Cara Dapatkan Cap Iblis di Lords Mobile

Tidak boleh mengelakkan Pemimpin anda ditangkap ketika anda bermain Lords Mobile cukup lama. Semua orang tergelincir akhirnya, dan pemain musuh menangkap Pemimpin anda, melumpuhkan Kerajaan anda. Sekiranya yang terburuk berlaku, bagaimana anda mendapatkan Pemimpin anda kembali?

Cara Dapatkan Cap Iblis di Lords Mobile

Ada beberapa cara untuk mendapatkan Pemimpin Anda kembali, mulai dari membayar tebusan yang terlalu tinggi hingga menyerang Kerajaan yang lain. Walau bagaimanapun, kaedah yang paling berkesan adalah menggunakan Devil's Cap. Devil's Caps sukar diperolehi, tetapi anda dapat menghantar kembali Pemimpin anda dengan cepat sekiranya anda memilikinya.

Cara Dapatkan Cap Iblis di Lords Mobile

Walaupun terdengar senang menggunakan Devil's Cap, mendapatkannya adalah bahagian yang paling mencabar dari proses ini. Terdapat dua cara utama untuk mendapatkan Cap Iblis. Cara termudah adalah dengan membelanjakan sejumlah wang untuk membelinya dari Lords Mobile Store.

Kumpulan adalah cara terpantas dan termudah jika anda bersedia mengeluarkan beberapa dolar untuknya. Jika tidak, kaedah kedua adalah pergi ke Bargain Store. Bargain Store menjual barang yang biasanya ada dalam kumpulan pemain membayar wang untuk dibeli.

The Devil's Cap Bundle mengandungi tiga item:

  • 1,200 Permata

  • Lima Kelajuan 60 Minit

  • Cap Iblis tunggal

Anda mungkin bertanya kepada diri sendiri mengapa memerlukan begitu banyak untuk mendapatkannya, tetapi jawapannya adalah bahawa Bundle itu sendiri hanya menghiburkan Lords Mobile Store dengan kehadirannya setiap beberapa minggu sekali. Anda mungkin mempunyai wang yang siap, tetapi jika tidak ada di Kedai, anda mesti terus menunggu.

Di Bargain Store, permainan menjual barang sebagai ganti Permata, salah satu mata wang yang dapat diperoleh pemain secara percuma. Setan Iblis tunggal dijual dengan harga 8,800 Permata di Bargain Store.

Masalah dengan bergantung pada Bargain Store adalah walaupun anda dapat membelinya dengan Permata, ia jarang muncul. Sekiranya Bargain Store muncul, anda juga mempunyai masa yang terhad untuk mendapatkan Devil's Caps. Itu jika mereka menjualnya ketika anda sudah bersedia untuk membeli.

Sekiranya anda pemain Lord Mobile percuma untuk bermain (FTP), ada kemungkinan untuk mendapatkan Devil's Cap. Anda hanya perlu menunggu untuk muncul di Bargain Store.

Keperluan Cap Iblis

Terdapat beberapa syarat yang harus dipenuhi jika anda ingin menggunakan Cap Iblis pada Pemimpin anda untuk mempercepat masa rehat. Jangan gunakan Cap Iblis berharga anda setelah Pemimpin anda ditangkap, kerana itu hanya akan sia-sia. Keperluan adalah mustahak untuk memastikan kelahiran semula. Keperluan ini merangkumi:

  • Pemimpin anda ditangkap.
  • Tingkat Istana anda berumur 17 tahun ke atas.
  • Anda mempunyai sekurang-kurangnya 24 jam sebelum Pemimpin anda dihukum mati.

Sebilangan pemain lebih suka menunggu sehingga pemain musuh melaksanakan Pemimpin mereka. Tetapi pemain yang serius memahami bahawa mengembalikan Pemimpin mereka secepat mungkin adalah mustahak untuk mengekalkan Kerajaan mereka.

Setelah anda menggunakan Devil's Cap, anda hanya perlu menunggu selama 24 jam sebelum Pemimpin anda menyerah dan meninggalkan Penjara. Berbanding dengan hari-hari menunggu musuh mengeksekusi seorang Pemimpin, anda mungkin mula merasa mengapa menggunakan Cap Iblis adalah idea yang baik.

Adakah Saya Menggunakan Cap Iblis Saya?

Barang berharga seperti Devil's Cap sangat sukar didapat. Sekiranya anda berjaya mencari cara untuk memulihara mereka, maka anda harus berusaha sebaik mungkin untuk mengelakkan penggunaan cendawan beracun. Biasanya, lebih baik menonton tindakan musuh anda dan kemudian merancang langkah seterusnya.

Sebilangan besar pemain cenderung terus membunuh duri dan menangkap ramai Pemimpin. Kemudian, mereka mungkin akan menggunakan masa mereka untuk urusan lain dalam permainan. Menggunakan Devil's Cap sekarang mungkin sia-sia apabila anda dapat mendapatkan Pemimpin anda kembali secara percuma.

Apa Yang Perlu Saya Lakukan Kemudian?

Pertama, anda tunggu seperti yang kita bincangkan di atas. Apa yang berlaku kepada pemain yang berjaya menangkap Pemimpin anda nanti akan memberitahu anda mengenai keputusan anda seterusnya? Apabila jelas bahawa Pemimpin anda tidak segera dihukum mati, anda mempunyai beberapa pilihan.

  • Hantarkan mesej penangkap anda

Meminta agar Pemimpin anda kembali dapat berfungsi, terutamanya jika penangkapnya adalah orang yang baik. Sudah tentu, ada kemungkinan anda akan bertemu dengan seorang penangkap dingin yang tidak peduli dan ingin melaksanakan Pemimpin anda.

Dalam kes ini, anda masih boleh menahan diri daripada menggunakan Cap Iblis anda. Terdapat cara lain untuk mendapatkan Pemimpin anda kembali tanpa menggunakannya.

  • Minta pertolongan Persekutuan anda

Sekiranya anda seorang pemain solo, kaedah ini mungkin dapat meyakinkan anda untuk menyertai Guild akhirnya. Persekutuan boleh memulakan tunjuk perasaan kepada pemain lain, dan jika perhimpunan anda berjaya, anda dapat membawa Pemimpin anda kembali secara percuma. Adalah lebih baik jika anda meminta ahli Guild terkuat anda untuk memimpin yang lain dalam perhimpunan.

Oleh kerana anda baru sahaja kehilangan Pemimpin anda, anda juga tidak akan memiliki pasukan anda, jadi anda lebih baik meminta anggota Persekutuan untuk membantu mendapatkan Pemimpin anda kembali.

Ramai pemain tidak cukup kuat untuk menahan serangan rali kecuali mereka menjadi yang terbaik dalam permainan. Mereka tidak mahu menanggung kerugian besar bagi tentera mereka, kerana itu akan membuat mereka kembali sangat kuat. Dalam kes ini, ramai di antara mereka mungkin lebih suka melepaskan Pemimpin tawanan anda untuk terus hidup.

Sekiranya musuh tidak berganjak, jangan ragu meminta Guild anda untuk meneruskan perhimpunan. Setelah Persekutuan menjatuhkan tembok pemain musuh, mendapatkan Pemimpin anda kembali mudah.

  • Bayar wang tebusan

Penawan Pemimpin anda dapat menetapkan sejumlah Emas sebagai tebusan. Sekiranya anda membayar, Pemimpin anda akan kembali kepada anda dari Penjara. Bahagian Guild itu mungkin tidak dapat menggunakan kaedah ini, kerana beberapa Guild adalah orang yang tidak membayar wang tebusan.

Persekutuan lain tidak mempunyai sikap untuk membayar wang tebusan. Pastikan anda memeriksa dengan Persekutuan anda terlebih dahulu sebelum membayar wang tebusan. Mereka cenderung bersetuju untuk memulakan tunjuk perasaan daripada membiarkan anda membayar wang tebusan. Mengapa tidak mendapatkan Pemimpin anda kembali secara percuma dan bukannya membayar sejumlah besar wang?

Membayar wang tebusan untuk Pemimpin dapat membuat anda kembali dari segi kewangan. Persekutuan anda mungkin juga mendapat pukulan, ketika Kerajaan lain memperhatikan apa yang terjadi. Itulah sebabnya jika anda tidak dapat membayar wang tebusan, anda harus menggunakan kaedah lain.

  • Tetapkan Bounty

Sekiranya anda menetapkan Bounty pada penangkap Pemimpin anda, pemain lain mempunyai insentif untuk membantu membebaskan Pemimpin anda. Wang tidak dapat dikembalikan setelah dituntut, walaupun jika pemain gagal, anda juga tidak akan memberikan ganjaran kepada mereka. Walau apa pun, anda mesti mampu memperoleh Bounty terlebih dahulu.

Alternatif untuk Menggunakan Cap Iblis

Semua harapan tidak akan hilang jika anda tidak mahu menunggu pelaksanaannya. Berikut adalah beberapa cara untuk menyelamatkan Topi Iblis anda dan tetap mendapatkan Pemimpin anda kembali.

Huey Hops

Terdapat alternatif untuk menggunakan Devil's Caps untuk mendapatkan Pemimpin anda kembali dalam bentuk Familiar. Familiar ini adalah Huey Hops, dan Guild boleh memanggilnya semasa acara Guild Bash. Setelah anda mendapat Huey Hops, anda boleh membantu Pemimpin anda melarikan diri dari Penjara.

Kelemahannya ialah Huey Hops hanya dapat membantu Pemimpin melarikan diri apabila anda mengaktifkan kemahiran Rascally Rabbit. Kemahiran ini berlangsung selama 30 minit, dan Pemimpin anda hanya dapat melarikan diri sekali.

Mengaktifkan kemahiran juga memerlukan Skillstones, yang memerlukan banyak sumber dan masa untuk dibuat. Sebagai tambahan, Guild anda harus memaksimumkan Huey Hops untuk Rascally Rabbit untuk membuka kunci. Proses ini memerlukan lebih banyak masa dan sumber.

Walaupun begitu, jika Persekutuan anda berjaya menyelesaikan usaha panjang Huey Hops, Pemimpin ahli akan lebih mudah membuat Pemimpin mereka tetap selamat. Ini bukan kaedah yang sangat mudah, tetapi ia menjamin keselamatan Pemimpin anda selama 30 minit ia aktif.

Tempat Perlindungan dan Perlindungan

Kedua Tempat Perlindungan dan Perisai dapat mengelakkan Pemimpin anda ditangkap. Mana-mana pasukan di dalam Shelters dilindungi dari serangan. Perisai melindungi Pemimpin anda juga, walaupun tidak terhadap serangan Familiar.

Apabila diaktifkan, salah satu item melindungi Pemimpin anda, dan item tersebut tidak akan dapat ditangkap. Mencegah tangkapan di tempat pertama akan membantu anda menjimatkan banyak masa dan wang. Anda juga boleh berehat dengan tenang semasa bermain permainan.

Menggunakan Buah Kebangkitan

Setelah seorang Pemimpin dieksekusi atau memakan Cap Iblis, anda harus menghidupkannya dari kematian. Di sinilah buah Revival masuk. Mereka berharga 1,000 Permata atau 60,000 Syiling Guild, dan anda juga boleh mendapatkannya dari acara.

Kami mengesyorkan menyimpan Revival Fruits supaya anda dapat memimpin pemimpin anda dalam pertempuran lebih awal.

Pemain yang Memerlukan Lebih Banyak Topi Iblis

Rata-rata pemain hanya memerlukan satu Cap Iblis untuk membunuh Pemimpin mereka, tetapi yang pertama di Kerajaan akan memerlukan 20 dari mereka. Pemain berusia 50 tahun ke atas perlu menggunakan lebih banyak Devil's Caps, bermula dari dua daripadanya.

Sekiranya anda tidak begitu hebat, anda boleh bersukacita apabila berjaya menjaringkan Setan Iblis tunggal kerana anda akan dapat melepaskan Pemimpin anda dengan lebih cepat. Bagi mereka yang mendapat kedudukan lebih tinggi, anda perlu membuat stok sekiranya anda ingin menggunakannya untuk melepaskan Pemimpin anda.

Soalan Lazim Tambahan

Apakah Cap Iblis?

The Devil's Cap adalah item yang membolehkan anda mendapatkan Pemimpin anda kembali setelah 24 jam menggunakannya. Pemimpin anda mesti ditangkap, dan anda harus menunggu sehingga ada sekurang-kurangnya 24 jam sebelum pelaksanaan. Sukar untuk mendapatkannya, tetapi menjadikan Pemimpin anda kembali lebih mudah.

Bilakah Saya Perlu Menggunakan Cap Iblis?

Gunakan Cap Iblis apabila tiada kaedah lain untuk mengembalikan Pemimpin anda. Ini termasuk demonstrasi yang gagal, mesej yang diabaikan, dan kekurangan dana untuk Ransoms and Bounties.

Nampaknya Saya Perlu Membunuh Pemimpin Saya

Mendapatkan Cap Iblis sudah cukup rumit, tetapi pemain peringkat memerlukan lebih banyak daripada Cap Iblis tunggal. Nasib baik, masih ada cara untuk mendapatkan Pemimpin anda kembali dari Penjara. Pastikan Devil's Cap sebagai pilihan terakhir apabila semua kaedah lain gagal.

Berapa banyak Topi Iblis yang anda ada? Pernahkah anda menggunakan Devil's Cap sebelum ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found