Cara Dapatkan Lebih Banyak Kunci di Mudae

Sekiranya anda biasa dengan bot Discord, maka anda mungkin tahu mengenai Mudae. Bot ini dilengkapi dengan pelbagai fungsi, tetapi yang paling popular adalah membiarkan pengguna Discord mengumpulkan sebilangan besar watak anime. Penggunaan Kekunci juga dapat meningkatkan watak-watak ini.

Cara Dapatkan Lebih Banyak Kunci di Mudae

Anda berada di tempat yang betul jika anda tertanya-tanya bagaimana Keys dan Mudae berfungsi. Teruskan membaca untuk mengetahui tentang Mundaie dan bagaimana menjadi pengguna Mudae yang mahir dalam masa yang singkat. Kami juga akan menjawab beberapa soalan biasa seperti cara mendapatkan Mudae Premium dan Kakera.

Apa itu Mudae?

Seperti yang kami perkenalkan sebentar, Mudae adalah bot yang dirancang untuk pengguna menjemput ke pelayan Discord mereka. Ini membolehkan pengguna melakukan fungsi berikut:

  • Kahwinkan watak anime dengan penggunaan perintah unik

  • Mulakan sesi kasino roket Pokemon

  • Biarkan pengguna bermain permainan kata antara satu sama lain

  • Gunakan perintah perkataan

  • Gunakan arahan yang berkaitan dengan anime untuk fungsi yang berbeza

  • Mulakan undur berdasarkan emote pada pelayan

  • Main dengan ramalan

  • Buat peristiwa rawak

  • Buat embed

  • Konfigurasikan Mudae itu sendiri

Bot adalah ciptaan pengguna yang dilalui oleh Saya Akdepskal. Dia mengemas kini bot secara berkala, dan setiap pengguna dapat mencadangkan karakter anime baru untuk tambahan ke pangkalan data.

Hari ini, Mudae mempunyai lebih daripada 65,000 "waifus" dan "suami-suami" untuk perkahwinan dan perceraian. Karakter berasal dari anime, manga, komik, dan permainan video yang telah diterbitkan secara rasmi. Contohnya, watak Rurouni Kenshin atau Sword Art Online boleh menjadikannya sebagai waifus atau suami.

Matlamat menjadikan Mudae di pelayan anda adalah mudah. Anda mengumpulkan semua watak yang anda mahu nikahi dan bersaing dengan rakan-rakan untuk melihat siapa yang mempunyai harem terbaik.

Apa yang Kunci di Mudae Lakukan?

Kekunci adalah sistem meratakan watak anda di Mudae. Semakin banyak tahap penting yang dimiliki oleh watak anda, semakin banyak bonus dan pilihan penyesuaian yang anda dapat darinya.

Tahap Utama di Mudae

Key Level One membolehkan anda menyesuaikan warna watak yang disematkan melalui arahan. Perintahnya adalah "$ embedcolor $ #”.

Mari kita lihat tahapnya.

Key Level Two akan membiarkan watak memberi anda nilai Kakera 10% lebih banyak. Kakera adalah mata wang yang akan anda gunakan terutamanya semasa bermain Mudae.

Kedua tahap ini akan menghasilkan Kunci Jiwa gangsa muncul dan mewakili tahap ikatan anda sekarang dengan watak.

Tahap Tiga akan menyebabkan Kakera Teal dan Hijau digantikan oleh Kakera Jingga sejak itu. Kristal Teal dan Kakera Hijau masing-masing bernilai 251-300ka dan 401-500ka. Kakera Jingga berharga 701-800ka.

Tahap Empat akan membiarkan watak mendapat nilai Kakera 10% lebih banyak. Tahap Lima memberikan ganjaran yang sama.

Apabila anda mencapai Tahap Tiga hingga Lima, Kunci Jiwa akan menjadi perak.

Ganjaran Tahap Enam adalah apabila anda melancarkan watak ini lagi, anda akan mendapat nilai Kakera mereka juga. Syaratnya ialah pada 4.500ka setiap tiga jam.

Tahap Tujuh hingga Sembilan semuanya memberikan peningkatan 10% kepada nilai Kakera. Perwatakan anda akan lebih bernilai daripada sebelumnya.

Dari Tahap Enam hingga Sembilan, anda akan mendapat Kunci Jiwa Emas.

Tahap 10 akan menghasilkan reaksi Kakera untuk watak ini yang memerlukan separuh daripada kekuatan untuk pemiliknya. Mana-mana tahap melebihi 10 akan menghasilkan nilai Kakera tambahan 5%.

Dari Tahap 10 dan seterusnya, Kunci Jiwa Emas berubah menjadi Kekunci Jiwa Kekacauan. Kunci Jiwa ini berwarna ungu dan hijau. Pada ketika ini, watak memasuki senarai Soulmate anda.

Jodoh tidak akan terhapus jika anda menceraikan atau memperdagangkannya di pelayan asal yang anda mainkan, juga tidak hilang dengan menggunakan arahan Tetapkan semula kunci.

Perhatikan bahawa anda perlu menetapkan nilai "$ personalrare" ke "1" untuk menghidupkan sistem Kunci, dan penting jika anda mempunyai Mudae di pelayan Discord kecil.

Cara Dapatkan Lebih Banyak Kunci di Mudae

Satu-satunya cara untuk mendapatkan Keys di Mudae adalah melancarkan watak yang sama lebih dari sekali. Anda juga mesti memiliki watak di pelayan asal yang anda mainkan. Karakter yang anda peroleh dari penggulungan adalah rawak, dan anda tidak dapat berbuat banyak untuk mendapatkan lebih banyak Kunci kecuali bermain untuk waktu yang lama.

Adalah lebih baik jika anda mengklaim beberapa watak setiap hari. Karakter tambahan ini terus memberi anda lebih banyak Kunci semakin anda menuntutnya. Sudah tentu, anda juga memerlukan banyak Kakera untuk menuntut mereka.

Anda boleh membelanjakan Kakera untuk mendapatkan Lencana Perak, yang meningkatkan peluang melancarkannya jika ada di senarai keinginan anda. Emerald Badges membolehkan anda menuntut watak lagi melalui perintah "$ resetclaimtimer".

Walaupun begitu, kesabaran adalah bagaimana anda memperoleh lebih banyak Kunci. Bergegas tidak membantu anda mendapatkan lebih banyak Kunci sama sekali. Terus bermain Mudae, dan anda akan mendapat lebih banyak Kunci secara semula jadi.

Satu lagi Roll Baik

Discord bot seperti Mudae adalah kaedah menarik untuk menjadikan platform lebih menarik. Anda juga boleh bermain Mudae dengan rakan dan melihat haremnya lebih baik dan kuat. Dengan Mudae di pelayan anda, anda akan menggunakan Discord lebih banyak lagi.

Seperti apa senarai harapan anda di Mudae? Siapa waifu atau husbando kegemaran anda? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found