Cara Dapatkan Lebih Banyak Gulungan di Mudae

Menangkap "waifus" dan "husbandos" adalah pesanan utama perniagaan untuk bot Discord yang dikenali sebagai Mudae. Bot memberi anda peluang untuk mencari watak, yang kemudian anda mesti tuntut untuk menambah harem anda. Walau bagaimanapun, gulungan terhad dan anda tidak mendapat banyak.

Cara Dapatkan Lebih Banyak Gulungan di Mudae

Sekiranya anda ingin mendapatkan lebih banyak gulungan, anda boleh melakukan beberapa perkara, termasuk mendapatkan beberapa item dan perintah yang dapat membantu anda meningkatkan peluang mendapatkan watak yang lebih baik. Kami juga akan menjawab beberapa soalan mengenai tuntutan mengenai Mudae.

Cara Dapatkan Lebih Banyak Gulungan di Mudae

Terdapat beberapa kaedah yang berbeza untuk meningkatkan bilangan gulungan yang tersedia di Mudae. Sebilangan besar daripada mereka tidak memerlukan apa-apa selain masa. Satu-satunya pengecualian adalah apabila anda melanggan Premium Mudae.

Tukar Mod Permainan

Pertama, alih-alih bermain di "mod permainan satu", Anda harus beralih ke "mod permainan dua." Secara lalai, semua pelayan menjalankan mod permainan pertama. Untuk menukarnya, anda mesti menaip “$ gamemode 2”.

Sebagai alternatif, anda boleh membuat contoh baru di pelayan anda khusus untuk bermain "mod permainan dua" sahaja. Dengan cara itu, anda dapat menikmati kedua-dua mod permainan.

"Mod permainan dua" tidak meningkatkan gulungan anda, tetapi membolehkan anda menghadkan watak yang anda inginkan dari mereka. Terdapat empat perintah yang memberitahu Mudae jenis watak yang anda mahu dapatkan dari gulungan:

 • "$ Wa" untuk waifus dari anime dan manga

 • "$ Ha" untuk suami dari anime dan manga

 • "$ Wg" untuk waifus dari permainan video

 • "$ Hg" untuk suami dari permainan video

Untuk mendapatkan watak yang paling popular, watak yang berpangkat tinggi, anda boleh menggunakan "$ limroul 1 1 1 1"Perintah untuk menetapkan bilangan watak minimum setiap kali anda melancarkan. Had tersebut tidak bermaksud anda akan melancarkan watak yang masing-masing hanya melebihi 7,000 atau 4,000 untuk waifus dan suami. Dengan pembatas dihidupkan, anda akan mempunyai peluang yang lebih besar untuk melancarkan suami dan waifus peringkat tertinggi.

Sekiranya anda ingin melancarkan setiap watak yang ada, maka anda boleh menaip “$ limroul”Dengan sendiri dan periksa nombor di bawah. Dengan menetapkannya ke peringkat yang sangat rendah, anda berpeluang melancarkan watak yang kurang popular.

Gulungan yang lebih baik diterjemahkan kepada penggunaan gulungan yang lebih sedikit dalam jangka masa panjang. Anda menyasarkan rangkaian waifus dan suami isteri tertentu, dan perintah itu memotong mana-mana yang tidak diingini. Pada akhirnya, terserah kepada anda berapa banyak yang anda mahu hadkan rolet gulungan.

Belanjakan Kakera di Kakera Badges

Kakera adalah pemain mata wang yang digunakan untuk membeli barang. Antara perkara terpenting yang boleh anda beli adalah pelbagai Lencana Kakera. Lencana ini sangat penting untuk mendapatkan lebih banyak gulungan, serta bonus lain.

Oleh kerana mereka memberikan lebih banyak gulungan, anda harus menjadi keutamaan untuk menghabiskan Kakera pada lencana. Mendapatkan semua lencana dan tahap tertinggi akan memudahkan penggulungan waifus dan suami.

Terdapat enam jenis lencana:

 • Gangsa

 • Perak

 • Emas

 • Nilam

 • Ruby

 • Zamrud

Walaupun terdengar seperti idea yang baik untuk hanya mendapatkan lencana Sapphire, yang memberi anda lebih banyak gulungan, anda harus mendapatkan semuanya. Lencana Ruby menjadikan pembelian lencana lain lebih murah apabila dimaksimumkan, dan sebelum dapat membelinya, anda harus membeli Lencana Gangsa, Perak, dan Emas. Ini mesti ditingkatkan ke Tahap Dua sebelum anda membuka perintah untuk membeli Ruby Badge.

Pesanan untuk membeli lencana adalah seperti berikut:

 1. Dapatkan Lencana Kakera Gangsa, Perak, dan Emas dan tingkatkannya ke Tahap Dua.
 2. Beli Lencana Ruby dan keluarkan sehingga Tahap Empat.
 3. Dapatkan Lencana Emerald yang dimaksimumkan.
 4. Akhirnya, anda boleh memanfaatkan semua yang lain dan membeli Sapphire Badge.

Lencana Kakera sangat mustahak jika anda berhasrat untuk bermain permainan untuk masa yang lama. Mereka memberi anda peluang yang lebih tinggi untuk melancarkan keinginan watak, memberi anda slot harapan, dan menjadikan pertanian lebih mudah untuk anda. Lencana Sapphire memang senang dimiliki, tetapi anda harus bermain dengan mempertimbangkan tujuan jangka panjang.

Pada masa anda memperoleh Sapphire Badge, anda akan mendapat empat gulungan tambahan, tidak termasuk yang anda sudah ada. Lencana Sapphire yang ditingkatkan ke Tahap Empat juga menggantikan Kakera Biru dengan Kakera Kuning. Bonus Tahap Empat meningkatkan nilai penurunan Kakera dan membantu anda menjadi lebih kaya tanpa menghabiskan banyak masa seperti sebelumnya.

Buat Senarai Hajat

Membuat Senarai Keinginan tidak memberi anda lebih banyak senarai, tetapi ia memberitahu Mudae waifus dan suami mana yang ada dalam senarai anda. Senarai harapan akan menjadikan jalan masuk untuk mereka lebih mudah diakses jika anda mempunyai Lencana yang betul.

Untuk meletakkan watak di senarai keinginan anda, ketik “$ hajat"Dan ikuti arahan dengan nama watak. Perintah akan memberitahu anda apabila anda berjaya melancarkan watak. "$ wishdel"Membolehkan anda menambahkan waifu dan husbando ke senarai keinginan anda.

Apabila ditambahkan ke senarai keinginan anda, anda akan lebih mudah melancarkannya. Apabila digabungkan dengan Lencana Perak anda, anda akan lebih kerap menggunakan waifus dan suami di senarai keinginan anda. Setiap tahap Lencana Perak memberi peluang tambahan 25% untuk melancarkan keinginan watak.

Apabila anda mendapat Lencana Perak Tingkat Empat, anda akan mendapat 200 Kakera apabila orang lain di pelayan menuntut salah satu watak anda.

Gunakan Perintah Undi

Gulungan akan diset semula selepas beberapa jam, tetapi jika anda tidak mahu menunggu, dan juga rakan anda, ada cara untuk menggulung lagi. Anda boleh menggunakan "$ undi"Perintah untuk meminta Mudae untuk" menghiburkan umat manusia "dan memberi semua orang set semula roll percuma.

Dapatkan Premium

Premium Mudae membolehkan anda menggunakan "$ setrol"Perintah untuk menambah bilangan gulungan untuk keseluruhan pelayan. Sekiranya anda bermain dengan rakan, maka semua orang akan mendapat manfaat daripada peningkatan permainan. Kelemahannya ialah anda perlu membayar Premium Mudae, tetapi sebaliknya, rakan anda akan lebih menyayangi anda kerana membolehkan lebih banyak gulungan.

Soalan Lazim Tambahan

Berapa Kali Anda Boleh Menuntut Mudae?

Anda boleh membuat tuntutan seberapa banyak yang anda mahukan tanpa mengeluarkan perbelanjaan. Walau bagaimanapun, terdapat tempoh penetapan semula tuntutan selama tiga jam. Anda hanya boleh menuntut satu watak selama tiga jam ini, jadi anda harus berhati-hati.

Bolehkah Anda Menuntut Seseorang Melancarkan Mudae?

Ya, anda boleh menuntut roll pemain lain di Mudae. Sekiranya anda bermain sendiri, ini tidak akan menjadi masalah. Namun, sebilangan pemain suka "snipe" roll.

Perintah yang disebut "$ togglesnipe"Boleh dimasukkan oleh pentadbir untuk mengelakkan orang lain mengambil gulungan anda. Perintah ini juga berlaku untuk anda, jadi anda sama sekali tidak akan dapat mencuri gulungan pemain lain.

Itu dianggap sopan ketika orang lain membiarkan anda menuntut gulungan anda, jadi jika mereka tidak menuntutnya setelah beberapa saat, wajar bagi anda untuk menuntutnya.

Lebih Banyak Rolls Bermakna Lebih Banyak Waifus

Walaupun tidak ada banyak cara untuk meningkatkan jumlah gulungan secara drastik, anda masih boleh melabur di Lencana Kakera. Mereka memberi anda empat gulungan lagi, tetapi selepas itu, anda akan sendiri melainkan anda membeli Premium Mudae. Mudae adalah permainan yang memerlukan banyak kesabaran. Anda akhirnya akan mendapat apa yang anda mahukan, tetapi hanya dengan ketekunan.

Seperti apa senarai harapan anda di Mudae? Adakah anda berfikir bahawa Mudae terlalu lambat? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found