cara berkongsi permainan Xbox One anda
  • Permainan terbaik untuk Xbox One X
  • Apa yang anda perlu ketahui mengenai Xbox One S

Sama ada anda memiliki Xbox One, Xbox One S atau Xbox One X, anda akan sentiasa mencari permainan yang bagus untuk dimainkan. Walaupun PS4 dan PS4 Pro Sony telah mengambil mahkota untuk generasi permainan ini, konsol Microsoft tidak melepaskan perjuangan - dengan berani memberikan pengalaman baru kepada peminat.

Lihat yang berkaitan Permainan Nintendo Switch terbaik pada tahun 2018: 11 permainan mesti dimiliki untuk dimainkan di rumah atau dalam perjalanan Xbox One X vs PS4 Pro: Konsol 4K mana yang mesti mendapat tempat di ruang tamu anda? Permainan PS4 terbaik pada tahun 2018: 12 tajuk yang luar biasa untuk PlayStation 4 anda

Dari pengembaraan eksklusif hingga kejayaan lintas platform, kami telah memetakan beberapa keperluan mutlak Xbox One di bawah ini.

Permainan Xbox One terbaik pada tahun 2018

1. Assassin’s Creed Odyssey

google_project_stream_assassins_creed_odyssey

Permainan Assassin's Creed terbaru Ubisoft memindahkan siri yang telah lama berjalan ke Ancient Greece. Berikutan kuasi reboot tahun lalu, Assassin’s Creed Odyssey, ada kebimbangan bahawa susulan ini akan menjadi tidak berguna. Ini adalah apa-apa tetapi, mendorong formula lebih jauh ke arah RPG. Kali ini ada pilihan protagonis lelaki atau wanita, dan jalan cerita bercabang, semuanya terletak di sebilangan pulau yang indah.

2. Laut Pencuri

Microsoft telah bertaruh besar dalam permainan pengembaraan bertema lanun berbilang pemain Rare Laut Pencuri dan nampaknya telah membuahkan hasil. Bukan hanya RPG dunia bersama yang sangat bercita-cita tinggi, tetapi ia adalah pengembaraan komedi hebat yang penuh dengan banyak kisah dan pengalaman yang dihasilkan oleh pemain. Sekiranya anda ahli Xbox Games Pass, anda akan dapat bermain Laut Pencuri sebagai sebahagian daripada langganan anda tetapi, jika tidak, anda boleh selamat mengetahui bahawa banyak orang sedang belayar, menjarah dan menjelajah di Laut Pencuri sekarang.

3. The Witcher 3: Wild Hunt Game of the Year Edition

bafta_game_awards_witcher_3

Diundi oleh banyak orang sebagai permainan 2015, The Witcher 3: Pemburuan Liar menawarkan salah satu pengalaman yang paling luas, bermanfaat dan mengasyikkan yang terdapat di konsol dan PC. Serta jalan cerita yang mencengkam yang akan memakan masa puluhan jam untuk diselesaikan, The Witcher 3: Pemburuan Liar juga memenuhi misi sampingan yang tidak terkira banyaknya ke dalam persekitaran permainannya yang luas. Anda akan menemui watak dan kampung yang unik sepanjang pencarian anda, dan grafik dan perhatian terperinci permainan ini akan membuat anda terhibur selama berbulan-bulan - dan sebelum anda datang ke dua pengembangan besar CD Projekt Red yang dikeluarkan pada tahun berikutnya.

4. Hitman

Permainan pembunuhan episodik IO Interactive telah dikeluarkan dalam satu kumpulan - mengumpulkan enam taman permainan yang luas untuk pembunuhan kreatif. Ini adalah kembali kepada formula yang dibuat pada tahun 2006 Hitman: Wang Darah kejayaan seperti itu: membiarkan pemain bebas dalam persekitaran terperinci dan mempercayai mereka untuk membuat pendekatan mereka sendiri untuk membunuh sasaran. Lancarkan misi ‘Elusive target’ yang terhad pada masa, dan anda masih boleh bermain sehingga musim kedua mencecah akhir tahun ini.

5. Dunia Pemburu Monster

Cuba seperti yang mungkin, Capcom Pemburu raksasa siri mempunyai masa yang sukar untuk memukul arus perdana. Syukurlah, dengan pelancaran pertama di Xbox Microsoft dan kembali ke konsol rumah sejak kemasukan Wii U Monster Hunter 3 Ultimate, ia berjaya membuka sistemnya kepada khalayak yang jauh lebih luas. Hasilnya, sangat senang diakses Pemburu raksasa tajuk yang akan membuat anda asyik berjam-jam untuk menjatuhkan binatang buas dengan rakan-rakan dan mencipta perisai dan senjata yang sangat baik untuk memburu lebih banyak raksasa. Luhur.

6. Jahat Residen 7

Resident Evil 7 betul dan benar-benar meniup sarang labah-labah untuk siri seram yang telah lama berjalan ini. Sementara beberapa ansuran terakhir mengerang di bawah banyak watak dan mekanik aksi buruk, RE7 melucutkan perkara kembali ke akar umbi Resident Evil 1, mempersembahkan pengguna dengan rumah besar yang menakutkan dan penghuni yang menakutkan - sekarang dari perspektif orang pertama. Ini adalah permainan seram yang hebat, dan layak mendapat tempat dalam koleksi anda.

7. Fortnite Battle Royale

Fortnite Battle Royale telah mengambil alih internet akhir-akhir ini. Filem Epic Games yang terkenal dengan genre battle royale telah melonjak populariti dan bahkan ibu bapa bimbang betapa ketagihannya untuk anak-anak mereka. Walaupun liputan berterusan menyebabkan gangguan dari komuniti permainan yang lebih luas, Fortnite Battle Royale jelas permainan yang dibuat dengan baik. Ia memerlukan formula bertahan hidup 100 orang dan menambah beberapa reka bentuk tahap pintar, kemampuan untuk membina kubu pertahanan dan membuatnya dengan beberapa reka bentuk watak dan visual yang hebat. Terlebih lagi, adalah percuma untuk melompat masuk dan berusaha, jadi anda tidak boleh menjadi lebih baik daripada itu.

8. Metal Gear Solid V: Kesakitan Phantom

Yang terbaru dalam yang selalu membingungkan Metal Gear Pepejal siri adalah permainan yang sangat pelik dan sangat menyeronokkan. Ini menjadikan anda sebagai pasukan super elit yang disebut Big Boss, di belakang barisan musuh di dunia terbuka luas di seberang Afghanistan dan sempadan Angola-Zaire. Sekiranya anda menyukai permainan siluman, ini adalah salah satu tajuk yang paling menggembirakan di luar sana - jika hanya untuk mekanik yang membolehkan anda menculik tentera dan haiwan untuk pangkalan peribadi anda.

9. Horizon Forza 3

Horizon Forza 3 mungkin bukan pengalaman simulator itu Forza peminat sangat menyukainya - itulah Forza Motorsport 7 adalah untuk - tetapi ia pasti menyeronokkan. Tetapkan di Australia, Horizon Forza 3 adalah mengenai kebebasan, penerokaan dan perlumbaan yang tidak masuk akal melalui iklim dan daratan yang berbeza-beza. Sekiranya anda gemar permainan lumba, termasuk pengendalian yang realistik, tetapi menganggap rakaman trek menjadi sangat membosankan, Horizon Forza 3 adalah yang sesuai untuk anda.

10. Cuphead

Eksklusif Xbox / PC telah bertahun-tahun dalam pembuatannya, dan ia sangat dinanti-nantikan. Menjalankan sekolah lama dan penembak senjata, dan kartun sekolah yang lebih tua pada tahun 1930-an, Cuphead adalah salah satu pengalaman kerjasama terbaik di sekitar. Tetapi anda akan mati banyak: sukar seperti kuku dan sangat tidak memaafkan. Nasib baik, gaya seni yang menawan dan runut suara nostalgia membuat kegagalan berulang kali terasa jauh lebih tidak menyakitkan daripada yang sepatutnya.

Beli Cuphead dari Game

11. Overwatch

Dari reka bentuk estetiknya yang terang hingga alat penembak orang pertama yang dilucutkan, Overwatch menawarkan pengalaman yang mudah diakses, ketagihan dan sangat mesra. Tujuh juta orang bermain Overwatch dalam seminggu dari pembebasannya, dan sejak itu ia terus menguasai adegan penembak berbilang pemain sejak itu. Ia adalah penembak yang digilap dengan senang dan senang untuk diluangkan selama beberapa jam.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found