Cara Mendapatkan Duit Syiling Lunar yang Berisiko Hujan 2

Risiko Hujan membawa banyak inovasi berbanding dengan tajuk asalnya, salah satunya beralih dari platform tatal sisi 2D ke dunia 3D yang benar-benar menarik untuk dihadapi oleh pemain. Satu lagi ciri baru dalam sekuel ini adalah memperkenalkan mata wang tambahan untuk item unik, yang disebut duit syiling lunar. Duit syiling ini sukar difahami, dan kebanyakan pemain hanya akan memperoleh beberapa wang sepanjang permainan. Walau bagaimanapun, kesannya cukup terkenal kerana membenarkan akses ke beberapa item yang paling kuat.

Cara Mendapatkan Duit Syiling Lunar yang Berisiko Hujan 2

Dalam panduan ini, kami akan menerangkan cara terbaik untuk mendapatkan syiling lunar dalam Risiko Hujan 2, walaupun beberapa kaedah menggunakan… etika yang dipersoalkan.

Apakah Syiling Lunar?

Syiling lunar adalah mata wang lain (seperti duit syiling) dengan penggunaan yang lebih terhad dan sukar diperoleh. Tidak seperti emas dan barang tradisional, duit syiling lunar tidak akan habis semasa pemain mati. Kurangnya masa berlakunya duit syiling memungkinkan pemain untuk maju dalam permainan entah bagaimana, walaupun mereka akhirnya mati dalam jangka masa. Beberapa duit syiling lunar secara umum dianggap sebagai kaedah terbaik untuk maju. Sebenarnya, mati adalah salah satu cara utama untuk mendapatkan sejumlah wang syiling, tetapi lebih banyak kemudian.

Apa Yang Boleh Anda Lakukan Dengan Syiling Lunar?

Duit syiling lunar adalah mata wang serba boleh, dengan beberapa kes penggunaan terkenal yang akan diandalkan oleh kebanyakan pemain untuk menyelesaikan permainan. Salah satu ciri utama syiling lunar adalah untuk membuka akses ke Bazaar Between Time. Alam tersembunyi ini hanya dapat diakses apabila pemain memasuki altar baru. Memberi satu syiling lunar ke mezbah baru akan mengangkut mereka ke Bazaar Between Time melalui portal biru, di mana mereka dapat menghabiskan lebih banyak syiling lunar untuk pembelian yang bermakna. Portal biru ini juga dapat dibuat di awal pentas, walaupun peluangnya agak tipis, dan menunggu sehingga itu tidak dapat diandalkan.

Pertimbangkan untuk menyimpan beberapa syiling lunar sebelum anda memutuskan untuk meneroka Bazaar untuk pertama kalinya. Setiap lawatan ke Bazaar berharga satu syiling lunar, jadi menghabiskan satu duit syiling hanya untuk menghabiskan dua lagi kerana anda lupa membeli sesuatu mungkin tidak menjimatkan.

Bazaar boleh berguna walaupun anda tidak mempunyai duit syiling tambahan. Anda boleh menemui kuali yang membolehkan anda memasukkan tiga item biasa menjadi barang biasa atau mengubah lima item tidak biasa menjadi barang legenda. Namun, anda tidak dapat memperoleh item yang anda atau seseorang dalam pesta anda belum buka kuncinya dengan cara ini.

Sekiranya anda mempunyai beberapa item lunar, pembelian yang paling berbaloi yang anda boleh buat adalah item bulan. Kedai barang lunar akan mengandungi lima item untuk dipilih, masing-masing berharga dua syiling lunar. Anda boleh menyegarkan kedai dengan membayar sejumlah syiling lunar kepada penyegar kedai. Harga yang menyegarkan bermula pada satu duit syiling (sama seperti mendapatkan akses ke Bazaar di tempat pertama) kemudian meningkat dua kali ganda selepas itu.

Item lunar sangat kuat dibandingkan dengan barang lain, tetapi masing-masing dilengkapi dengan keadaan atau keadaan yang berbeza. Beberapa item bertukar kemahiran anda dengan yang unik, sementara yang lain memberi anda peningkatan statistik yang besar dengan kos yang lain. Walau bagaimanapun, kegunaan dan faedah item-item ini dapat mengatasi potensi kerugian dengan mudah sekiranya pemain melakukan strategi dengan baik dan menggunakan bonus sepenuhnya.

Beberapa item lunar juga saling bertumpuk, dan susunan ini boleh berbentuk linear atau eksponensial. Contohnya, kaca berbentuk, yang memberikan + 100% kerosakan asas, berkesan menggandakan kerosakan asas anda untuk setiap item. Tiga daripadanya akan memberi anda kerosakan asas 800% yang berkesan, yang membolehkan anda mengalahkan lawan sebaik sahaja mereka bertelur. Sekiranya tidak berjaya, ambil gelas berbentuk lain untuk kerosakan asas 1600%.

Pemain juga dapat membuka watak lain yang boleh dimainkan melalui Bazaar. Artificer akan berharga sepuluh syiling lunar untuk dibeli.

Penggunaan Bazaar lain adalah untuk mendapatkan beberapa ganjaran tanpa mempengaruhi masa mereka. Oleh kerana sepanjang masa dibekukan di Bazaar, anda boleh menggunakan Null Portal di dalam untuk teleport ke wilayah tersembunyi Void Fields. Di sana, anda dapat mengalahkan sembilan gelombang raksasa yang semakin sukar untuk meraih beberapa ganjaran unik.

Cara Dapatkan Syiling Lunar

Sebelum anda tiba di Bazaar untuk pertama kalinya, anda perlu menggunakan beberapa syiling lunar. Terdapat dua cara utama untuk mendapatkan duit syiling lunar dalam permainan. Yang pertama menipu langsung. Setiap musuh yang dibunuh mempunyai peluang kecil untuk menjatuhkan duit syiling lunar sebagai barang rampasan. Peluang bermula pada 0.5%, tetapi setiap duit syiling lunar jatuh dari musuh mengurangkan peluang ini untuk baki jangka masa berlakunya. Membunuh menara tidak akan menjatuhkan syiling lunar. Walau bagaimanapun, membunuh musuh di semua tempat adalah kaedah yang tidak boleh dipercayai untuk mengumpulkan duit syiling kerana mengurangkan kemungkinan menjumpai satu sebagai rampasan. Ada cara yang lebih baik.

Salah satu cara utama pemain mendapatkan beberapa syiling adalah dengan menghilangkan diri mereka di gelang di dunia "A Moment, Fractured." Inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Pukul sekurang-kurangnya tiga peringkat dan gelung sekurang-kurangnya sekali untuk berpeluang mencari Portal Celestial. Portal ini menuju ke alam yang tersembunyi.

 2. Berlari mengelilingi alam yang tersembunyi sehingga anda sampai di pulau terapung terakhir. Pulau ini mengandungi obelisk.

 3. Berinteraksi dengan obelisk.
 4. Anda akan diberi pilihan untuk menghilangkan watak dan mengakhiri jangka masa sekarang.

 5. Sekiranya anda menerima, anda akan menerima lima syiling lunar.

Cara ketiga untuk mendapatkan lebih banyak syiling lunar bergantung pada mendapatkan beberapa syiling di tempat pertama dan membeli beberapa barang lunar. Kaedah ini mengekstrapolasi penghapusan di obelisk:

 1. Cari obelisk di alam "A Moment, Fractured" dan hilangkan diri anda.

 2. Sekiranya anda memegang item bulan yang disebut "Beads of Fealty", permainan ini akan membawa anda ke alam lain yang tersembunyi. Di sini, anda harus mengalahkan salah satu monster bos unik yang secara kolektif disebut "The Twisted Scavengers." Salah satu pemulung muncul pada masa itu, dipilih secara rawak.

 3. Sekiranya anda mengalahkan Scavenger, anda akan menerima sepuluh syiling lunar. Ini sebagai tambahan kepada lima syiling yang diterima untuk menamatkan larian, dengan jumlah 15 syiling lunar setiap larian.

Sekiranya anda kalah dari Scavenger, anda tidak akan mendapat duit syiling lunar, jadi pertimbangkan untuk melabur dalam "Beads of Fealty" dengan berhati-hati. Item tersebut tidak boleh dilakukan selain memberi anda akses kepada atasan. Sekiranya anda tidak dapat mengalahkan bos dalam keadaan anda sekarang, melabur dalam item lain, dapatkan beberapa syiling lagi, dan giling sehingga anda yakin dengan peluang anda.

Apakah Penipu untuk Dapatkan Lebih Banyak Syiling Lunar Dengan Cepat?

Menggunakan cheat untuk menjadikan permainan lebih mudah atau maju lebih jauh ke dalam permainan bergantung pada anda. Anda membayar untuk permainan ini, dan tidak ada kekurangan moral yang perlu dipertimbangkan dalam permainan pemain tunggal. Perhatikan bahawa menipu boleh mempengaruhi lobi berbilang pemain anda, dan jika anda ingin mengekalkan permainan berbilang pemain yang sihat, elakkan menggunakan cheat untuk mendapatkan peralatan atau mata wang yang lebih baik.

Walau bagaimanapun, jika anda masih berhasrat untuk mendapatkan syiling lunar dengan satu cara atau yang lain, inilah yang perlu anda lakukan:

 1. Buka "Penjelajah Fail."

 2. Cari folder Steam pada pemacu yang dipasang di Steam (biasanya "C:" atau "D:").
 3. Pergi ke folder yang disebut "userdata."

 4. Mulakan semula permainan untuk memuat semula fail dalam folder, kemudian tutup lagi. Anda memerlukan permainan ditutup agar ini berfungsi.
 5. Isih item mengikut tarikh yang diubah, kemudian buka item yang paling baru diedit.

 6. Navigasi ke folder bernama "632360" dan buka.

 7. Buka "Folder Jauh", kemudian buka "Profil Pengguna."

 8. Klik kanan pada dokumen XML dalam folder, kemudian pilih "Edit." Pilih pemproses kata asas seperti Notepad atau Notepad ++.

 9. Cari rentetan yang kelihatan seperti “angka.

 10. Edit nombor dalam rentetan untuk menetapkan duit syiling lunar anda kepada jumlah itu. Nilai maksimum sedikit melebihi dua juta (2.147.483.647 tepatnya, nilai tertinggi ditunjukkan dalam bilangan bulat yang ditandatangani 32-bit).

Sekiranya anda memutuskan untuk menggunakan kaedah ini, ingatlah bahawa tidak perlu berlebihan, dengan mempertimbangkan barang berharga dua syiling satu pop dan Artificer sepuluh lagi.

Soalan Lazim Tambahan

Apa yang boleh saya beli dengan syiling lunar?

Berikut adalah senarai item yang boleh anda beli dengan syiling lunar:

• Gunakan Shrine of Order untuk mengubah semua item peringkat menjadi salinan yang dipilih secara rawak dari inventori, dengan berkesan meninggalkan pemain dengan empat tumpukan item: satu perkara biasa, satu yang tidak biasa, satu legenda, dan satu bulan.

• Akses ke Bazaar Beyond Time untuk pembelian duit syiling lunar yang lain. Harganya satu duit syiling lunar.

• Item lunar. Kos dua syiling lunar setiap satu.

• Segarkan kedai barang bulan. Kos bermula pada satu duit syiling, dua kali ganda selepas setiap penggunaan.

• Watak Artificer yang boleh dimainkan. Harganya sepuluh syiling.

• Gunakan Lunar Seer untuk menetapkan persekitaran yang dijumpai seterusnya. Ia memberikan dua kemungkinan pilihan untuk dipilih dan berharga tiga syiling. Menggunakan Medan Void menafikan pilihan ini.

Apakah item bulan?

Item bulan adalah kategori item baru yang diperkenalkan dalam Risiko Hujan 2. Mereka dimaksudkan untuk menjadi permainan yang mengubah permainan, memungkinkan pemain untuk maju melalui permainan bahkan di luar mati dalam larian. Cara utama untuk mendapatkan barang bulan adalah melalui Bazaar Beyond Time, dapat diakses dengan membayar satu duit syiling lunar. Setiap item lunar berharga dua syiling. Terdapat 14 jumlah item untuk dipilih, lima daripadanya dipamerkan di kedai setiap kali. Pemain boleh menyegarkan kedai dengan peningkatan jumlah syiling lunar.

Berikut adalah senarai ringkas item bulan:

• Beads of Fealty: Memberi akses kepada bos unik yang disebut "Twisted Scavenger" di obelisk di ranah tersembunyi "A Moment, Fractured" - tidak ada bonus stat kekurangan.

• Brittle Crown: Memberi peluang untuk mendapatkan emas pada hit, skala dari masa ke masa. Kehilangan emas ketika terkena, sama dengan peratusan kesihatan yang hilang.

• Corpsebloom: Menyembuhkan lebih banyak tetapi menerapkan semua penyembuhan dari masa ke masa.

• Defiant Gouge: Menggunakan Kuil memanggil musuh berdekatan untuk anda kalahkan. Keuntungan lebih banyak dijarah; keburukannya lebih banyak musuh.

• Penumpuan Berfokus: Teleporter mengecas lebih pantas tetapi mempunyai zon efektif yang lebih kecil.

• Gerakan Mahkota: Menurunkan cooldown item tetapi memaksanya untuk digunakan sebaik sahaja ia tersedia.

• Mercurial Rachis: Menciptakan Ward of Power, meningkatkan output kerosakan SEMUA unit berdekatan.

• Kesucian: Pengurangan kemahiran dikurangkan. Walau bagaimanapun, kesan rawak untuk hasil negatif lebih kerap.

• Kaca Berbentuk: Meningkatkan kerosakan asas (menggandakannya) tetapi separuh kesihatan maksimum.

• Transendensi: Menukar semua kecuali satu titik kesihatan menjadi perisai pertumbuhan semula, dengan berkesan menghilangkan pertumbuhan semula kesihatan dan penyembuhan sebagai mekanik - memberikan sedikit kesihatan maksimum.

• Essence of Heresy: Mengganti kemahiran khas anda dengan "Ruin," letupan kuat yang dikenakan ketika menangani kerosakan.

• Hooks of Heresy: Mengganti kemahiran sekunder anda dengan "Slicing Maelstrom", projektor rooting, merosakkan dengan waktu henti dan kelewatan yang singkat.

• Strides of Heresy: Mengganti kemahiran utiliti anda dengan "Shadowfade," yang membolehkan anda menghindari serangan, mendapatkan sedikit kelajuan pergerakan, dan menyembuhkan beberapa kesihatan yang hilang selama tiga saat setiap timbunan.

• Visi Bidaah: Mengganti kemahiran utama anda dengan "Hungering Gaze," kemampuan berasaskan caj yang kuat yang mengesan lawan dan mempunyai masa tambah nilai yang cepat.

Rebut Gear Unik Dengan Syiling Lunar

Wang syiling lunar mungkin sukar didapatkan, tetapi sebilangan kecil dapat membuat perbezaan yang nyata dalam bagaimana pemain mengatur strategi untuk masa depan. Gunakan kekuatan yang diberikan oleh duit syiling ini dengan bijak, dan anda akan maju melalui permainan dengan mudah.

Apakah kaedah kegemaran anda untuk mendapatkan syiling lunar? Apa yang anda beli dengan mereka? Beritahu kami di bahagian komen di bawah.